poznai Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Хахаха!!! Сега няма сайт и повечето имат само "IPB image" Хахахахаха!!! Или пък си ЕК абонат и нямаш външен и навсякъде гледаш "IPB image" Хахахахаха!!! Като за теб, мога да ти предложа този user bar: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 28, 2005 Author Share Posted December 28, 2005 Тоя сайт отиде на кино нещо... не ми го отваря 2 дена вече. Значи понеже с фотошоп почти не съм работил ето ми въпросите... не мога да си направя тея чертички.Правя си pattern-а, но как да го изкарам там горе, че да ми позволи да го използвам? Второто е след като си направя тази извита линия, която трябва да се води бяла, по какъв начин да я оцветя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Само дайте линк към някакъв готин шрифт, защото този мое не е от най-добрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 @Writer4e,след като си направиш "pattern" го запазваш и след това ползваш "pattern stamp tool"(избираш си първо горе да полза новия "pattern") като мажеш все едно с четка върху нов "layer" и чертичките ти се появяват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Аз пък стигам до частта в която трябва да се вкара снимка...да ама нищо нестава :S ...също до сега не съм барал фотошоп :о някой ако може да обясни ... като за малоумник?.. къде какво се натиска :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 А не сте ли се замисляли, че може чертичките да не са под 45* ъгъл, а да са хоризонтални например... Или пък вместо чертички да има точки или квадрати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 @Finish him,т'ва на LP в подписа ти ти ли си го правил 'щото моето в подписа ми е подчи същото ама не съм го копирал P.S. вижте ми новото творения - на една от любимите ми групи Лимп БизкВит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 @Finish him,т'ва на LP в подписа ти ти ли си го правил 'щото моето в подписа ми е подчи същото Не, взех го преди няколко дена от официалния сайт на userbars . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 искам да попитам така вие като си правите тези неща с фотошоп този шрифт които използвате как се води щото ми харесва пък не мога да го открия. благодаря предваително Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Ми аз попитах преди страница,ама кой да гледа аре на!!! http://www.dafont.com/en/font.php?file=visitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 искам да попитам така вие като си правите тези неща с фотошоп този шрифт които използвате как се води щото ми харесва пък не мога да го открия. Е че кво му е специалното на този шрифт? Хващаш един Verdana за ушите и си готов. Ако искаш да е пикселизиран, както е по тези барове, даваш му там дето е Sharp, Crisp, Strong, Smooth - None. После бичиш един контур на текста и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 ето и едно мое произведение Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 2, 2006 Author Share Posted January 2, 2006 Аз викам да съберем творчеството ви и да го пратим на посочения горе линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Аз викам да съберем творчеството ви и да го пратим на посочения горе линк. Пращай, давам ти право над сичките си глупости. Ся друг е проблемът, че това с майната я го види някой я не..... (едит: кивито е изключение, няма да я пипаш ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 The Registration has been locked by the Administrator. Message of the Administrator: No Reason has been posted. Знам за какво са сложили регистрация... аххахахаха +++ Important Note +++ Due to very high traffic in December 2005 we were forced to close the galerie for a few days. We will work out a plan on how to keep the traffic of userbars.com moderate. We also plan to improve our forums for english speaking users and to integrate a search functionality. So stay tuned and check our forums meanwhile! Thanks for your patience! +++ Important Note +++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Хихи това на Ювентус в подписа ми мноgо ме кефи.Яко зарибени са тея uberbars Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 Моля някой да ми направи 2 банерчета... 1-то да отговаря на този сайт и да пише S.U.N. Project, а другото да отговаря на този сайт и да пише Astral Projection. Ако може и банерчетата да са съчетани и с цветовете на сайтовете. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Моля някой да ми направи 2 банерчета... 1-то да отговаря на този сайт и да пише S.U.N. Project, а другото да отговаря на този сайт и да пише Astral Projection. Ако може и банерчетата да са съчетани и с цветовете на сайтовете.Благодаря предварително. Дай скайп/МСН, ако имаш ще ти ги пратя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 @evil_smith можеш ли да ми направиш 1 с моя ник !? на тьмно син черен фон !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Това е новото ми творение: , а това е вторият му вариянт: Kое ви харесва повече като разположение на елементите Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 @evil_smith можеш ли да ми направиш 1 с моя ник !? на тьмно син черен фон !? Ще се опитам. Какво да пише? Само твоя ник ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Ще се опитам. Какво да пише? Само твоя ник ли? Да и ако избараш някьв ироглиф як накрая от някоя страна ще си 6+ ако може да стане де Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Да и ако избараш някьв ироглиф як накрая от някоя страна ще си 6+ ако може да стане де Не е кой знае колко добро, но... Двата йероглифа, май означават любов на японски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Може ли да ми кажете точно с кой Фотошоп ги правите тея,защото аз бях свалил някъв много кофти.10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Може ли да ми кажете точно с кой Фотошоп ги правите тея,защото аз бях свалил някъв много кофти.10х Моя е 7. Обаче ми върши супер работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.