Ael Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Po vuzmojnost da e 6610 (ne e zaduljitelno!). Ako e kraden she e oshte po hubavo Ako nqkoi prodava ili moje da nameri na dobra cena da pishe tuka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 da ne otvarqm nov topic i za men edin.po vazmojnost cveten.ne darja na konkreten model.ako e kraden da e s aksesoari ina4e cenata pada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 ako e kraden da e s aksesoari ina4e cenata pada. Mda te kradenite varvqt barabar s aksesoarite Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Mda te kradenite varvqt barabar s aksesoarite to4no 6toto ne varvqt s aksesoarite kazvam koito go e kral da nameri i aksesoari 6toto ina4e po malko pari4ki 6te dam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 koito go e kral da nameri i aksesoari Ti seriozno li govori6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted October 16, 2003 Author Share Posted October 16, 2003 Да ве аз ша свия телефон,и после няма да гледам да го шътна някаде ми ша му търся хендс фрий например,за да го продам на по висока цена Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 moge bi ima predwid zarqdno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted October 16, 2003 Author Share Posted October 16, 2003 ОК До тук с разсъжденията. Моля от нататък да пишат само тези които имат някаква оферта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 moge bi ima predwid zarqdno moje bi da(kak taka nqkoi se seti).abe neznam az za hands free-to ama ako ima kamera i zarqdno 6te mu zeme6 blizo 50% otgore no seki si znae.o6te pove4e 4e kamerite gi ima po4ti bez pari vtora ruka.za zarqdni da ne govorim... e ako tarsi6 nqkoi deto savsem slu4aino se e natuknal na takav tel(6610) i 6te go prodade na bezcenica samo 6toto ne razbira i edinstvenata mu cel e da 6utne gsm-4eto za nqkva mizerna suma i s parite da si kupi 20 litra grozdova...ti pojelavam uspeh p.p posledniq post ne go bqh pro4el kato pisah tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 И аз търся нещо такова крадено, ама и да е безплатно, а ако може и пари да ми дадат ще е най-добре. Ако някой има предложение да ми пише ПМ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 basi pi4ovete ... mi idete v 6iker maalata; izgrev; ciganskata mahala kvo iskate mu vikaite zavartete se malko i se 6te doide nqkoi da vi predloji .. koi mislite 4e prodava kradeni telefoni ... Toq koito gi krade i ... tiq hora se namirat na ulicata a i ne mislq nqkoi da otgovori v toq forum za kraden gsm P.S. no ako se namerat pove4ko telefoni ... moje edin i za men ae Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 mi idete v 6iker maalata; izgrev; ciganskata mahala kvo iskate mu vikaite zavartete se malko i se 6te doide nqkoi da vi predloji .. elate, elate... ako iskate da si kupite now panel s izgoreli chasti wutre na isgodna cena.... izumitelno e kwi fokusnici sa tia pichowe, s edin rabotesht telefon prodawat desetina brakmi i raboteshtia pak si im ostawa za tiah Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 mi idete v 6iker maalata; izgrev; ciganskata mahala kvo iskate mu vikaite zavartete se malko i se 6te doide nqkoi da vi predloji .. elate, elate... ako iskate da si kupite now panel s izgoreli chasti wutre na isgodna cena.... izumitelno e kwi fokusnici sa tia pichowe, s edin rabotesht telefon prodawat desetina brakmi i raboteshtia pak si im ostawa za tiah ako po nqkva golqma slu4ainost se doberete do rabote6tiq telefin garanciq 4e na sledva6tiq ugul 4ernite bratq 6a si go zemat obratno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted October 19, 2003 Author Share Posted October 19, 2003 Basi vse edno kazah " Davaite komentari 4e neshto mi e sku4no i mi se 4etat gluposti" P.S. Runner neznam samo ti pak na kade bieshe s tvoia post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Basi vse edno kazah " Davaite komentari 4e neshto mi e sku4no i mi se 4etat gluposti" P.S. Runner neznam samo ti pak na kade bieshe s tvoia post... prosto te doprejdava Ael.Naistina siganite taka praviat veche dve priatelcheta izgoriaxa,Vzemaxa si nokia 3330 za 20lv i sled dva dena biaxa izgoreli,otvariame da gi vidim kakvo im e stanalo to vsickite chasti izgoreni.Taka che na kradeno ne se naxvurliaite tolkova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.