Jump to content
BulForum.com

Колони за компютър

Recommended Posts

Та има много теми за колони.Пиша друга щот става въпрос за друго.Та видях в един сайт колони на Unitek

- SP-1000H Home Theatre, 5.1, 60W+ 25W*5, Remote Control за 67 долара.

- SP-968, 5.1, 60W+25W*5 за 57 долара.

Та търся си колони които да не вадят качествен звук но да са по мощни.Като видях тоя събуфер 60 вата се зарадвах много.Потърсих в техномаркет и метро но там има съвсем други.После се сетих че много фирми не работят по коледа та на мен ми трябват колони сега.Ако може да кажете по коледа кои магазини работят и къде ако нямат колони 5.1 може да се поръча и да ми докарат.Като разгледах другаде видях колони с мизерния 30вата събуфер за 120лв .На мен не ми трябват такива защото в момента съм със събуфер 20вата.Мога да дам най много 110лв - знам че са малко но видях че има такива колони каквито търся на тази цена. http://jmt.bg/?go=100&jgroup=34 тука видях тия цени като на Unitek са най долу.Та ако съм объркал мястото на темата затворете ми я след като намеря това което търся.

CG(UNITEK) SP-1000H Home Theatre 5.1 Speakers+remote control , VFD disply, Power Output: 60W+ 25W*5, Frequency Response : 30Hz-20KHz; Separation: >45dB, S/N Ratio: >75bB 81.6 $

Това е от Пик ,но те продават скъпо , поне според мен .

UNITEK SP-1000H Home Theatre 5.1 Speakers+remote control , VFD disply, Power Output: 60W+ 25W*5, Frequency Response : 30Hz-20KHz; Separation: >45dB, S/N Ratio: >75bB 2 Месецa $65,10 $75,50

UNITEK SP-1200A Home Theatre 5.1 Speakers+remote control , Power Output: 80W+25W*5, Frequency Response : 30Hz-20KHz; Separation: >45dB, S/N Ratio: >75bB 2 Месецa $73,00 $84,70

Това е от Аргус ;)

Мда добър избор ама незнам нито адреси на тези фирми в Пловдив нито дали работят например утре нито дали ги имат или трябва да ги пъръчвам.

Някъде другаде в пловдив да мога да си намеря

UNITEK SP-1000H Home Theatre 5.1 Speakers+remote control , VFD disply, Power Output: 60W+ 25W*5, Frequency Response : 30Hz-20KHz; Separation: >45dB, S/N Ratio: >75bB 2 Месецa на цена от 65 долара не повече и то за утре.В пик продават скъпо апък Аргус нямат офис в Пловдив.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...