KyPo Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 С две Думи Пловдив Замира незнам колко сте забелязали но ли4но бих казал 4е нашия град се изгуби някаде назад от другите градове........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 На съгражданите ни в Бургас само може да им завиждаме. Не 4е от тези 200 канала ще гледам пове4е от 10 но...въпроса е принципен. Бтв и 20 да ги направят каналите от ЕК не е кои знае ква загуба... Прогреса на Кома е бавен...липсата на реален конкурент си е жива мъка за потребителя. Кво имате бтв против маддрум ? Постовете му са смислени...Лъжа ли е 4е ЕК нищто не правят...не... е за 200те канала ще почакаме още доста. Хубавите работи стават бавно, а в БГ и по специално в Плд - много бавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Нали знаете единственото което държи абонатите , на ЕК и ГГбит .... бившия Уарез , не скоростите Абе к'во да говорим... всички знаем болната тема , но не си разваляйте празниците с нерви и глупости Пиите по едно ' кой каквото пие ' и не се косете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 с две думи - неспори с админите Лесно е да се каже това, много хора го правят - само един получава забележка и то доста време след нужното - има нещо повече, даже в положителен аспект от моя страна, но това не са неща за тук. There are always things hidden to the light. Стига офтопик - go ontopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Нали знаете единственото което държи абонатите , на ЕК и ГГбит .... бившия Уарез , не скоростите Абе к'во да говорим... всички знаем болната тема , но не си разваляйте празниците с нерви и глупости Пиите по едно ' кой каквото пие ' и не се косете Лъжеш се, не всички ползват интернет само за да си теглят игри, филми или музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Еми при това положение има ли конкуренция? БТК конкуренция ли е? ( не съм запознат много за това питам ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Е най-накрая успяхте да направите уместна забележка(или поне нещо такова) Знам, че от много време чакалите да се подхлъзна нейде да може да ми лепнете доживотен бан, заради неудобните неща, които говоря Ама аз к'ъв съм човек та не го правя Първо по въпроса @Dreamer-какво толкова те изнерви поста ми Не съм ли прав, принципно? Като се работи в екип е нормално едни ихора да имат едни задачи, друг- други. Ако на ти си "Връзки с обществеността", то най-логичното нещо, което трябва да направи, ако искаш да информираш правилно КЛИЕНТИТЕ, е да попиташ хората отговорни за проекта, какво и докъде Някак си, обичаме точността Какво има да се изнервяш от това? Ако не си, то тогава е крайно време КОМА да има ПР-и, които да ги обясняват за да не висите повече във въздуха. Сега ако искаш ме банвай, каквото искаш прави Ама нали не забравяш, че аз имам право на БАН, също така Моя БАН, ще се изрази в спиране да плащам кабелна, Интернет и HBO. Я да видим чии е по-ефектен П.С. Отново не убеди почти никои в правотата на мнението си....и все по-малко стават хората дето, ще убедите да останат при вас като продължавате така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 В този форум съм просто потребител (нито съм ПР, нито съм съпорт) и ако има нещо интересно, което сметна, че мога да кажа и е точна информация ще го направя. Ти си последния, който ще ми каже какво да казвам, какво не... какво да правя и какво не. Приемаш се прекалено насериозно... мислейки, че си едва ли не закрилник на потребителите и щом ти казваш нещо то е най-меродавното Ти сам си избираш една услуга дали е подходяща за теб и си решаваш дали да я ползваш или не. Никой не ти се бърка в избора и не ти казва какво да правиш, колкото и да ти се иска това да е така за да се оплачеш от поредното несъществуващо нещо, което не е казвано никога. Със здраве и ако смяташ да казваш нещо повече - ПМ е подходящото място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Еми при това положение има ли конкуренция?БТК конкуренция ли е? ( не съм запознат много за това питам ) Ами може да се каже, че полагат усилия да станат. Но няма дата.бг, аренабг и така нататък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 за булстат ком ако си земеш пакет с предплатена услуга за 1 година ти се дава оборудването безплатно и след като сварши годината ако не подновиш договора вариантите са 2 : 1- да си платиш устройството и да си седи в теб 2- да си подновиш договора моята сестра е кам някви такива цифрови и имат приемник общо 999 програми ама варвайте ми повече от 50-60 не гледат но и аз мисля че ЕК започват се поебават аз сам на ГГБИТ и смело мога да кажа че бг трафика както и международния стават все по зле дали е заради многото потребители нз обаче се влошават нещята ПС: приятни запои покрай празниците особено на нова година повече по малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 на цифровата телевизия многото канали са само едно от предимствата - за мен ми харесва че има да си гледаш програмата на всички телевизии за седмица поне напред, има информация за филмите, показва ти фимите които вървят в момента по всички канали. може да го направи да те подсети че почва някой филм - за мен даже това е най-хубавата функция, че аз съм малко разсеян. а иначе ако има нещо което искам и аз да се промени в кабелната това е да върнат fTV. ама няма кой да чуе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.