Jump to content
BulForum.com

Web Cam в Пловдив

Recommended Posts

За съжаление в Пловдив има само една камера, има толкова много доставчици на интернет и т.н. защо не сложите по една камера, не струва почти нищо а е много полезна, особенно в момента.

Това е много зарибено, но ако беше на главната щеше да е супер :unsure:

Или в някой олариум :devil

а скаква програма може да се предава от уеб камерата.....извинете леймърския ми въпрос :)

Пробвай с Windows Media Encoder, върви перфектно.

Аз със всевазможни програмки се опитвам да подкарам камерата на главната,но не става.Сега свалям и последното преложение :) .А пък иначе камерата на "Христо Ботев" си ми работи :blink:

Едит:Гррррр и с последното предложение не става.Хора дайте някой съвет ПЛС

разреши си java на браузера

edit: Да ама не :( Нещо и при мен вече не работи java аплет версията. Единствената промяна е че ъпдейтнах лисицата до 1.5. Сега ъпдейтнах и джавата ама все е черно. Иначе кепчъра и сървър версията работят на камерата

Аз със всевазможни програмки се опитвам да подкарам камерата на главната,но не става.Сега свалям и последното преложение :) .А пък иначе камерата на "Христо Ботев" си ми работи :blink:

Едит:Гррррр и с последното предложение не става.Хора дайте някой съвет ПЛС

Значи на мен с Internet Explorer-a не ми тръгваше нищо,но като си инсталнах Firefox-a всичко си върви :)

Ти с к'во си ???

Ми то и при мен така.Кепчъра работа а камерата не :( .А иначе колко народ има на главната в 11ч :wacko: ,а аз ся ставам :D

Едит:

Значи на мен с Internet Explorer-a не ми тръгваше нищо,но като си инсталнах Firefox-a всичко си върви :)

Ти с к'во си ???

И аз съм с бъгнатия Internet Explorer.Ся и аз ша зема да си сваля Firefox пък токувиж повече ми е харесал и от опера :punk

Edit:ЕЕЕЕЕЕЕеее най-накрая.Много благодаря NickelbacK.Без да инсталирам никфи java глъпости всичко ми варви перфектно благодарение на Firefox :punk .

П.П.Хаха ся видях някфи балъци дет са бяха пуснали на гондолата...тея хора нормални ли са уе :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...