Jump to content
BulForum.com

А сега намерете възможно най-много филми

Recommended Posts

добавям и това,че съм 100% съгласен с ГеоргиК относно пичовете с бели цилиндри,които пият мляко :)

Те не са с бели цилиндри, а с черни бомбета :)

Аз си мисля, че тоя горе на кулата е Рамбо(щото ми прилича повече на каратешница отколкото на снайпер). За друг филм, който не сте казали не се сещам.

А тея летящите не са ли някакви супер герои - батман, супермен, суперЛюбо?

Горе в дясно има една баба на прозореца и тя може да е от The Old Lady Killers,ама не съм сигурен,а пък и той е бая нов :|

мисля,че по-скоро е от Psycho. :ghost

От тук изброените филми съм съгласен само за "Портокал с часовников механизъм". Всички други са на светлинни години от класиката!

a Leon не е ли класика?

a Leon не е ли класика?

Леон съм го гледал поне 10 пъти и е невероятен филм, но определено още не е към "класическите филми", ако говорим за версията с Жан Рено де. А цветето може да е от 389805679 други филми... Ама си прав, че всеки може да си го тълкува както си иска.

Toва в първия пост не ми се вижда много правилно като варианти за отговори. все пак пише "класически филми"

и на мен така :huh:

Леон съм го гледал поне 10 пъти и е невероятен филм, но определено още не е към "класическите филми", ако говорим за версията с Жан Рено де. А цветето може да е от 389805679 други филми... Ама си прав, че всеки може да си го тълкува както си иска.

и защо Леон да не е класичеки?може би не е достатъчно стар или какво?и да,за версията с Жан Рено говорех,просто защото друга няма.колкото до цветето-да наистина цветя има в 389805679 други филми.но в Леон цветето е много важно,плюс това винаги седеше на перваза :tongue

"Me myself and I". Виждате ли ония 3 надписа "I like myself"... ;) :) :D :P :) :D :P

Хммм... онова шотландско знаменце нещо ме съмнява...

Това с класическите филми наистина много обърква...

"Магнолия" с дъжда от жаби също...

А пък за "Авиаторът" да не говорим...

Относно "Леон"-това си е чиста класика за мене.

А пък пича с чантичката и чадъра може да е от Catch Me If You Can оня с Том Ханкс

Хахаха,помисли пак!Тоя филм е с Лео ди Каприо

С Леонардо и Том... Но аз не съм съгласна. Повече прилича на Джъд Лоу от "Път към отмъщение"-беше фотограф, който снима трупове и преследваше главния герой със сина му, за да го убие. Изглеждаше точно по този начин.

Айде само да не си нагаждаме филми... И на мене ми се иска да видя силует с пушка в някой от ония прозорци до светофара, ама нъцки

:)

И на мене ми се иска да видя силует с пушка в някой от ония прозорци до светофара

Их, а на мен пък как ми се иска да съм този силует зад прозореца ;) Мечтииииии....и нъцки :D

"Me myself and I". Виждате ли ония 3 надписа "I like myself"... ;) :) :D :P :) :D :P

Хммм... онова шотландско знаменце нещо ме съмнява...

явно не четеш мнениеята на хората преди теб,изказал съм се и за двата филма.

Незнам дали имате отговорите, ето ги тук

Ето и още две подобни картинки:

плаж

парк

Oт новите открих в парка:

Мъжът с шапката до стълба - The Exorcist

Динозавърът - Jurasic Park

Кладенеца - The Ring

Торнадото - Twister

Оградата на затвора - The Shawshank Redemption

Ръката на алеята - Saw

Гарвъните - The Crow

От плажа:

Кометата - Deep Impact

бягащи хора по плажа - Baywatch :laughing:

Незнам дали имате отговорите, ето ги тук

Ето и още две подобни картинки:

плаж

парк

Dobre we, maina! Някои хора се забавляват, като си търсят филмчета...

Благодаря за двете картинки, но защо даваш link с отговорите...

Благодаря за двете картинки, но защо даваш link с отговорите...

Човека си е написал "Ето отговорите" който иска да види, отваря. който не, не. кое му е сложното?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...