Jump to content
BulForum.com

Избягвай!

sMARTBomber

Recommended Posts

Ми хора има значение и кви са ви комповете щото на мойта щайга са по-бавнички...

Сигурно затва се правят толкова големи резултати...

Аааа и да и питам с коя програма правите bmp в jpg?За да ви покажа и аз мойте рекорди! :P

Kато натиснеш Аlt+print screen , ти "копира" само активния прозорец, а не целия екран .. след което пайнт->пейст .. и си готов :)

Мерси много за т'ва :D Ама ся друго да попитам.(надявам се няма да ме помислите за малоумен :) )Значе като дам alt + print screen и после като го пейстна в пайнта го сейфм го и като пусна после да видя резултата имам голям бял фон и примерно посредата ми е снимката на онова "активно прозорче" :)

Как да е напрая тая магия? :)

Самия Paint си има отдолу и отдясно едни точици посредата, който чрез влачене оразмеряват картинката. Чрез тях докарваш до размерите на прозорчето и картинката ти ще бъде толкова голяма.

Самия Paint си има отдолу и отдясно едни точици посредата, който чрез влачене оразмеряват картинката. Чрез тях докарваш до размерите на прозорчето и картинката ти ще бъде толкова голяма.

Maй го нагодих :D rekord8ix.jpgТ'ва е новия ахахахаха :woot :D

Играта е зарибена въпреки големия бъг.Личния ми рекорд е 15 сек.Иначе с бъга е по лесно да станеш пилот. :P

Абе зарежете го т'ва, при всеки е различно явно.

Това обезмисля резултатите.

12 сек на моя компютър е невъзможно! Който го направи му давам 5 лв.

нз обаче движенията на квадратчетата са еднакви забележете парвите движения поне тях наизустих с повече игра и запаметяване може да се постигнат много добри резултати

Ето го и моя резултат.

rezultat.JPG

Малко е голяма, ама нямам време да я едитвам с нещо друго, освен паинт.

Уеее приеха ме във флота на САЩ.

Е шегата на страна, защото малко промених sorce-a на играта като си я свалих. Иначе най-много 16.8

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...