Corp Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 А познай от 3 пъти РАЗБИРА СЕ че може. Просто си архивираш файловете на въпросната виртуална машина и после трябва да има нещо като file -> open където да избереш къде си ги сложил и да си добавиш новата виртуална машина към списъка. При vmware e така, vpc не мога да се сетя но някъде из менютата трябва да имаш нещо подобно Е хубаво де. Аз съм новобранец в тази област . За първи път чух за програмата преди 2-3 дена. А, чудех се защо ми показва, че видео картата ми е S3 Trio32/64 PCI 3MB? А и не мога да и сложа драйвъри. Също така има ли начин да копирам директно от истинския хард на виртуалния. Щото ся като ми трябва нещо го правя на имидж и го качвам с Daemon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Е хубаво де. Аз съм новобранец в тази област . За първи път чух за програмата преди 2-3 дена.А, чудех се защо ми показва, че видео картата ми е S3 Trio32/64 PCI 3MB? А и не мога да и сложа драйвъри. Също така има ли начин да копирам директно от истинския хард на виртуалния. Щото ся като ми трябва нещо го правя на имидж и го качвам с Daemon? Ами защото vmware симулира определена видеокарта във виртуалните машини, за които след това инслтиараш vmware tools, който инсталира нужното, за да работи видеото както трябва. Иначе за трансфер, правиш мрежа с виртуалната, и така прехвърляш данни. Става и с влачене в/от експлорър, ама е мноого бавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Ами защото vmware симулира определена видеокарта във виртуалните машини, за които след това инслтиараш vmware tools, който инсталира нужното, за да работи видеото както трябва.Иначе за трансфер, правиш мрежа с виртуалната, и така прехвърляш данни. Става и с влачене в/от експлорър, ама е мноого бавно. А мога ли да сложа драйвъри на Virtual PC, зощото аз ползвам него. Ако не, виртуалния хард от Virtual PC става ли и за VMware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Малко помощ за мрежа между VirtualПС и хост ОС: Трябва ми мрежата да стане като между две реални ПСта, със статични IP адреси, че е по-лесно. Хостващата ОС е Vista Ultimate, а гостенина е XP SP2. След консултациа с хелпа и гугъл се оказа, че на Вистата трябва да инсталирам Microsoft Loopback Adapter, след което се появява нова "лан карта" и нова връзка, а във настройките на VirtualPC - опция като лан адаптер да се използва Microsoft Loopback Adapter. Дотук всичко изглежа логично, но така и не проработва. Нагласих всички адреси и маски и от двете страни, ама - реалната ОС(Вистата) изобщо не ще да се върже към нищо, като дава само Unidentified Network - виртуалната ОС си седи конектнъта каквото и да правя във реалната, но естествено не може нищо да пингне Та получава се нещо като "скъсан кабел" Някой правил ли е такава връзка, ако ще и да не е с обичаната от всички виста? Ако знаете и друг начин за получаване на мрежата, която ми трябва плз пишете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.