poznai Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 Трябва ми един евтин CD-rom, дет да чете всичко, презаписваеми, евтини дискове, бе всичко дето чете едно читаво cd-rom-че. До събота ако някой има нещо за продаване, да свирка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 Pich, prodavam si CD-to to e LINE ON chete vsichko bez problemi i e 52 X skorostno. Na vsichko otgore e i v garanciq ot firma Maxsystem do 12.06.2004. Cenata e tvurda 20 leva. Ako si zainteresuvan, pishi mi ili mi se obadi na tel 0886 936 352. A na rabota prez denq 600 983. Nadqvam se i dvamata da ostanem dovolni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 Трябва ми един евтин CD-rom, дет да чете всичко, презаписваеми, евтини дискове, бе всичко дето чете едно читаво cd-rom-че. До събота ако някой има нещо за продаване, да свирка. Imam za prodavane CD Compaq,Hitachi,Sony 24x-32x EDIT: 12$ parcheto....Kolko br ti triabvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 Poznaio kolko pari dava6 za TEAC. Na tebe ne znam kakva cena da ti kaja ti mi kaji cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 18, 2003 Author Share Posted October 18, 2003 ami.. ne che az znam kakva cena da ti iskam na teb )))) ama rautaa mai otpadna. shte se zima edno lite-on zapisvachka za 30$ ama pak ne e sigurno, shtot ne e za men, za priatelka ta.. Znam li ko she izmisli v kraina smetka che iska. To jenska mu rabota.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.