sandman Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 добавям и това,че съм 100% съгласен с ГеоргиК относно пичовете с бели цилиндри,които пият мляко Те не са с бели цилиндри, а с черни бомбета Аз си мисля, че тоя горе на кулата е Рамбо(щото ми прилича повече на каратешница отколкото на снайпер). За друг филм, който не сте казали не се сещам. А тея летящите не са ли някакви супер герои - батман, супермен, суперЛюбо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Айде и аз да дам идея за човека горе - може и да е от The Bourne Supremacy/ Identity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Горе в дясно има една баба на прозореца и тя може да е от The Old Lady Killers,ама не съм сигурен,а пък и той е бая нов :| мисля,че по-скоро е от Psycho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 От тук изброените филми съм съгласен само за "Портокал с часовников механизъм". Всички други са на светлинни години от класиката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 a Leon не е ли класика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Toва в първия пост не ми се вижда много правилно като варианти за отговори. все пак пише "класически филми" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 a Leon не е ли класика? Леон съм го гледал поне 10 пъти и е невероятен филм, но определено още не е към "класическите филми", ако говорим за версията с Жан Рено де. А цветето може да е от 389805679 други филми... Ама си прав, че всеки може да си го тълкува както си иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Toва в първия пост не ми се вижда много правилно като варианти за отговори. все пак пише "класически филми" и на мен така Леон съм го гледал поне 10 пъти и е невероятен филм, но определено още не е към "класическите филми", ако говорим за версията с Жан Рено де. А цветето може да е от 389805679 други филми... Ама си прав, че всеки може да си го тълкува както си иска. и защо Леон да не е класичеки?може би не е достатъчно стар или какво?и да,за версията с Жан Рено говорех,просто защото друга няма.колкото до цветето-да наистина цветя има в 389805679 други филми.но в Леон цветето е много важно,плюс това винаги седеше на перваза Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 3-мата Амигос!(3-мата пред таксито) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 "Me myself and I". Виждате ли ония 3 надписа "I like myself"... Хммм... онова шотландско знаменце нещо ме съмнява... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Това с класическите филми наистина много обърква... "Магнолия" с дъжда от жаби също... А пък за "Авиаторът" да не говорим... Относно "Леон"-това си е чиста класика за мене. А пък пича с чантичката и чадъра може да е от Catch Me If You Can оня с Том Ханкс Хахаха,помисли пак!Тоя филм е с Лео ди Каприо С Леонардо и Том... Но аз не съм съгласна. Повече прилича на Джъд Лоу от "Път към отмъщение"-беше фотограф, който снима трупове и преследваше главния герой със сина му, за да го убие. Изглеждаше точно по този начин. Айде само да не си нагаждаме филми... И на мене ми се иска да видя силует с пушка в някой от ония прозорци до светофара, ама нъцки Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 И на мене ми се иска да видя силует с пушка в някой от ония прозорци до светофара Их, а на мен пък как ми се иска да съм този силует зад прозореца Мечтииииии....и нъцки Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 "Me myself and I". Виждате ли ония 3 надписа "I like myself"... Хммм... онова шотландско знаменце нещо ме съмнява... явно не четеш мнениеята на хората преди теб,изказал съм се и за двата филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TMMK Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Незнам дали имате отговорите, ето ги тук Ето и още две подобни картинки: плаж парк Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Незнам дали имате отговорите, ето ги тук Ето и още две подобни картинки: плаж парк Oт новите открих в парка: Мъжът с шапката до стълба - The Exorcist Динозавърът - Jurasic Park Кладенеца - The Ring Торнадото - Twister Оградата на затвора - The Shawshank Redemption Ръката на алеята - Saw Гарвъните - The Crow От плажа: Кометата - Deep Impact бягащи хора по плажа - Baywatch Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 В парка: Падащия двигател - Donnie Darko Триона зад храстите - The Texas Chainsaw Massacre Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Незнам дали имате отговорите, ето ги тук Ето и още две подобни картинки: плаж парк Dobre we, maina! Някои хора се забавляват, като си търсят филмчета... Благодаря за двете картинки, но защо даваш link с отговорите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Благодаря за двете картинки, но защо даваш link с отговорите... Човека си е написал "Ето отговорите" който иска да види, отваря. който не, не. кое му е сложното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.