plamen_t Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Видях, че има книга за програмиране на микроконтролери и тя се казва "PIC микроконтролери". Потърсих я дали я има някъде качена в електронен вид и я намерих в data.bg. PDF файл с големина 70 МБ. След като я свалих обаче се оказа, че нещо файлът е повреден и не може да се отвори. Та въпросът ми е дали някой знае къде другаде е има тази книга. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 За тази книга ли става дума (втората) http://mladkonstruktor.bg/ , аз е имам нея, но трябва да е скенирам да ти я прата Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_t Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 Да за нея ставаше въпрос. Само че питах в редакцията и казаха че до 20 дена щяла да излезне част 2-ра и още 1000 бройки от част първа, така че най-вероятно ще си я купя. Все пак благодаря. П.С. Съжалявам за бавния отговор, ама около месец нямах нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Пичове, щом сте ентусиасти, учете чужди езици (технически). Няма да чакате на извратени преводи. 200- 300 думи само трябва да научите и сте о.к. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Малко е старичка темата но ме развълнува доста. Има ли ги някъде тези книжки в PDF? Или някой, ако иска да го оттърва от тях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.