PSYCHOSIS Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Hi! Nai-nakraq uspqh da s edokopam do zapisva4ka i iskam vednaga da q pusna v upotreba No pyrvo iskam da razbera s koq programka e nai-lesno i udobno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Аз ба4кам с NERO Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Ami Nero mislia, 4e e nai-populiarna. no ima i drugi - Alcohol 120%, Fire Burner, Clone CD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Az izpolzvam NERO, no i Win On CD - sushto stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Nero Burning Rom vinagie bila i shte bade nai hubavata zapisva4ka super lesni4ka e osobeno edna ot versiite i Nero Express Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Nero Burning Rom vinagie bila i shte bade nai hubavata zapisva4ka super lesni4ka e osobeno edna ot versiite i Nero Express Napulno sum suglasen, moje6 da q svalq6 vednaga. Ako nqma6 turpenie i si s Windows XP moje6 i bez programa, no tova e po-precakano . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 16, 2003 Author Share Posted October 16, 2003 Zapisah pyrviq si disk!!! naistina s nero e lesno, daje iznervq6to lesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Po - dobre iznervq6to lesno , otkolkoto iznervq6to trudno.... NERO rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 po princip i az sum po4itatel na nero no naskoro se mu4ih da zapisha na edin priqtel american weding i s nero ne sthe kazwa mi 4e ne stiga mqstoto na diska a s na windows xp writera si se zapisa bez problem neznam moge bi ima nqkuv bug a sum s nai nowata versia predi ne mi gi e prawilo tiq mizerii Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 И ба небе сички ми ппрепорачват НЕРО но един приятел каза сащо че трябва да внимавам за коя версия си тегля Да збаете нещп такова ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 ако е по нова записвачката някое старо Nero (пък и други CD-записващи програми) може да не я засече като записвачка, а като обикновен ROM - CD-Rom за това е препоръчително да ползваш най-новите версии. ето и някои други програми за запис: CDRWin BlindWrite а знаете ли от къде идва името на Nero Burning Rom - едно въпросче за по-начетените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Disc Juggler i Win On CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 po princip i az sum po4itatel na nero no naskoro se mu4ih da zapisha na edin priqtel american weding i s nero ne sthe kazwa mi 4e ne stiga mqstoto na diska a s na windows xp writera si se zapisa bez problem neznam moge bi ima nqkuv bug a sum s nai nowata versia predi ne mi gi e prawilo tiq mizerii siguren li si che si s nai-nowata wersia ? shtoto towa beshe problem (dobre izwesten, mnogo hora propishtiaha, imashe i patch posle za nego...) na versia 6.0.0.11 ili niakade tam okolo neia (6.0.0.9 ili 6.0.0.15), ama sega ima weche 6.0.0.19 i bi triabwalo da sa go oprawili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 Polzvam NERO ot godini... nay-malko 4-ri, no WinOnCD e po-dobrata programa ... pone shto se otnasya do interface. Zhalko samo che WinOnCD veche ne se razrabotva. Nero e mnogo dobra za low level kopirane s low level chetachka... starata mi beshe takava - kopirashe vsichko. Bog da ya prosti. Obache novite versii na nero imat bugove. Za bin/cue/iso - FireBurner, no i Nero stava. Abe polzvay nero Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 Do predi niakolko godini WinOnCD i CDCreator darjaha parvenstvoto po razprostranenie i po izpolzvane.No prez poslednite 3-4 godini Ahead NERO dosta zdravo stapiha na pazara za software za zapis na CD-ta.A spored men tova e mnogo zakonomerno i zaslujeno.Prosto v momenta niama druga programa s koiato da se raboti tolkova lesno i da ima tolkova mnogo opcii.Takak 4e az kazvam NERO i samo NERO!!!! Tova e .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Sega se setih za edna alternativa na Nero - kazva se Record Now Max - moje bi nai mnogo se doblijava do Nero. shte q uploadna ako nqkoi se interesuva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vp1971 Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Nero ta Nero - eto az vi predlagam Easy CD - prosta i bezkraino olekotena programka - za preporuchvane e da si kachite versia 6.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Az polzvam Easy CD creator versia 5.3.5.10i. Kato cialo mi e po-udoben ot Nero-to, no e dosta bugav i ako ne si slozish updeitite ste ti se vidi tesen sveta. Koftito na Easy CD e che nemoze da pishe ISO-ta i BIN-ove za razlika ot Nero-to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Nero Burning Rom , no misla da mina na Winon CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 NERO Rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 8, 2003 Share Posted November 8, 2003 Imam edin vapros okolko nero . Chuval sam hora da se oplakvat kato zapisvat bin i cue , che kato go zapishat i posle dava greshki igrite ne mogat da se instalirat. A kogato tozi bin fail go kachish na virtual CD nqma problemi. Tova ot kakvo moje da e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 Az zapisvam sus Nero 5.5.10.20,i do sq ne sum imal nikav Problem,ne mi e izgorilo nito edno CD,da 4ukna na durvo da ne se slu4va Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 A kato zapisva6 VCD kak mogat da se zapi6at i subtitrite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 9, 2003 Share Posted November 9, 2003 A kato zapisva6 VCD kak mogat da se zapi6at i subtitrite? Za koi li pat ve4e bre Ima Search potarsi i 6te nameri6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 imam vypros4e - vzeh si edin 790 mb disk, za da zapi6a edin 730 mb film...takaa, oba4e neroto hi4 ne razpoznava tozi disk kato 790, a kato 700 i kato dam da se zapisva mi kazva, 4e nqma dostaty4no mqsto. Probvah i s vgradeniata zapisva4ka na winxp, oba4e i tam mi dava, 4e nqmamqsto. Kakyv moje da e problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.