mortal_dreams Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 taka zna4i zehme si na skoro plazma PANASONIC iv4era odihme s ba6tata do texnomarketa i vikam mu dai taka i taka sme tuka da zemem kabel S-video i SKARjak da varjem plazmata v ednata staq s PCto v drugata i neska vikam neka se napravq na maistor i re6ih da varjda kabeliocite oba4e kade e ulovkata puskam gi az i izvednaj mi stava taka 4e mesto na plazmata da se pokazva tova koeto e PCto to4no obratnoto na monitora mi stoi samo wallpapera bez ikonite( koeto bi trealo da e na plazmata kartinata ) na na plazmata mi se poqvqvat pak wallpapera i ikonite ta pitam se kaka da go opravq na plazmata da e samo ekrana s filma da se pokazva a ne na momitora i v slu4ai 4e ne me razbrahte do tuk o6te ne6to da popitam zna4i SKARjaka e v AV2 oba4e nikvi cvetove ne vadi samo 4erno bqla kartina mnogo 6te sam blagodaren na vsi4ki koito mi pomognat naistina e vajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Ако си свързал правилни всичко трябва да направиш настройки на Видеокартата,която ние не я знаем каква е И повече отговора на въпроса ти ,а и твоето питане мисля че е за ТАЗИ ТЕМА Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted December 24, 2005 Author Share Posted December 24, 2005 mi karata mi e nVidia MX 440 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 mi karata mi e nVidia MX 440 I moita video karta e sashtata...stava si idealno vapros na nastroiki! Ako oshte ne si otkril kak stava pishi PM i shte ti obiasna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted December 25, 2005 Author Share Posted December 25, 2005 zna4i si4ko si napravih samo edno posledno i moje da delkat temata moderite awe izkarvat se cvetovete samo kak da napravq tqka 4e da ne mestq s mi6kata prozoreca na da re4em BSplayer na tv desktopa a da gi multipliciramv smisal kvoto izliza na monitora na PCto (ikoni,taskbar) da izliza absoliutno sa6toto na PLAZMATA ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 CLONE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted December 25, 2005 Author Share Posted December 25, 2005 da ama kade e tova clone i az go tarsq i nqkvi nVidia modes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.