The Black Dragon Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Значи имам следния проблем. Както всичко по PC-то си бачкаше екстра изведнъж след като делнах cookies и history-то от IE на монитора ми се появиха някви тъмни ленти - широки, тънки,... и не се махат. Рестартирах и си седът. Не са неподвижни. По-скоро са като сянки на всичко що се показва на екрана И не знам от какво стана така. Възможно ли е да съм изтрил по погрешка някакъв драйвер или монитора ми се е прецакал. Моля за помощ П.С. Ако темата не е в подходящия раздел моля да я преместите, но сметнах, че тук е най-удачно да я пусна. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Значи имам следния проблем. Както всичко по PC-то си бачкаше екстра изведнъж след като делнах cookies и history-то от IE на монитора ми се появиха някви тъмни ленти - широки, тънки,... и не се махат. Рестартирах и си седът. Не са неподвижни. По-скоро са като сянки на всичко що се показва на екрана И не знам от какво стана така. Възможно ли е да съм изтрил по погрешка някакъв драйвер или монитора ми се е прецакал. Моля за помощ П.С. Ако темата не е в подходящия раздел моля да я преместите, но сметнах, че тук е най-удачно да я пусна. Мерси предварително Приеми го като протест на бозата срещу тебе....откъде накъде ще триеш това и онова.... Майтапът настрана доста странен проблем - на първо време провери кабелите на видеокартата към монитора щото може да е абсолютно съвпадение във времето с триенето и повредата. Размърдай ги...размърдай и видокартата в слота (при изключен комп). Ако си с 2 видео изхода, забрани временно единия, смени някоя резолюция, опресняване и др. да видиш дали по някое време ще изчезнат. Драйвер в хисторито и в бисквитите няма никакъв, така че спокойно....освен ако не си изтрил нещо и от 'inf' фолдера. За да се увериш, рестартирай в safe режим и гледай за ивиците - ако и там ги има, проверявай хардуера. Пробвай тези неща засега пък после ще видим, а и др. ще ти дадат съвети. Между другото навсякъде ли си седят тези ивици - десктоп, IE, програми, 3D игри и т.н.? И какво представляват - плътни или полупрозрачни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Първо - мерси за съветите, сега ще ги изпробвам. Ами значи ивиците са полупрозрачни и навсякъде ги има да - абсолютно Те са като сянка на всичко. Отварям примерно winamp и околонего всичко става по-тъмно с неговите размери. Отворя някоя снимка и пак така, пусна филм също... Midex пробвах всичко дето каза бате, пак си е така. Възможно ли е това да е вирус Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Някаква друга идея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Видеокартата се е препекла и си е отишла Най простата проба е като тръгва си влез в БИОС-а с DEL , F2 , F1 или F10 - незнам коя от всичките комбинации при теб ще работи и там ако имаш сянки , пиши я отишла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.