I_am_weasel Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 nqkoi ako ima predstava da mi kai kakva trqq da e minimalnata konfiguraciq za da vurvqt sto gode zadovolitelno .. Flash i 3d SMAX nqkoi ot poslednite versii Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 Nai-grubo kazano: Kolkoto po-moshna mashina tolkova po-dobre . Sam si pravi izvodite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_am_weasel Posted October 15, 2003 Author Share Posted October 15, 2003 abe 4ovek trqq mi nqkoi da kaje minimuma stoto da gledam iziskvaniq ne mi sa ste po dobre nqkoi da kai ako ima nqkuv opit s tiq programi na po slabi ma6ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 abe 4ovek, az dokolkto sam zapoznat vseki software si ima opisana minimalnata i prepora4itelnata konfiguracia za nego v edni takiva fail4eta deto idvat s nego i se kazvat readme ili install ili ne6to ot sorta... pro4ete li gi? ako slu4aino sa ti popadnali tia programi bez tiah - ami togava si ima site na firmata deto gi puska - tam ima edna hubava sekcia FAQ ili Q/A - v neia sa6to e opisano na kakvo varvi i na kakvo ne varvi saotvetnia software... Toia forum tuk da ti prili4a na support forum na Macromedia?? To biva marzel, ama vie ste nepopravimi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.