JIS Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 zna4i ... filmite mi gi dava na byrzi oboroti, mislq 4e ne e ot codecs, daje sym siguren ta edna priqtelka mi kaza 4e i tq e imala sy6tiq problem ama kato si e smenila SoundCard-a i se e oprailo si4ko sblaskval li se e nqkoi o6te s tozi problem i kaje mi kakvo da napravq a Sound-a mi e Yamaha 719 za ISA slot aaa a kato si pusna winamp-a i kato spra nqkoq pesen na PAUSE i posle kato si pusna movie (ednovremenno winamp-a e na pause) i filmite tragvat normalno ama zapo4vat da se razminavat zvuk i kartina a i mn`o se natovarva PC-to i lo6o ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 15, 2003 Author Share Posted October 15, 2003 sq izvinqvam se ... IZVINQVAM SE ako temata mi ne e za tuk no problema mi e svarzan samo s filmite ae Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 и аз съм се сблъсквал с този проблем със звъкова карта Yamaha OPL3 SAX под Windows 98 - да ти кажа най - добре си вземи някаква друга звукова карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Добре де, как така се появи този проблем ? Изведнъж ? До един момент можеше да гледаш филми нормално и след това ти тръгнаха на бързи обороти ? Въобще с тази конфигурациа хардуер/софтуер гледал ли си безпроблемно филми или не ? Ако не, тогава какво си променил наскоро в конфигурацята, преди да направиш промяната гледаха ли се нормално филмите ? Каква ти е операционната система, пробвал ли си с друга ? С други драйвери за звука пробвал ли си ? На мен ми се е получавало така след като инсталирах току що появилата се бета на Windows Media Player 7 и след това, пренебрегвайки предупрежденията че не може да се деинсталира, го деинсталирах ! Тогава, след деинсталацията, ми го направи този проблем. Как го оправих ли ? Ми с инсталация на Win ако не се лъжа, сигурно ме е мързяло да правя експерименти и да видя от какво е. Ама звуковата карта не ми беше Ямаха. Иначе за втори път го чувам това, че някой си сменя Ямахата след такъв проблем. Не ми се струва правилно това. Трябва да е от драйвер или нещо такова. Пробвай с тази звукова карта на друго PC. С друга звукова карта на твоето PC ще се сменят драйверите и ако се оправи това няма да донесе кой знае колко полезна информация, освен че ще затвърди подозреднието за "вината" на Ямахата. [offtopic] Ама наистина, давайте малко повече инфо като задавате такива въпроси де, кога се появи проблема, преди него как беше, сега как е, защо според теб това е проблем и т.н. трябва човек с ченгел да ви вади подробностите от устата, пък после се чудите що никой не ще да ви помогне От друга страна, ясно ми е, че ако се пробваш да отговориш на горните ми въпроси, може да се окаже така, че сам да откриеш къде е проблема, а ти може да не искаш така. Може пък да искаш готово решение, ако някой се е сблъсквал с проблема и го е решил да ти помогне. Ако е така sorry. Sorry че ти губя ценното време. Аз съм с някакви остарели схващания, че например едно бебе ако го държиш за ръка и го насърчаваш да се учи да ходи, ще се научи по-бързо от колкото ако постоянно го носиш... P.S. свободен превод на една (може би мъдра?) мисъл която ме кефи : "Дай на гладния риба, и той пак ще огладнее, научи го да лови риба, и той повече никога няма да огладнява." [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 edin priqtel ima6e sa6tata karta i sa6tiq problem.i vse pak ne moje da si siguren 4e bedata ti e ot sound kartata.reinstallni si win-a i ka4i vsi4ki codeci na novo.taka pone 6te si siguren dali problema e softweren ili ne.ako stane-radvai se ako ne- oglejdai se za nova karta. :ph34r: p.s.sled kato mu se poqvi toq problem priqtelq mi si kupi nova karta i se opravi no ti vse pak probvai da se pobazika6 predi da si brukne6 v djoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Az sa6to imah sa6tia problem i kartata mi be6e Yamaha 719 na ISA.Kvo li ne pravih ako znaete samo kolko pati preinstalirah windows-a,smeniah draiveri i codeci vsi4ko opitah no6to ne pomaga.Zvuka vinagi si be6e ba barzi oboroti.Tva s WinAmp-a ne sam go probval togava ama nakraia se iadosah i si smenih kartata.Slojih si edna PCI i vsi4ko si zaspa kakto triabva.Ama se borih pone 2 meseca s tozi problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 ot zvukovata karta e, systoto se nablyudava i pri drugi karti na ISA generalno reshenie neznam no znam edin trik: predi da pusnesh filma, s Winamp si puskash nqkyv zvukov file, mp3 ili ako ne se poluchi s mp3 togava midi, i dokato sviri winampa puskash filma, kato trygne filma spirash winampa i prodyljavash da gledash filma metoda e bezotkazen s yamaha karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 16, 2003 Author Share Posted October 16, 2003 furiozo to4no tva s winamp-a sym go kazal i az ama taka po4vat da se razminavat zvuk i kartina a kakto i nassko taka i az sym smenql windows-i i drivers i ne stava i ne stava ... zna4i e ot pt zukovata i trqa da se smenq Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 zna4i e ot pt zukovata i trqa da se smenq Poviarvai tova e re6enieto.Ne si struva da se ma4i6.PCI kartite ne sa tolova skapi v momenta (ima predvid ne6to ot roda na CMI8738 ili ne6to podobno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.