w00x Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Току що отворих моя вентилатор и отдолу. Дупка няма. Под двете лепенки, дупка няма. Чиста пластмаса. Някакви други предположения как може да се смаже? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Не съм много сигурен, по едно време си играех със силно разтракъл се вент, който го смених заради това че няма дупка отзадя за да го отворя и смажа и го бях отписал. Емм окза се че просто издърпваш перката навън с малко повече сила и тогава смазваш. Почистването е малко по-трудно. Понеже така и не го смазах след като го сглобих още си тракдше та не знам дали този нячин на разглобяване може да има фатални последствия за самия вент. Поздрави! Еdit: Говоря за 80мм фан. @w00x кажи каква ти е видеокартата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Картата ми е Radeon 9800 Pro производство на АTI. Изглежда точно като референтната. И аз мислех да го издърпам вентилаторчето в началото, но не го напънах много силно. Някой може ли да ми препоръча добро охлаждане, но ако може да охлажда и рам-овете, защото версията е 256MB и на рам модулите има радиатори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.a...dx=150&code=013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.