Fibaman Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Ограничението за signature не е ли 100pix ... ? а тези не са ли по-големи ... ? OK 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 24, 2005 Author Share Posted December 24, 2005 Ограничението за signature не е ли 100pix ... ? а тези не са ли по-големи ... ? 100pix на височина... ако е под 100 си добре.Може и 500 на дължина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Ако някои ми направи за Хонда и БМВ МPower ще сьм му много благодарен както и за ника ми Много ще сьм му благодарен и ще черпя по бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Ако някои ми направи за Хонда и БМВ МPower ще сьм му много благодарен както и за ника ми Много ще сьм му благодарен и ще черпя по бира Намират се, стига да потърсиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Намират се, стига да потърсиш. 10x 10x ама с моя ник ако може да направиш ще сьм ти много благодарен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 10x 10x ама с моя ник ако може да направиш ще сьм ти много благодарен!!! Въпроса е, че аз не съм ги правил. Не ми се занимава да правя на никой, дори и на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 @evil_smith 10х все пак за другите Ако някои може да прави и му се занимава ще сьм му много благодарен ако направи едно с моя ник Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 не смятате ли,че е по-добре да си направите само нещо,а не да копирате нечий труд)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 не смятате ли,че е по-добре да си направите само нещо,а не да копирате нечий труд )) Точно този труд мисля, че е предназначен да се използва от всички.. Даже си мисля, че ще се радват да си видят труда на повече места. Това означава, че се е харесало и труда не е напразно Иначе съм съгласен с теб, че има труд който трябва да не се ускърнява.... Мното труд много нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Точно този труд мисля, че е предназначен да се използва от всички.. Даже си мисля, че ще се радват да си видят труда на повече места. Това означава, че се е харесало и труда не е напразно Иначе съм съгласен с теб, че има труд който трябва да не се ускърнява.... Мното труд много нещо е да,но те са супер еднакви една с друга....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Трябва да призная, че стилът на тези банери ми харесва много. Не ми харесва обаче, това че всички са с такива, форума е станал твърде шарен и еднообразен. Идеята всеки да си прави сам банер е готина, ще са уникални и всеки ще е с различен. Когато имам време ще си изработя поне един за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Ето на български е обяснено - ТУК!!! Иначе някой, ако направи друг модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Това е първия ми опит... Не се получи, знам. Едит: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 някъде има ли готов банер на "miranda user"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Това е първия ми опит... Не се получи, знам. Едит: е що...мен пък ме кефат Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 някъде има ли готов банер на "miranda user"? - незнам дали за тази миранда става дума. е що...мен пък ме кефат За сега съм направил само 4. На мен лично не ми харесват, кай знае колко, но е нещо по-различно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Ето ги и мотите творения(в подписа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Нещо за Ботев феновете: И да не се сърдят от Локо: Едит: Понеже имам модерейтед мод, ще едитвам. Постовете ми се пускат след около 50 мин. в най-добрия случай. ПС: Режимът може да бъде удължаван или прекратяван в зависимост от поведението на участника. Такова нещо няма! По-точно: Режимът може да бъде удължаван. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Mi hora az sas ydovolstviq bih si napravil takiva br4eta,no sam s po star Photoshop i obqsneniqta koito gi dava onq pi4 ne sa vrazvat s moita versiq.Ako na nqkoi my se obqsnqva kak stava na Photoshop 6.0 6te sam my mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Ми я покажи scr-shot да видим как ти изглежда твоя 'Шоп ,ако не ти се занимава пък си вземи 7.0-цата,с която не вярвам да имаш проблеми,щото просто e желязна (аз бях с нея,а сега съм с CS). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Нещо се зарибих обаче омръзва това, като за последно, ако искате ще качвам още. Давайте идеи и като имам време ще ги правя. А, ето: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 - незнам дали за тази миранда става дума. идеална е. мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 И да не се сърдят от Локо: 10х за това много ми харесва Точно такова тьрсех Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Хахаха!!! Сега няма сайт и повечето имат само "IPB image" Хахахахаха!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.