Jump to content
BulForum.com

А сега намерете възможно най-много филми

Recommended Posts

цък

Нова зарибявка, този път за кино почитателите!!! :punk

Ще се опитвам да пост-вам и резултатите!

Има доста противоречия, но "фаворити" до тук са:

1. Phone Booth

2. The Italian Job

3. War of the Worlds

4. Earthquake

5. The Birds

6. Taxi

7. Taxi Driver

8. Chicken Little

9. In Her Shoes

10. Herbie (Fully Loaded)

11. The Aviator

BTW, няма начин всички филми да са класически! ;)

Еееми ето отговорите. Thanks TMMK!

Другите картинки също са супер зарибени! :tongue

Така не е толкова интересно, защото имаме movies.co.jp.

Просто хващаш един елемент от снимката и тъсиш в сайта, квото намери значи го има там :)

Иначе така намирам поне 10 филма от пръв поглед. И този път би трябвало да са доста повече от 75, поне според мен...

П.П.: Онзи с телефона и кабината е Phone Booth.

Много не мога да схвана системата на изобразяване на филмите. Мислех си, че ще е като на онова с групите, но като открих Clockwork Orange (момчетата в бяло седнали пред единия магазин) и разбрах, че системата е друга...

А Карамане...то хубаво за "Birds", но аз не видях никъде птици в картинката...

Vidqh trite minita ot "Italian Job" i razcepenata zemq e ot toq posledniq film s Tom Kryz ama ne pomnq kak se kazva6e ;) .Toq snaiperist na kylata mnogo mi mqza na kadar ot "Born Supermacy".A samoleta mi e poznat ama sq ne sa se6tam ot koi film to4no be6e :)

Гледам никой не вижда надписа "Classic"...нито един от тия филми, дето ги казвате реално ги няма на картинката...поне аз така го разбирам.

За "Шофьор на такси" съм съгласна, но не и за "Такси"... Тази кола е старичка и не мисля, че "Такси" може да се впише.

"Телефонна клопка" за мен също отпада, защото кабинката е английски тип, а във филма май не беше такава...

Онзи мъж с куфара и фотоапарата в ръка ми прилича на Джъд Лоу в "Път към отмъщение" с Том Хенкс не помня как беше на английски-превеждаше се нещо като гибел, път към гибел...

ето го

червения балон,който лети в лявата част на картинката би могъл да е от Червения балон,един френски филм от 50-те години.

вляво от телефонната кабина има едни надписи като графити-I LIKE MySELF-FIGHT CLUB

пак вляво на картинката има една саксия с едно цвете,сложено на прозореца-първото нещо,за което се сетих беше Леон.

добавям и това,че съм 100% съгласен с ГеоргиК относно пичовете с бели цилиндри,които пият мляко :)

знамето върху крепостта вдясно---Смело сърце

А пък пича с чантичката и чадъра може да е от Catch Me If You Can оня с Том Ханкс

Хахаха,помисли пак!Тоя филм е с Лео ди Каприо ;)

П.С. Горе в дясно има една баба на прозореца и тя може да е от The Old Lady Killers,ама не съм сигурен,а пък и той е бая нов :|

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...