Jump to content
BulForum.com

Честит рожден ден на TITAN4O!

WriteR4e

Recommended Posts

Жеков... желая ти всичко най-хубаво - здраве, щастие, пари, пиене и ебан! :) :) :)

Айде ся на 18 ходи на още повече транс партита, bulfleet-ски срещи и т.н. Дивей, куфей... с две думи бъде себе си! :)

ХаухахуХУАХУуха Врайтърчо :woot:

Благодаря, благодаря ... ама нямаше нужда :rolleyes:

Ура, вече съм 100% мъж :devil:

ех,ама тия детски години как ще ми липсват :cry:

a we jekoff nqma li da po4erpi6 we neska sam svoboden nqma li da ima nekfo kupon4e da se napiem kato praseto kato obikneveno a puk posle az ne sam hodil po sre6tite tc tc tc :P :)

хехех Сайбърчо , днес съм решил да прекарам празника с родителите ми защото в последно време покрай тия транс партита не съм се прибирал... :rolleyes: , но това да не те отчайва !!! Сега спокойно може да се хванем под ръчички и да се забием в някоя кръчма и да пируваме до зарън слънце :woot :love

аре и от мен едно голямо пожелание :bgrin: всичко най-най- ти желая , пожелавамто много,много пари и здраве и приятели , ако го имаш това всичко друго ще дойде само :bgrin: :bgrin: :bgrin: :bgrin: :bgrin: :bgrin: :bgrin:

честит ЧРД

Брех....как щях да те пропусна... hbd.gif Весело прекарване....да си жив и здрав и все така упорит във всички начинания! thumbsup.gif

П.П. Няколко човека по-горе пожелаха "алкохол и жени" - бива ли такива работи бе! Че той тия "неща" си ги има всяка вечер от години... drunk.gif hump.gif

laugh.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...