Jump to content
BulForum.com

Замислете се момичета!

Recommended Posts

Намерете разликите между европейка и американка.BTW аз не виждам такива ахаххахаха :woot :D :lol: (в кръга на шегата) Ето тук! Т'ва е един много свеж пример за това до каде води наднорменото тегло и перфекно изваяното тяло.Т'ва наистина не се отнася само за момичета,а и за момчетата(ама американците :D )

Ее,човек,истина е, че европейските момичета са много по-хубави,но ако живееш в Америка ще кажеш обратното!Навсякъде има и хубави и умни хора,но има и грозни и тъпи!Без изключение...

Ама тая картинка е много разпространена и съм почти сигурен,че повечето хора тук са я виждали!

Без да се обиждаш, но това е снимка, която аз съм виждал преди 2-3 години. И не виждам какво толкова може да се обсъжда. Както има хубави европейки, така има и хубави американки. Просто едните са малко по-тлъсти и толкова. Има си темички за тия весели снимчици

Без да се обиждаш, но това е снимка, която аз съм виждал преди 2-3 години. И не виждам какво толкова може да се обсъжда. Както има хубави европейки, така има и хубави американки. Просто едните са малко по-тлъсти и толкова. Има си темички за тия весели снимчици

Мммдаа.Прав си.не го обмислих :rolleyes: Просто снимката ми направи силно впечатление и исках да го споделя с останалите :)

Мммдаа.Прав си.не го обмислих :rolleyes: Просто снимката ми направи силно впечатление и исках да го споделя с останалите :)

Е и аз съм я виждал преди много време, Коле точно ти ми я беше пратил :P . Имаше и една с някъф скелет, тя беше много зарибена :D

Тая снимка е знам от много дьлго време ;) Няма спор кои са по хубави...Сьс или без тая снимка Европеиките са много над американките :)

e.аз пък сефте я виждам и да-тия тлъсторани американките най-добре да се скрият по-далеч от всякакви документиращи техники,че 90% са "гоним шопаро" :wacko:

Абе де да зная. Преди ми казваха: там жените са като крави, еди къде си са свине и така за доста места, но аз пък що така все плакнех око... Гледайте, където трябва :)

Само едно нещо ще кажа. В класацията за наднормено тегло в % от населението на първо място е Сърбия, на второ - Гърция, на трето сме ние... Щатите ги няма изобщо в 20ката май...

Само едно нещо ще кажа. В класацията за наднормено тегло в % от населението на първо място е Сърбия, на второ - Гърция, на трето сме ние... Щатите ги няма изобщо в 20ката май...

LoL :blink: Я дай линк към тая класация че нещо доста странно ми се струва....

Тази статистика не беше ли само за Европа? :blink:

Тази снимка е много стара даже май имаше и друга тема за нея незнак обаче как се казваше.

Относно класациите онази класация май наистина е за Европа само защото доколкото знам Американците са на едно от първите места по затлъстяване.Поне за това съм на едно 98% сигурен.

снимката е доооста стара и според мен изобщно не отговаря на действителността верно е че в УСА има повече хора с надмормено тегло но си има и доста яки женички :) такаче просто снимка .. верно яка :)

Реално половината женички в САЩ не са американки :lol:

ЕДИТ: Мисълта ми беше, че примерно на 5-10 години са пристигнали и са французойки, германки, туркини, българки :), италианки, тайландки, испанки, рускини, либийки, нигерийки, китайки, малайзийки, казахстанки, естонки, филипинки, мексиканки, японки, аржентинки...... Да изреждам повече? :))

Реално половината женички в САЩ не са американки

Realno 99% ot horata v USA ne sa amerikanci.A ina4e po temata i v amerika i v evropa ima i karasivi i grozni jeni.

Там изглежда, че повеЗето са дебели защото населението им е толкова пъти по-голямо от нашето, че е направо трудно да си го представиш. И там има дебели и тука има такива. Разликата е, че там хубавите са толкова хубави, че ти не само очите ти се цъклят, но и ченето пада. Просто защото там хората се поддържат. Фитнес,тичане,спорт..тука който не етлъст е или защото не яде в нормално количество или самата фигура му е такава. Поддържат се и ходят на фитнес РЕДОВНО само тези, които могат да си го позволят.

Американците наистина имат повече дебели хора в проценти отколкото в Европа, но това не значи, че всички са такива.

Американците наистина имат повече дебели хора в проценти отколкото в Европа, но това не значи, че всички са такива.

Не всички, сигурно само почти всички!

Защо ли бях сигурен, че знам коя снимка ще видя ;) И интересно ми е ако сравнят някоя 18 годишна американка и 50 годишна европейка, дали няма да се получи същата разлика ;) Никой не може да ме убеди, че двете на снимката са връстнички ;)

Защо ли бях сигурен, че знам коя снимка ще видя ;) И интересно ми е ако сравнят някоя 18 годишна американка и 50 годишна европейка, дали няма да се получи същата разлика ;) Никой не може да ме убеди, че двете на снимката са връстнички ;)

Добре.Ти на колко мислиш че е американката на 40 или пък на 50???Ако е така коя 40 или 50 годишнйа дебелана би ти сложила прашки :wacko: Т'ва е няква млада какичка :laughing: .И се опитва да бъде модерна и слаба. ;)

коя 40 или 50 годишнйа дебелана би ти сложила прашки :wacko:

Като не знаеш не се обаждай. Аз тук в БГ какви съм ги виждал бедна ти е фантазията...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...