NickelbacK Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Намерете разликите между европейка и американка.BTW аз не виждам такива ахаххахаха (в кръга на шегата) Ето тук! Т'ва е един много свеж пример за това до каде води наднорменото тегло и перфекно изваяното тяло.Т'ва наистина не се отнася само за момичета,а и за момчетата(ама американците ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Ее,човек,истина е, че европейските момичета са много по-хубави,но ако живееш в Америка ще кажеш обратното!Навсякъде има и хубави и умни хора,но има и грозни и тъпи!Без изключение... Ама тая картинка е много разпространена и съм почти сигурен,че повечето хора тук са я виждали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Без да се обиждаш, но това е снимка, която аз съм виждал преди 2-3 години. И не виждам какво толкова може да се обсъжда. Както има хубави европейки, така има и хубави американки. Просто едните са малко по-тлъсти и толкова. Има си темички за тия весели снимчици Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 19, 2005 Author Share Posted December 19, 2005 Без да се обиждаш, но това е снимка, която аз съм виждал преди 2-3 години. И не виждам какво толкова може да се обсъжда. Както има хубави европейки, така има и хубави американки. Просто едните са малко по-тлъсти и толкова. Има си темички за тия весели снимчици Мммдаа.Прав си.не го обмислих Просто снимката ми направи силно впечатление и исках да го споделя с останалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Мммдаа.Прав си.не го обмислих Просто снимката ми направи силно впечатление и исках да го споделя с останалите Е и аз съм я виждал преди много време, Коле точно ти ми я беше пратил . Имаше и една с някъф скелет, тя беше много зарибена Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Абе имам познат който живее в МАЯМИ от една година и каза ,че са много ама много зле пичките там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Ами наистина отвъд океана са по-тлъстички! И в Европа и в САЩ има хубави момиченца! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Тая снимка е знам от много дьлго време Няма спор кои са по хубави...Сьс или без тая снимка Европеиките са много над американките Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 e.аз пък сефте я виждам и да-тия тлъсторани американките най-добре да се скрият по-далеч от всякакви документиращи техники,че 90% са "гоним шопаро" Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Абе де да зная. Преди ми казваха: там жените са като крави, еди къде си са свине и така за доста места, но аз пък що така все плакнех око... Гледайте, където трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Само едно нещо ще кажа. В класацията за наднормено тегло в % от населението на първо място е Сърбия, на второ - Гърция, на трето сме ние... Щатите ги няма изобщо в 20ката май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Само едно нещо ще кажа. В класацията за наднормено тегло в % от населението на първо място е Сърбия, на второ - Гърция, на трето сме ние... Щатите ги няма изобщо в 20ката май... LoL Я дай линк към тая класация че нещо доста странно ми се струва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Само едно нещо ще кажа. В класацията за наднормено тегло в % от населението на първо място е Сърбия, на второ - Гърция, на трето сме ние... Щатите ги няма изобщо в 20ката май... Тази статистика не беше ли само за Европа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Тази снимка е много стара даже май имаше и друга тема за нея незнак обаче как се казваше. Относно класациите онази класация май наистина е за Европа само защото доколкото знам Американците са на едно от първите места по затлъстяване.Поне за това съм на едно 98% сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 снимката е доооста стара и според мен изобщно не отговаря на действителността верно е че в УСА има повече хора с надмормено тегло но си има и доста яки женички такаче просто снимка .. верно яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Реално половината женички в САЩ не са американки ЕДИТ: Мисълта ми беше, че примерно на 5-10 години са пристигнали и са французойки, германки, туркини, българки , италианки, тайландки, испанки, рускини, либийки, нигерийки, китайки, малайзийки, казахстанки, естонки, филипинки, мексиканки, японки, аржентинки...... Да изреждам повече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Реално половината женички в САЩ не са американки Realno 99% ot horata v USA ne sa amerikanci.A ina4e po temata i v amerika i v evropa ima i karasivi i grozni jeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Там изглежда, че повеЗето са дебели защото населението им е толкова пъти по-голямо от нашето, че е направо трудно да си го представиш. И там има дебели и тука има такива. Разликата е, че там хубавите са толкова хубави, че ти не само очите ти се цъклят, но и ченето пада. Просто защото там хората се поддържат. Фитнес,тичане,спорт..тука който не етлъст е или защото не яде в нормално количество или самата фигура му е такава. Поддържат се и ходят на фитнес РЕДОВНО само тези, които могат да си го позволят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 20, 2005 Author Share Posted December 20, 2005 Снимката е много стара,снимката е много стара стига де Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Американците наистина имат повече дебели хора в проценти отколкото в Европа, но това не значи, че всички са такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Американците наистина имат повече дебели хора в проценти отколкото в Европа, но това не значи, че всички са такива. Не всички, сигурно само почти всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Защо ли бях сигурен, че знам коя снимка ще видя И интересно ми е ако сравнят някоя 18 годишна американка и 50 годишна европейка, дали няма да се получи същата разлика Никой не може да ме убеди, че двете на снимката са връстнички Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Защо ли бях сигурен, че знам коя снимка ще видя И интересно ми е ако сравнят някоя 18 годишна американка и 50 годишна европейка, дали няма да се получи същата разлика Никой не може да ме убеди, че двете на снимката са връстнички Добре.Ти на колко мислиш че е американката на 40 или пък на 50???Ако е така коя 40 или 50 годишнйа дебелана би ти сложила прашки Т'ва е няква млада какичка .И се опитва да бъде модерна и слаба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 коя 40 или 50 годишнйа дебелана би ти сложила прашки Като не знаеш не се обаждай. Аз тук в БГ какви съм ги виждал бедна ти е фантазията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 За да не спорим излишно по въпроса за американците, прочетете това - http://yoki.ru/news/news/26-08-2005/5469-0 Не се нуждае от коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.