t_tunchev Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Гледам,че всяко даскало си има тема и аз реших да пусна и за мойто(поне не намерих такава тема)Сигурно сме по-малко от хората от Английската и МГ-то,но да видим кои сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Гледам,че всяко даскало си има тема и аз реших да пусна и за мойто(поне не намерих такава тема)Сигурно сме по-малко от хората от Английската и МГ-то,но да видим кои сме. Eeeee! И аз от кога си мислех да пусна такава темичка!!! Брао!!! Та има де!!! Само ГХП!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Ако говорите за малкото Благоев не гимназията имам записани 8 години там!!!!Най-якото даскало....а ако говорите за гимназията след 8 клас...не съм бил ама познавам почти всички от 9 клас...абе като цяло и сградата рулира и всичко е на 100%!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Ако говорите за малкото Благоев не гимназията имам записани 8 години там!!!!Най-якото даскало....а ако говорите за гимназията след 8 клас...не съм бил ама познавам почти всички от 9 клас...абе като цяло и сградата рулира и всичко е на 100%!!!! То не са едни и същи училища,ама пак са в една сграда,та ако има някой от малкото Благоев и той да се обажда .Аз тази година влезнах(в гимнзията) и супер много се радвам на даскалото.Сградата наистина рулира. Казвайте от кои класове сте.Аз съм 8а. ЕДИТ:Някой модернатор,ако може да сложи в заглавието едно ГХП,че забравих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 И двете училища са супер! Аз бях в малкото ( "Княз Александър" l) до 7-ми клас, и полсе влезнах в гимназийката!! t_tunchev - зайче, а!! Аз съм от 10а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 17, 2005 Author Share Posted December 17, 2005 И двете училища са супер!Аз бях в малкото ( "Княз Александър" l) до 7-ми клас, и полсе влезнах в гимназийката!! t_tunchev - зайче, а!! Аз съм от 10а. Ахам,зайче А даскалото ни има ли някакъв сайт??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Айде и аз да се впиша ! 9 ж съм аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 И двете училища са супер!Аз бях в малкото ( "Княз Александър" l) до 7-ми клас, и полсе влезнах в гимназийката!! t_tunchev - зайче, а!! Аз съм от 10а. Сега ако кажеш че в троя клас има момиче което се казва Мартина (сигурен съм че има) а ти коя си ???Име ?......подразбрах вече как се казваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
martita_girl Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 haidi az da se vklu4a az sym Martina ot 10 a syshto daskaloto e mn qku...x0x0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Ха! Яко!!! Точно преди малко погледнах ava, на The-Agent и си викам - хм, тва ми е познато!!! :) Здрасти Матртииии!!!! Колкото до официален сайт на даскалото, мисля че имаше едно скромно сайтче!! Иначе има форум: http://egplovdiv.unibg.org/phorum/index.php?act=idx Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 http://blagoev.unibg.org/ Уж тва трябва да е сайта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 28, 2005 Author Share Posted December 28, 2005 Ето тва е галерията на Благоев с учениците-цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.