mi6o_ Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Iskam da si kupq laptopche na cena mejdu 800 i 1000 euro.Sprql sum se na dva modela ochakvam komentarite na vsichki otnosno dvata topa i eventualno i predlojeniq za drugi pak v ramkite na goreposochenata cena.Ediniq model e tozi Sony Vaio: http://www.dealtime.co.uk/xPO-Sony_SONY_VA...DL_WIFI_XP_HOME a vtoriq e HP: http://www.notebookreview.com/price/defaul...lay=priceDetail p.s. otdavna ne bqh postval i sega osuznah postfactum che temata e za hardware ako moje nqkoi ot adminite da q premesti,merci predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Kato harakteristika i 2ta sa gore dolu ednakvi no ako trqbva da izbiram bih se sprql na sonito. Ne mi haresva samo 4e stava vupros za celeron cpu. Btw skivai tyk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Kato harakteristika i 2ta sa gore dolu ednakvi no ako trqbva da izbiram bih se sprql na sonito.Ne mi haresva samo 4e stava vupros za celeron cpu. Btw skivai tyk. Ami i men me spira momenta za cputo i zatova vsushtnostp oveche klonq kum AMD 64 no neznam a inache za acera ne sum pochitatel na tazi marka Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Losho nqma celerona tochno tozi raboti kato P4 2,8-3,0. Obache ne pishe harda na kakvi oboroti vurti. Obiknovenno tova e nai spirashtoto zveno. A i procesora shte ti go zamenqt oshte v magazina s pentium na sushtata chestota za +50 euro. Vse pak imai napredvid che osnovnoto predimstvo na laptopa e che raboti na bateriq i opredeleno mashinata sus celeron shte durji poveche ot kolkoto s AMD64 (tova ti go kazvam vupreki che mrazq intel), a ako smenish cpu-to sus pentium shte kara oshte poveche taka che lichen suvet e orientirai se kum intel-ski laptop. Uspeh v pokupkata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Тоя е същия като моя и мога да ти кажа че съм много доволен от него (особено за игрите ) П.С. Да знаеш че е от 2003-та и може трудно да го намериш ако решиш да си купиш него де ЕДИТ: Не знам дали в сайта има характеристики ама ако искаш мога да ти ги кажа;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.