Jump to content
BulForum.com

Проблем с монитора или със windows-a???

Recommended Posts

Значи имам следния проблем. Както всичко по PC-то си бачкаше екстра изведнъж след като делнах cookies и history-то от IE на монитора ми се появиха някви тъмни ленти - широки, тънки,... и не се махат. Рестартирах и си седът. Не са неподвижни. По-скоро са като сянки на всичко що се показва на екрана :( И не знам от какво стана така. Възможно ли е да съм изтрил по погрешка някакъв драйвер или монитора ми се е прецакал. Моля за помощ :huh:

П.С. Ако темата не е в подходящия раздел моля да я преместите, но сметнах, че тук е най-удачно да я пусна. Мерси предварително

Значи имам следния проблем. Както всичко по PC-то си бачкаше екстра изведнъж след като делнах cookies и history-то от IE на монитора ми се появиха някви тъмни ленти - широки, тънки,... и не се махат. Рестартирах и си седът. Не са неподвижни. По-скоро са като сянки на всичко що се показва на екрана :( И не знам от какво стана така. Възможно ли е да съм изтрил по погрешка някакъв драйвер или монитора ми се е прецакал. Моля за помощ :huh:

П.С. Ако темата не е в подходящия раздел моля да я преместите, но сметнах, че тук е най-удачно да я пусна. Мерси предварително

Приеми го като протест на бозата срещу тебе....откъде накъде ще триеш това и онова.... :devil

Майтапът настрана доста странен проблем - на първо време провери кабелите на видеокартата към монитора щото може да е абсолютно съвпадение във времето с триенето и повредата. Размърдай ги...размърдай и видокартата в слота (при изключен комп). Ако си с 2 видео изхода, забрани временно единия, смени някоя резолюция, опресняване и др. да видиш дали по някое време ще изчезнат. Драйвер в хисторито и в бисквитите няма никакъв, така че спокойно....освен ако не си изтрил нещо и от 'inf' фолдера. За да се увериш, рестартирай в safe режим и гледай за ивиците - ако и там ги има, проверявай хардуера. Пробвай тези неща засега пък после ще видим, а и др. ще ти дадат съвети. Между другото навсякъде ли си седят тези ивици - десктоп, IE, програми, 3D игри и т.н.? И какво представляват - плътни или полупрозрачни?

Първо - мерси за съветите, сега ще ги изпробвам. Ами значи ивиците са полупрозрачни и навсякъде ги има да - абсолютно :( Те са като сянка на всичко. Отварям примерно winamp и околонего всичко става по-тъмно с неговите размери. Отворя някоя снимка и пак така, пусна филм също...

Midex пробвах всичко дето каза бате, пак си е така. Възможно ли е това да е вирус :unsure:

Видеокартата се е препекла и си е отишла :sayjin Най простата проба е като тръгва си влез в БИОС-а с DEL , F2 , F1 или F10 - незнам коя от всичките комбинации при теб ще работи и там ако имаш сянки , пиши я отишла.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...