pelto Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 zna4i svalqm ot interner- warez.ru- filmite i iskam da gi gledam na DVD - video koeto pi6e 4e raz4ita format VCD.kak da go napravq molq vi kajete mi , daite mi nqkakvi programi , mnogo iskam da zapi6a film na disk plzzzzzzzz pomagnete mi!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outfaced Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 е ми като за начало трябва да го обърнеш във VCD формат (щот най вероятно не е), което обаче според мен поне е пълна глупост като цяло ... тва е супер гнусен формат и единствено тва му е предимството, че се гледа без компютрър при VCD-то има една фатка там, че на един диск се събират 800мб и малко отгоре даже ... като поченш да записваш, няма да записваш файла на DATA CD ами VCD (там да си избереш при записването де) ... номера е там, че на нормалните дискове грубо казано всеки 8ми бит е за корекция на предшестващите 7 а при VCD се използва и 8мия бит за запис на информация ... в резултат на което VCD-тата са бъкани с грешки, но алгоритъма за четене е направен да ги прескача и ингнорира ... проблема е ако решиш да го сваляш пак на PC щот WIN-a стигне ли до грешка блокира, като няма как да я оправи ... та затва трябва да се сваля IMAGE и после да се разархивира с ISOBUSTER примерно и все пак ми се види безмислено Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 V Others imam tema Zapis na filmi - 4eti i se obrazovai Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 DIVX ;-) 2 VCD <= By $me Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 а SVCD не е ли по-добър избор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 По-добре виш тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 http://www.warez.ru:8080/FTP/Docs/%5b%20FL...g%20AVI%20file/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelto Posted October 17, 2003 Author Share Posted October 17, 2003 mersi mnogo na vsi4ki za poma6ta . thanks .az sam vi mzadaljen.No AKO MI DADETE I BG SUB ZA Barzi i qrostni 2 nqma da se rasardq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Ако ползваш search в сайта ще си намериш сайт и няма да чакаш някой да ти свърши работата на готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelto Posted October 21, 2003 Author Share Posted October 21, 2003 zna4i nali zapisah si VCD file na CD i go gledam na DVD-to.Subtitrite sa mnogo malki.vav programata koqto pravi .ssa file-te ima ot dqsno edni cifri ,naprimer 1 , 2 ,16 ,15. Da gi napravq li na nulo ili ako e nesto drygo da mi go kajete Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 zna4i nali zapisah si VCD file na CD i go gledam na DVD-to.Subtitrite sa mnogo malki.vav programata koqto pravi .ssa file-te ima ot dqsno edni cifri ,naprimer 1 , 2 ,16 ,15. Da gi napravq li na nulo ili ako e nesto drygo da mi go kajete Abe 4ovek potarsi malko iz foruma i ima tolkoa mnogo napisano za subtitrite i kak se pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.