Jump to content
BulForum.com

Избягвай!

sMARTBomber

Recommended Posts

http://home.casema.nl/psmatev/temp/aguanta.htm

Правилата са следните:

Кликвате на червеното квадратче, и задържате бутона на мишката.

Фигурите започват да се движат, а вашета цел е да ги избягвате по-дълго възможно време.

Не докосвайте и черната зона!

Ако се задържите за 18 секунди сте много добър - буквално феноменален :)

В изпита за бъдещи пилоти

към Американските Военновъздушни сили

се изисква минимално време от 2 МИНУТИ!

Засега рекорда ми е:

AvoidRecord.jpg

Не знам какво трудно виждате, или поне аз не виждам нещо трудно, при тва от 2 дни съм с нова мишка.

12345.JPG

И това е първият ми опит.

По тая логика мен ме дели 1 сек ;)

@NickelbacK, снимки се слагат като си ги качиш някъде другаде и после имаш бутонче за картинка, където пишеш линка. Тва е най-простичкия начин.

Това е моя рекорд за сега от 5-6-тия път:

111.JPG

А това е рекорда, който постигнах с Пейнт(както в прочем смятам че постигат тези над 1 минута):

222.JPG

Вече ми е 22,387

@NickelbacK, снимки се слагат като си ги качиш някъде другаде и после имаш бутонче за картинка, където пишеш линка. Тва е най-простичкия начин.

Виж имах предвид как да снимам само т'ва прозорче с поздравленията.Иначе т'ва за Insert Image го зная. :)

Това е моя рекорд за сега от 5-6-тия път:

рекорда, който постигнах с Пейнт(както в прочем смятам че постигат тези над 1 минута):

И аз така смятам....щото към 20тата секунда толкова бързо се движат, че е просто свръхчовешко да ги избегнеш...

Аз мисля че е нещо от браузерите на тези с големите резултати - на всички рекордьори на IE и Opera е по един а на Firefox излиза по друг начин - явно нещо им влачи и е по-бавно при тях иначе е невъзможно мисля...

Виж имах предвид как да снимам само т'ва прозорче с поздравленията.Иначе т'ва за Insert Image го зная. :)

Kато натиснеш Аlt+print screen , ти "копира" само активния прозорец, а не целия екран .. след което пайнт->пейст .. и си готов :)

Аз мисля че е нещо от браузерите на тези с големите резултати - на всички рекордьори на IE и Opera е по един а на Firefox излиза по друг начин - явно нещо им влачи и е по-бавно при тях иначе е невъзможно мисля...

Изглежда си прав. С IE се мъчих доста докато мина 20 сек. а с Firefox от 1я път направих ~43 :blink:

Изглежда си прав. С IE се мъчих доста докато мина 20 сек. а с Firefox от 1я път направих ~43 :blink:

Аз пък с FireFox въртя супер много и накрая ми пише 20сек :bgrin:

Определено чийтва

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...