El_Magicooo Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Ето ТОВА и ТОВА някой може ли да ми каже какво точно означава - появи ми се като отворих интернет браузер!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Ами пробвай да го оправиш с registry mechanic, ad-aware и HijackThis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Аз мисля, че трябва да се локне една тема "Как да спрем Messenger Service?" Аз знам два начина. 1. Start --> Run. Там се пише msconfig. На таба Services се търси къде е Messenger и му се маха tick-чето. След това рестарт на компа. 2. Start --> Run. Пише се services.msc . Избира се Messenger --> Десен бутон --> Properties. Startup Type - Disabled. Следва рестарт. Ако нещо греша във втория начин ме поправете, щото аз по принцип си ползвам първия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Теми не се озаглавяват така. Още от заглавието трябва да става ясно за какво ще се отнася темата и какво ще се дискутира в нея. От друга страна, подобни въпроси са дискутирани многократно в теми, които са в по-подходящ раздел от "Others". Това става ясно след използване на търсачката на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.