Jump to content
BulForum.com

S koq programa zapisvate cd-ta?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

аз си ползвам неро.доволен съм.програмата си ми върши перфектна работа.досега не съм имал проблеми и нямам намерение да я сменям :)

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Nero си е Nero!

Верно, не е много малка като размер, но си има всичко, не ми е правила проблеми (6.0.0.28) и докато не ми прави, няма да я сменям. А това което изискваше какво беше.... ъм, 1.6 ГХз цпу, 256 рам и другото беше SP1, а мирси за таквоз чудовище :D ;)

neroto e mnogo malko i s golemi vyzmojnosti ako moje Dreamer da ka4i6 Roxio 6te mi e interesno da vidq kakvo new sa slojili toq pyt 10x predvaritelno :D

http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Roxio.Ea...reator.7.0-TDA/

Нещо sfv чековете май не са направени както трябва, но WinRAR каза, че всичко е окей.

Mi ima razli4ni programi za razli4ni useri az po princip sum rabotil s po4ti vsi4ki nai mnogo s WinOn Cd i sum dovolen, ama za kopie ot CD na CD priznavam CloneCD mnoo iaka programa.

• 2 weeks later...

Naistina Nero e mnoo qka ama mnoo se pisa po taq tema i vikam 4e nqma smisul pove4e samo bezsmisleni prikazki ot roda na

Samo s NERO  ostanalite sa bozi 
i takiva prostotii bez smisul po dobre 6e e da se lock ve4e!!!

• 4 weeks later...
  • 9 months later...

Хора,натъкнах се на нещо много странно.По принуда се наложи да мина от Nero на WinOnCD на Roxio.Преди имах проблеми с почти всеки DivX филм,който съм записал с Nero и съм пробвал да го гледам на DVD-плеъра.Сега с WinOnCD,да не кажа голяма дума,ама няма и следа от предишните проблеми-всичко е перфектно просто.И понеже много се зарибих по въпросната програма-дайте ми линк към някое ИЗПИТАНО издание на програмата-по възможност по-новичка версия.Казвам изпитано,щото не ми се ще да си изгоря някой диск заради кофти програма.

Сега с WinOnCD,да не кажа голяма дума,ама няма и следа от предишните проблеми-всичко е перфектно просто.

ДОБРО УТРО, както казва народа! Не мога да разбера какво всички са се захласнали по Неро, при положение че такава стара програма като WIN ON CD 5, която е от 4 години, е много по-ефикасна от всичките Неро-та, които вече са n на брой версии. Просто съвета ми е да си качите WIN ON CD и да видите колко много възможности има, и то съвсем бързо и лесно осъществими!

ДОБРО УТРО, както казва народа! Не мога да разбера какво всички са се захласнали по Неро, при положение че такава стара програма като WIN ON CD 5, която е от 4 години, е много по-ефикасна от всичките Неро-та, които вече са n на брой версии. Просто съвета ми е да си качите WIN ON CD и да видите колко много възможности има, и то съвсем бързо и лесно осъществими!

Win ON CD 6.02 аз съм много доволен от нея ;)

Ми аз съм свикнал с Nero и не мисля да я сменям!Доста е лесно се работи с нея и е добра за запис! :)

Наистина е много добра, но има записвачки които просто не бачкат както трябва с нея ;) Старата ми беше такава

Аз също използвам Неро и съм изключително доволен

Win ON CD 6.02 аз съм много доволен от нея ;)

James_Bond007 точно тази версия ли имаш инсталирана?Извинявам се,ако задавам много въпроси,ама просто съм си патил от кофти версийки на Нерото.Затова ми трябва изпробвана версия на програмата.

James_Bond007 точно тази версия ли имаш инсталирана?Извинявам се,ако задавам много въпроси,ама просто съм си патил от кофти версийки на Нерото.Затова ми трябва изпробвана версия на програмата.

neroto

Да и нямах проблеми до преди 10 дена, когато брат ми я деинстална и понеже скоро ще реинсталвам Уинодоуса и не съм я качвал ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...