Jump to content
BulForum.com

iskam da si zapi6a film na format VCD

pelto

Recommended Posts

zna4i svalqm ot interner- warez.ru- filmite i iskam da gi gledam na DVD - video koeto pi6e 4e raz4ita format VCD.kak da go napravq molq vi kajete mi , daite mi nqkakvi programi , mnogo iskam da zapi6a film na disk plzzzzzzzz pomagnete mi!!!!!!!!!!!!!!

е ми като за начало трябва да го обърнеш във VCD формат (щот най вероятно не е), което обаче според мен поне е пълна глупост като цяло ... тва е супер гнусен формат и единствено тва му е предимството, че се гледа без компютрър

при VCD-то има една фатка там, че на един диск се събират 800мб и малко отгоре даже ... като поченш да записваш, няма да записваш файла на DATA CD ами VCD (там да си избереш при записването де) ... номера е там, че на нормалните дискове грубо казано всеки 8ми бит е за корекция на предшестващите 7 а при VCD се използва и 8мия бит за запис на информация ... в резултат на което VCD-тата са бъкани с грешки, но алгоритъма за четене е направен да ги прескача и ингнорира ... проблема е ако решиш да го сваляш пак на PC щот WIN-a стигне ли до грешка блокира, като няма как да я оправи ... та затва трябва да се сваля IMAGE и после да се разархивира с ISOBUSTER примерно

и все пак ми се види безмислено :music

zna4i nali zapisah si VCD file na CD i go gledam na DVD-to.Subtitrite sa mnogo malki.vav programata koqto pravi .ssa file-te ima ot dqsno edni cifri ,naprimer 1 , 2 ,16 ,15. Da gi napravq li na nulo ili ako e nesto drygo da mi go kajete

zna4i nali zapisah si VCD file na CD i go gledam na DVD-to.Subtitrite sa mnogo malki.vav programata koqto pravi .ssa file-te  ima ot dqsno edni cifri ,naprimer  1 , 2 ,16 ,15.  Da gi napravq li na nulo ili ako e nesto drygo da mi go kajete

Abe 4ovek potarsi malko iz foruma i ima tolkoa mnogo napisano za subtitrite i kak se pravi ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...