Cygne® Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Zdraveite.Zna4i imam sledniq problem....izgorq mi harda i dokato mi go "zamenqt" si zeh edin 40 gb .I sq c-to go napraih 4 gb.Oba4e mi pokazva o6te ot na4alo sled kato sam ka4il wina bez ni6to da sam ka4val mi pokazva 4e mi ostavat o6te 1 gb i ne6to i 4e sa zaeti 2i ne6to.Kajete kak da go opravq ili e ot harda i da go vra6tam plss Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Zdraveite.Zna4i imam sledniq problem....izgorq mi harda i dokato mi go "zamenqt" si zeh edin 40 gb .I sq c-to go napraih 4 gb.Oba4e mi pokazva o6te ot na4alo sled kato sam ka4il wina bez ni6to da sam ka4val mi pokazva 4e mi ostavat o6te 1 gb i ne6to i 4e sa zaeti 2i ne6to.Kajete kak da go opravq ili e ot harda i da go vra6tam plss Има много начини да го "оправиш" най лесно е да го разделиш на ново с partitionmagic под дос, и след това си инсталираш наново Windows-а. Или от самото XP да се пробваш да го делиш, ама ще останат 8мб, от хдд не изпозлвани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Не е от харда, ами от неподходящо разделяне . Системния дял на XP е добре да е около 10 ГБ, иначе все ще си на ръба на задръстването. Най-добре, преди да си започнал да го кичиш с програми, форматирай диска, раздели го 10/30 и пак качи XP на чисто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 аз откакто съм с ХP винаги ми е бил на дял до 5GB max и винаги си имам поне 2GB свободни прочети това: http://www.evrocom.info/invision/index.php...6426&hl=windows недей да даваш на вин повече от 5GB той не ги заслужава.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Моя Windows XP е на дял от 7 ГБ и до сега никога не съм имал проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.