WoW_Lo6iq Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Кажете някакви изпълнени с коледно настроение филми,а защо не и с новогодишно!Нещо от типа на Surviving Christmas или Договор за Дядо Коледа ... нещо такова!Ама да са повечко Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Jingle All the Way Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Виж ги тези , може да си харесаш нещо ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Love Actually... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Сериите на "Сам в Къщи" не бяха ли за коледа?Май така беше а и филмите са забавни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Abe imashe edin "На коледа стават чудеса" komediq Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Trapped in Paradise Elf Reindeer Games Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Cristmas Vacation 2 The santa clause 2 Bad santa Това супер забавни коледни филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Love Actually... Откога ме надъхват да го гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Някой може ли да ми каже как е англииското заглавие на "Битката преди коледа " препоръчвам го за коледен филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Някой може ли да ми каже как е англииското заглавие на "Битката преди коледа " препоръчвам го за коледен филм Мисля че е Trouble Makers Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_botev Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Някой може ли да ми каже как е англииското заглавие на "Битката преди коледа " препоръчвам го за коледен филм Е тоя филм искам да го гледам от много време, но не знаех как се казва.Когато бях доста малък го даваха и се размазвах на него - струва си да се гледа Ако някой даде и субтитри, наистина цена няма да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Предполагам става въпрос за този филм Troublemakers . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Откога ме надъхват да го гледам... В последните няколко дни го гледах два пъти, миналата година го гледах 3-4... Планирам да го гледам и по телевизията в края на седмицата и после пак и пак и пак. Перфектен филм...английска му работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Love Actually... Абсолютно! Ако не този,никой друг.Това е наистина най-доброто. И аз като ГеоргиК го гледах по 3-4 пъти,ама си заслужава,голямо удоволствие е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 "Коледата невъзможна" с бат Арни Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Абсолютно! Ако не този,никой друг.Това е наистина най-доброто. И аз като ГеоргиК го гледах по 3-4 пъти,ама си заслужава,голямо удоволствие е. Наистина един супер филм!!! И аз първо го гледах на кино, после на DVD, после си го свалих и определено няма да го пропусна по TV-то!!! Аз имам намерение да гледам How The Grinch Stole Christmas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Битката преди коледа ! Заповядаите на тези които незнят Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Битката преди коледа ! Заповядаите на тези които незнят В грешка си, това май по-скоро е "Коледата невъзможна". Колкото до "Битката преди Коледа" нейде има ли субтитри, че не ми се гледа на английски, а пък много ми се гледа точно сега, такова Коледно настроение ще ми дойде Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Наистина един супер филм!!! И аз първо го гледах на кино, после на DVD, после си го свалих и определено няма да го пропусна по TV-то!!! Аз имам намерение да гледам How The Grinch Stole Christmas! Гледах го веднъж в самолета...стори ми се ужасна тъпотия, но мнението ми не е много меродавно, защото ми се спеше и бях уморен, а те ме занимаваха с тая тъпотевина... Може и да не е било толкова лошо, но не препоръчвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Абсолютно! Ако не този,никой друг.Това е наистина най-доброто. И аз като ГеоргиК го гледах по 3-4 пъти,ама си заслужава,голямо удоволствие е. Филма, да не си помислиш друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Гледах го веднъж в самолета...стори ми се ужасна тъпотия, но мнението ми не е много меродавно, защото ми се спеше и бях уморен, а те ме занимаваха с тая тъпотевина... Може и да не е било толкова лошо, но не препоръчвам... Тъп е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.