cobalt Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 наскоро гледах една реклама на шифyрът на леонардо ( за предстоящтото излизане на филм с такова заглавие ) та сечудех дали някои знае не6то повече за него и да знае случаино от каде мога да си го драпна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Филмчето още не е готово! Post-production Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Ми маика ми е 4ела и ми казва 4е е много интересна и се зарибих и ще 4акам да излезне филма пак може и да е про4ета докато излезне филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 gledai purvo filma sled tva knigata da ne vzeme da ostanesh razo4arovan posle Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 То се очакваше, след толкова хитовото книжле, що да не направят и някой друг милион от филмче по книгата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Май само на мен книгата не ми е харесала, з-то всички около мен са я чели поне 4 пъти. Не знам - много е претрупана с тия кодове и шифри. Би било по-интригуващо, ако бяха с мярка. Затова възлагам по-големи надежди на филма, надявам се той да не разочарова. Cast: Tom Hanks, Jean Reno, Audrey Tautou, Ian McKellen, Alfred Molina Directoр: Ron Howard Release Date May 19, 2006 (!) Което значи в БГ около зимата Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Release Date May 19, 2006 (!) Което значи в БГ около зимата Е, няма да е около зимата. Все пак високо-бюджетните филми пристигат бързо и при нас Иначе с този актьорски състав филмът наистина е обещаващ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 утре e ппремиерата на филма у нас. след като прочетох книгата имам и много големи очаквания за филма и дано не остана разочарован. досега не е имало филм, който да е по-добър от книгата, но да видим някой знае ли дали утре ще го пуснат в пловдив или ще чакаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 4akaite oficinalnoto puskane na filma e na 19 nali taka? zna4i bi trqbvalo na 19 da e i pri nas?moze se barkam no mislq 4e svetovna primiera ozna4ava tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 утре e ппремиерата на филма у нас. след като прочетох книгата имам и много големи очаквания за филма и дано не остана разочарован. досега не е имало филм, който да е по-добър от книгата по якото е правен, но да видим някой знае ли дали утре ще го пуснат в пловдив или ще чакаме? Утре е и премиерата в Лъкито и Фламинго Синема. Смятам да уважа филмчето :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Утре е и премиерата в Лъкито и Фламинго Синема. Смятам да уважа филмчето :) Кви пари е знаеш ли? и има ли билети Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Кви пари е знаеш ли? и има ли билети или ще е 3, или 4. по принцип по спешъл филмите ги пускат на 4 като lord of the rings. така че 3 или 4 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 4 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=20&oid=501 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Кви пари е знаеш ли? и има ли билети Според мен ще е 5 лева. Незнам дали има билети.Мисля утре или в събота да го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Аз лош филм на Одре Тоту не съм гледал, така че смятам, че и този ще е добър. Книгата, признавам, прочетох за една нощ, но накрая не бях кой-знае колко запленен. Интересното беше докато я четях, после я забравих. Дано филмът е различен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Според мен ще е 5 лева. Незнам дали има билети.Мисля утре или в събота да го гледам стига бе, дано не е 5лв, че ша ми излезе 20лв едно кино Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Нещо интересно свързано с премиерата на филма в БГ http://dnes.dir.bg/2006/05/18/news190353.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 нека някой който гледа филма и който е чел книгата да каже кое повече си заслужава чух добри отзиви за книгата сега да видим дали на кино ще си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 стига бе, дано не е 5лв, че ша ми излезе 20лв едно кино Споко, по 4 лева са (ако това те успокоява де )! Има невероятно много прожекции и в Лъкито и във Фламинго!! Дано да успея да го гледам тези дни!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Между другото и аз прочетох книгата, и наистина беше интересна!! Надяжам се и филма да не отстапва на книгата!! Но нека първо гледаме филма и тогава да даваме мнения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Книгата е много по добра както винаги радвамсе,че прочетох първо нея и след това гледах филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 На мен филма ми хареса и сега смятам да почна книгата.За мен така е мноо по-добре щото съм страшен физиономист и когато почна да чета книгата все едно ще гледам по-яката и подробна версия на филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 няма ли да го качвате в локалния вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Филма според не е много добър. Първо не ми харесва персонажа. Нищо, че Том Ханк за тази роля си е пуснал дълга коса. Книгата е много по-добра, особенно ако сте е чели в оригинал на английски език. Иначе, всичко е една хубава измишлиотина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.