Botev1912 Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Направете на Милан и Барселона Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 Направете на Милан и Барселона На Милан си има готово -> Обаче на Барса няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Не е кой знае колко добро, но... Двата йероглифа, май означават любов на японски. Много Благодаря Добре е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Гледах, гледах, какво ли не видях, само за Linux нямаше (освен един за Ubuntu, ама аз говоря за Linux общо). За тва си направих аз Не е добро ама ... вижте: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Хора айде някой да направи за Fly For Fun Online.Картинка мога да ви предложа да вземете от тук Картинки .Айде ша черпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Eто още интересни На Ботев показано ли е в тоя форум, където се постват тея работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Т'ва на Барса веднага си го слагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 а нещо с quake 2 player не може ли да направите. и мен ме е яд, че не се регнах и изчезна сайта ето пикс: http://www.bluesnews.com/guide/images/q2.gif http://seiryu.cside.to/Classic/Quake2/quake2-top.jpg http://membres.lycos.fr/coleno/fonds/quake22.jpg http://www.maxcaratulas.redtotalonline.com...2%20(front).jpg <- ! http://www.qid.enta.net/q2font.zip http://textcentral.com/gallery/Operator_Lo.../gra_quake2.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Тези BARS са супер яки! А някой може ли да ми направи нещо например: Bayern Munchen Fan с емблемата на байерн. Моля ви помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Тези BARS са супер яки! А някой може ли да ми направи нещо например: Bayern Munchen Fan с емблемата на байерн. Моля ви помогнете! Заповядай Ето още няколко готини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Заповядай Ето още няколко готини Много ти благодаря! Супер е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Eто и новите ми на Skype: На Intel: И на любимите ми nVidia: P.S. на тези,новите,ако забелязват познавачите,след промяенянето им в JPG формата,се появиха много грозни артефакти ,а на по-старите ми няма Някой да знае защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Сигурно ще ме убиете с камъни, че пиша в тази тема, но не ви ли се вижда малко тъпо да нагъчите 10 бара в подписа си Става някак много шарено и претрупано. В началото, когато имаше само 2-3 такива човека, привлизаха вниманието и наистина беше яко. Но сега вече всеки втори има по минумум 5-6 бара в подписа си и не разбирам защо изобщо ги слагате, като според мен тази масовост води до подминаване. Лично аз вече изобщо не се хабя да гледам какъв е бара, всичките са ми еднакви. Става грозно бе хора, само аз ли смятам, че е грозно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Сигурно ще ме убиете с камъни, че пиша в тази тема, но не ви ли се вижда малко тъпо да нагъчите 10 бара в подписа си Става някак много шарено и претрупано. В началото, когато имаше само 2-3 такива човека, привлизаха вниманието и наистина беше яко. Но сега вече всеки втори има по минумум 5-6 бара в подписа си и не разбирам защо изобщо ги слагате, като според мен тази масовост води до подминаване. Лично аз вече изобщо не се хабя да гледам какъв е бара, всичките са ми еднакви. Става грозно бе хора, само аз ли смятам, че е грозно? Мен ме радва,някак ми е по-шаренко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Абе, нещо не разбирам защо навсякъде кат е нарисувано нещо трябва да пише 'user', 'hater' или нещо друго... Нз ама мен това само не ми харесва- щото един надпис Кока Koла си е достатъчен или барса или там кво'то е (личен вкус) Викам да се опитам и аз да направа нещо по случая и... като да кажа, че го направих набързо, като сам чертах тези линийки(като изклъчим първата другите са copy/paste) и сложих незабелижимия отблясък, който не си личи в тоя тъмен фон... П.С. на 200% изглеждаше много ама много по-хубав - от далече не си личи нищо Едва ли ще си го сложа на подписа ама карай...//заради братлета не ми се слага Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Сигурно ще ме убиете с камъни, че пиша в тази тема, но не ви ли се вижда малко тъпо да нагъчите 10 бара в подписа си Става някак много шарено и претрупано. В началото, когато имаше само 2-3 такива човека, привлизаха вниманието и наистина беше яко. Но сега вече всеки втори има по минумум 5-6 бара в подписа си и не разбирам защо изобщо ги слагате, като според мен тази масовост води до подминаване. Лично аз вече изобщо не се хабя да гледам какъв е бара, всичките са ми еднакви. Става грозно бе хора, само аз ли смятам, че е грозно? Same same... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Айде ако на някой му се занимава да ми направи едно Бар-че и на мен че нямам място на харда да слагам фотошоп Ако на някой му са занимава да пише ПМ да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
IsoBuster Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Ако може и за мен един !s0 bust3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Абе, нещо не разбирам защо навсякъде кат е нарисувано нещо трябва да пише 'user', 'hater' или нещо друго... Нз ама мен това само не ми харесва- щото един надпис Кока Koла си е достатъчен или барса или там кво'то е (личен вкус)Викам да се опитам и аз да направа нещо по случая и... като да кажа, че го направих набързо, като сам чертах тези линийки(като изклъчим първата другите са copy/paste) и сложих незабелижимия отблясък, който не си личи в тоя тъмен фон... П.С. на 200% изглеждаше много ама много по-хубав - от далече не си личи нищо Едва ли ще си го сложа на подписа ама карай...//заради братлета не ми се слага Е, евала, поне някой да ни "обича" (фераристите)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Ето едно рекуестче и от мен искам юзър бар с текст "RaPoN40 LoVeR" и едно сърчице от другата страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 На Intel: на intel вече не е intel inside ето с времето как се е променяло логото им: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ееее тва с мототата е много тъпо като ги променят компаниите,защото ако измислят едно и се установят с него ще ги запомнят по-добре,ама не! Иначе 10Х на poznai , чe ме запозна P.S. Ето го и новото ми творенийце за феновете на Stardock P.P.S. Заповядайте и едно за Logitech феновете: P.P.P.S. Споко Ивчо и твоя идва ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Някой ще ми направи ли едно барче за Megadeth? Много ще съм благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Някой ще ми направи ли едно барче за Megadeth? Много ще съм благодарен Айде от мен да мине. И по малко да ни "плюеш". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Айде от мен да мине. И по малко да ни "плюеш". E-e-e, мерси много. Както казват хората "Евала!" Аз вече не ви плюя както виждаш А-а, ЕВил, аз чак ся видях, че си го оакал Ский кво пише на надписа от картинката, ский кво си написал ти с белите букви. А-то е излишно Оправи го ако ти се занимава и ако ще го правиш бутни и едно FAN отзад, да се знае все пак....хората може да си помисля, че свиря там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.