evil_smith Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 E-e-e, мерси много. Както казват хората "Евала!" Аз вече не ви плюя както виждаш А-а, ЕВил, аз чак ся видях, че си го оакал Ский кво пише на надписа от картинката, ский кво си написал ти с белите букви. А-то е излишно Оправи го ако ти се занимава и ако ще го правиш бутни и едно FAN отзад, да се знае все пак....хората може да си помисля, че свиря там Хах верно, правил съм го виж кога сега го оправям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 A, жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Хахах, случвало ли ви се е да се сетите за нещо толкова елементарно, че да не можете да разберете как не сте се сетили по-рано? Ето, няма да коментирам, само ще ви покажа моята идея: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Eто го и новото ми попълнение: Както и едно мое "ултра-авторско" изпълнение: P.S. Идеята на Legor4o e интересна и ми хареса Може и аз да се пробвам със сливането нa юзър баровете в един P.P.S. Направих едно 'барче за една от любимите ми групи "The Offspring": Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Хахах, случвало ли ви се е да се сетите за нещо толкова елементарно, че да не можете да разберете как не сте се сетили по-рано? Ето, няма да коментирам, само ще ви покажа моята идея: Можеш ли да ми направиш и на мен такова обаче с моите user bars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Еми и на мен ми хареса идеята на Legor4o,затова и аз си направих компактна версия на всичките ми "user bar"-ови творения: P.S. @Legor4o ,ти по колко кадъра си слагал в секунда,слагал ли си някакви ефекти,защото моето стана бая голямко със солидните 20 кад/сек (~570 KB ) Поправка: направих го с 10 кад/сек,вие кажете дали е добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Някой може ли да ми обясни как става това.Имам на компа Macromedia Flash 8,но нямам никаква идея как се работи с нея. П.П.Може и на ЛС да не спамим темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Не, защо, полезно ще е за всички! Аз го направих с Adobe ImageReady, много е лесно. Отваряте фотошопа, правите си нов документ с големина колкото един бар. После отваряте всичките барове. Копирате ги и ги пействате в новия документ, така че да станат на отделни слоеве (layers) После триете слоя background, защото не ви трябва кадър с чисто бяло Дотук трябва да имате документ с бая layers, като всеки layer е един бар. Сега кликате на edit in ImageReady. Там вече window > animation. Сега в това прозорче горе вдясно на стрелкичката и избирате make frames from layers. Така всеки бар ви става отделен кадър. Сега избирате първия бар/кадър и го копирате, после слагате копието накрая (т.е. първият и последният кадър са един и същ) Избирате пак първия кадър и давате долу в менюто tween. Задавате му next frame, 15 кадъра ще са достатъчни, отдолу има отметки на всичко. Избирате следващия кадър с бар и правите същото и така докато не съедините всички. Сега остава тайминга. 1ви и последен кадър са по 1 секунда, всички пълни барове са по 2, а всичко между тях е на no delay. Горе в прозорчето с картинката избирате optimized, изчаквате да се генерира и преглеждате анимацията за евентуални проблемчета. Ако няма избирате file > save optimized as... > .gif Толкоз @Water4o_bg: нямаш проблем, ей сега ще ти го пратя, за 3 минутки работа е Edit: Поздрави! @aUR0Ra: ами ти видя ли моето колко е? 580 КБ Пробвах и с повече барове, ама забавяше отварянето на форума и го разкарах. @asd: Спокойно братче, и аз нямам понятие как се баца с него П.С. Бреййй, много -та много нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Бравос!Ето го духа на истинкия "фотошопист" Тук стана малко като Young Designer,ама си е полезно да ги знаят тия "basics" хората!Само така :pun Промяна:Все пак не мисля,че трябва да ги правиш по 2 сек. отделните барове ,защото според мен никой няма да си играе да зяпа по ~30 секунди в подписа ти Става по-плавно и красиво наистина,но това беше лично мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Бравос!Ето го духа на истинкия "фотошопист" Тук стана малко като Young Designer,ама си е полезно да ги знаят тия "basics" хората!Само така :pun Промяна:Все пак не мисля,че трябва да ги правиш по 2 сек. отделните барове ,защото според мен никой няма да си играе да зяпа по ~30 секунди в подписа ти Става по-плавно и красиво наистина,но това беше лично мнение Еее, малко реклама никога не вреди Баровете ги правя по 2 секунди, защото една приятелка се оплака че няма време да ги разгледа (то защото има много за гледане...), иначе си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Legop4o благодаря много за обяснението и за бара, велик си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 първи опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Ъммм...по принцип ,за да е по нагледно(ако имаш много в подписа)се огражда с черна линийка по краищата с моливчето и с кръглия "Marquee tool" обхващаш горните два ъгъла до към средата на целия бар и го пълниш с бяло,после намаляш видимостта(Opacity) и получаваш отблясък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Ъммм...по принцип ,за да е по нагледно(ако имаш много в подписа)се огражда с черна линийка по краищата с моливчето и с кръглия "Marquee tool" обхващаш горните два ъгъла до към средата на целия бар и го пълниш с бяло,после намаляш видимостта(Opacity) и получаваш отблясък Допълнение и лека поправка:ограждаш не с моливчето, а като натиснеш ctrl + a, за да избереш всичко и после дадеш select > modify > border > 1 pix. След това просто взимаш кофата с черна боя и нацелваш селекцията. Става по-бързо, отколкото с моливчето. Ето сега и допълнението: по принцип пикселните шрифтове се четат по-добре при малък размер, от този, който си избрал. Потърси в гугъл pixel fonts и би трябвало да ти излезат бая. Избираш си някой (големи не са много красиви), сваляш го. инсталираш си го и като си направиш следващото барче правиш надписа чисто бял с pixel font и големина 8-9 точки. За по-красиво после му слагаш stroke от blending options с черен цвят и големина 1 пиксел. Толкова Едит: сега като се замисля няма нужда да се мъчиш с кофата, а просто изпълни едно select > fill > избираш си черно на нормален моуд Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Най-накрая и аз се хванах да си направя един(естествено благодарение на Legop4o ).Вижте ми подписа.Всички барове излезнаха 1Мб общо .Много ме радва първото "Zombie Killer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Най-накрая и аз се хванах да си направя един(естествено благодарение на Legop4o ).Вижте ми подписа.Всички барове излезнаха 1Мб общо .Много ме радва първото "Zombie Killer" Хубаво е станало, макар че ми писна, докато ги изгледам всичките Единствено можеше накрая да направиш още един туийн, за да не прескача внезапно от последното на първото (това е и целта на копирането на последния кадър и преместването му накрая с половин дължина) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Хубаво е станало, макар че ми писна, докато ги изгледам всичките Единствено можеше накрая да направиш още един туийн, за да не прескача внезапно от последното на първото (това е и целта на копирането на последния кадър и преместването му накрая с половин дължина) Аз пък зашо ли останах с впечатлението,че съм сложил .Иначе си направих и аватар,ама е много голям-500kb и не иска да мми го сложи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Хората се усетиха и си сложиха аниматор на сайта: http://www.userbars.com/userbaranimator.php Сега ще можете да си анимирате барчетата без да следвате несвързаните ми насоки Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 cool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Ето ги и мойте . За юзърите на убунту . За почитателите на тоя комикс . За феновете на тази игра . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasy Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Към кого мога да се обърна за да ми направи един такъв User Bar който като натисна в/у него да ми отваря интернет старница? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Ето го и поредното ... не ги правя уникални , ама на мен ми харесват . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.