Jump to content
BulForum.com

S koq programa zapisvate cd-ta?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply
Nero Burning Rom vinagie bila i shte bade nai hubavata zapisva4ka super lesni4ka e osobeno edna ot versiite i Nero Express :)

Napulno sum suglasen, moje6 da q svalq6 vednaga. Ako nqma6 turpenie i si s Windows XP moje6 i bez programa, no tova e po-precakano :) .

po princip i az sum po4itatel na nero no naskoro se mu4ih da zapisha na edin priqtel american weding i s nero ne sthe kazwa mi 4e ne stiga mqstoto na diska a s na windows xp writera si se zapisa bez problem neznam moge bi ima nqkuv bug a sum s nai nowata versia predi ne mi gi e prawilo tiq mizerii

И ба небе сички ми ппрепорачват НЕРО но един приятел каза сащо че трябва да внимавам за коя версия си тегля :pirate Да збаете нещп такова ?!

ако е по нова записвачката някое старо Nero (пък и други CD-записващи програми) може да не я засече като записвачка, а като обикновен ROM - CD-Rom :) за това е препоръчително да ползваш най-новите версии.

ето и някои други програми за запис:

CDRWin

BlindWrite

а знаете ли от къде идва името на Nero Burning Rom - едно въпросче за по-начетените.

po princip i az sum po4itatel na nero no naskoro se mu4ih da zapisha na edin priqtel american weding i s nero ne sthe kazwa mi 4e ne stiga mqstoto na diska a s na windows xp writera si se zapisa bez problem neznam moge bi ima nqkuv bug a sum s nai nowata versia predi ne mi gi e prawilo tiq mizerii

siguren li si che si s nai-nowata wersia ? shtoto towa beshe problem (dobre izwesten, mnogo hora propishtiaha, imashe i patch posle za nego...) na versia 6.0.0.11 ili niakade tam okolo neia (6.0.0.9 ili 6.0.0.15), ama sega ima weche 6.0.0.19 i bi triabwalo da sa go oprawili.

Polzvam NERO ot godini... nay-malko 4-ri, no WinOnCD e po-dobrata programa ;)... pone shto se otnasya do interface. Zhalko samo che WinOnCD veche ne se razrabotva.

Nero e mnogo dobra za low level kopirane s low level chetachka... starata mi beshe takava - kopirashe vsichko. Bog da ya prosti. Obache novite versii na nero imat bugove.

Za bin/cue/iso - FireBurner, no i Nero stava.

Abe polzvay nero

Do predi niakolko godini WinOnCD i CDCreator darjaha parvenstvoto po razprostranenie i po izpolzvane.No prez poslednite 3-4 godini Ahead NERO dosta zdravo stapiha na pazara za software za zapis na CD-ta.A spored men tova e mnogo zakonomerno i zaslujeno.Prosto v momenta niama druga programa s koiato da se raboti tolkova lesno i da ima tolkova mnogo opcii.Takak 4e az kazvam

NERO i samo NERO!!!! :punk :punk :punk

Tova e .... :)

Az polzvam Easy CD creator versia 5.3.5.10i. Kato cialo mi e po-udoben ot Nero-to, no e dosta bugav i ako ne si slozish updeitite ste ti se vidi tesen sveta. Koftito na Easy CD e che nemoze da pishe ISO-ta i BIN-ove za razlika ot Nero-to.

• 3 weeks later...

Imam edin vapros okolko nero . Chuval sam hora da se oplakvat kato zapisvat bin i cue , che kato go zapishat i posle dava greshki igrite ne mogat da se instalirat. A kogato tozi bin fail go kachish na virtual CD nqma problemi. Tova ot kakvo moje da e ?

• 3 weeks later...

imam vypros4e - vzeh si edin 790 mb disk, za da zapi6a edin 730 mb film...takaa, oba4e neroto hi4 ne razpoznava tozi disk kato 790, a kato 700 i kato dam da se zapisva mi kazva, 4e nqma dostaty4no mqsto. Probvah i s vgradeniata zapisva4ka na winxp, oba4e i tam mi dava, 4e nqmamqsto. Kakyv moje da e problema?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...