WriteR4e Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Забелязах, че след като си сложих банерчето "Proud to be Bulgarian" доста хора го направиха, за което много се радвам. Има и други "почитатели" като гледам. Та ето ви 2-те линкчета.На 1-вото се виждат, а на второто са всички накуп, като трябва да ги отваряте, за да ги гледате: User Bars 1 User Bars 2 EDIT:Ако имате някакво конкретно желание можете да пишете тук Как да си направите собствено, чрез Photoshop, е обяснено тук За да го видят повече хора, ъплоудвате направеното от вас тук, и след това го поствате тук. Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Супер са! А можем ли да добавяме направени от нас ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 19, 2005 Author Share Posted December 19, 2005 Супер са! А можем ли да добавяме направени от нас ? Ами пише, че може...уплоудваш тук и постваш линка с направеното от теб тук.Това е мисля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 да това proud to be Bulgarian е много зарибено Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 А с какво се правят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Еее супер са.И аз си харесах някои Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 20, 2005 Author Share Posted December 20, 2005 А с какво се правят? С фотошоп... ето тук е обяснено как. Айде дано да видим някое произведение от нашия форум. Едитнах си горния пост. Всичко е написано там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Първият ми жалък опит Нещо не намерих за broodwar и нямаше какво да правя днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Кво ще кажете за това? (киви и е никът, коя е не издавам P.S. Абре хора, защо в подписа ми между линкин парк и футурама има някаква бяла ивица... как да я махна, щото разваля общия ефект?) П.П.С. Ще ги разместя, може да се оправи П.П.П.С. Сега пак я има, само дето е м/у други 2... Писна ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Интересни са , може и аз да пробвам да си направя някое с photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Айде някой да направи едно на Manchester United плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Айде някой да направи едно на Manchester United плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Аууу, това си го харесвам... ще го пусна там Ееех, то е форууум Не, писна ми да се регистрирам А и без тва ми стигате вие.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 еее братле супер си майна много 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Ееех, това започна да ме зарибява Следващото ми жалко опитче, мисля, че каквото и да е, ще е по-добо от бара на уаркрафт на сайта Edit: ок, последно, защото вече ми свърши мястото в подписа (има още за две до 100 пиксела, ама вече зе да ми писва ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Екстра са, но отдавна съм предпочел да имам само по едно и да си ги правя на Photoshop в по-голям размер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Ок, съвестта ми заговори, реших да жертвам всичко за родината... да си сложа и българския бар Освен това, за да има нещо до него, разработих това: Поздрави за сички майни Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Ок, съвестта ми заговори, реших да жертвам всичко за родината... да си сложа и българския бар Освен това, за да има нещо до него, разработих това: Поздрави за сички майни ХЕхе... голям си, честно! Я ми кажете как да си направя тея линийки, щото както е описано там не става... излиза ми само една линийка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 ХЕхе... голям си, честно! Я ми кажете как да си направя тея линийки, щото както е описано там не става... излиза ми само една линийка. Ами след като направиш схема (pattern... нз как се превежда) имаш 2 възможности. Едната е десен клик на stamp tool -> pattern stamp tool и после просто избираш отгоре съответния патърн и рисуваш. Другият вариант е filters -> нещоси -> pattern overlay, като за него не съм сигурен, че е там. Лично при мен първият работи идеално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Поздрави за сички майни Хаххаха, супер е Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Ок, съвестта ми заговори, реших да жертвам всичко за родината... да си сложа и българския бар Освен това, за да има нещо до него, разработих това: Поздрави за сички майни еее пич луд си майна много е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Абе на мен не ми излзизат в подписа.Айде да кажете вие как си ги слагате... Аз ще се мъча тея дни да напрая нещо и ще ви се повваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Абе на мен не ми излзизат в подписа.Айде да кажете вие как си ги слагате...Аз ще се мъча тея дни да напрая нещо и ще ви се повваля Няма да натискаш иконката за картинки ами направо си го пействаш като текст Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 хахаха оправих се!!!направих го... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 А някой ще ми каже ли откъде да намеря тоя шрифт за надписа?Защото и аз мъча мой проект Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.