Jump to content
BulForum.com

Коледни и новогодишни филми

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Кажете някакви изпълнени с коледно настроение филми,а защо не и с новогодишно!Нещо от типа на Surviving Christmas или Договор за Дядо Коледа ... нещо такова!Ама да са повечко :woot :punk :lol: :santa:

Сериите на "Сам в Къщи" не бяха ли за коледа?Май така беше а и филмите са забавни!

Trapped in Paradise

Elf

Reindeer Games

Някой може ли да ми каже как е англииското заглавие на "Битката преди коледа "

препоръчвам го за коледен филм

Мисля че е Trouble Makers :rolleyes:

Някой може ли да ми каже как е англииското заглавие на "Битката преди коледа "

препоръчвам го за коледен филм

Е тоя филм искам да го гледам от много време, но не знаех как се казва.

Когато бях доста малък го даваха и се размазвах на него - струва си да се гледа

:excl:

Ако някой даде и субтитри, наистина цена няма да има :excl:

Откога ме надъхват да го гледам... :)

В последните няколко дни го гледах два пъти, миналата година го гледах 3-4... Планирам да го гледам и по телевизията в края на седмицата и после пак и пак и пак. Перфектен филм...английска му работа...

Love Actually...

Абсолютно! Ако не този,никой друг.Това е наистина най-доброто. :punk И аз като ГеоргиК го гледах по 3-4 пъти,ама си заслужава,голямо удоволствие е.

Абсолютно! Ако не този,никой друг.Това е наистина най-доброто. :punk И аз като ГеоргиК го гледах по 3-4 пъти,ама си заслужава,голямо удоволствие е.

Наистина един супер филм!!! И аз първо го гледах на кино, после на DVD, после си го свалих и определено няма да го пропусна по TV-то!!! :D

Аз имам намерение да гледам How The Grinch Stole Christmas!

Битката преди коледа !

Заповядаите на тези които незнят :)

В грешка си, това май по-скоро е "Коледата невъзможна".

Колкото до "Битката преди Коледа" нейде има ли субтитри, че не ми се гледа на английски, а пък много ми се гледа точно сега, такова Коледно настроение ще ми дойде :)

Наистина един супер филм!!! И аз първо го гледах на кино, после на DVD, после си го свалих и определено няма да го пропусна по TV-то!!! :D

Аз имам намерение да гледам How The Grinch Stole Christmas!

Гледах го веднъж в самолета...стори ми се ужасна тъпотия, но мнението ми не е много меродавно, защото ми се спеше и бях уморен, а те ме занимаваха с тая тъпотевина... Може и да не е било толкова лошо, но не препоръчвам...

:love :wub: :love

Филма, да не си помислиш друго :rolleyes:

Гледах го веднъж в самолета...стори ми се ужасна тъпотия, но мнението ми не е много меродавно, защото ми се спеше и бях уморен, а те ме занимаваха с тая тъпотевина... Може и да не е било толкова лошо, но не препоръчвам...

Тъп е!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...