Getzata Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Значи проблема е че немога да изпращам файлове от компютъра на телефона през Bluethootha , които са по-големи от 50мб. А на телефона имам свободни поне 500мб.Някои сблъскавал ли са е с този проблем и кое внася това ограничение от 50мб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Значи проблема е че немога да изпращам файлове от компютъра на телефона през Bluethootha , които са по-големи от 50мб. А на телефона имам свободни поне 500мб.Някои сблъскавал ли са е с този проблем и кое внася това ограничение от 50мб. От самия телефон е ограничението. При мен с ИРДА не мога дап рата повече от 1МБ. Предполагам че ако се настрой на ново телефона ще може да се махни ограничението. Предполагма всичко е софтурно лимитизарано, както и при мен. Не е проблем на Bluethoot-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 като пращаш нещо на телефона си, той го получава във вградената си памет и след това имаш възможност да го преместиш на картата за Symbian има една програмка MSDriveE която променя file storage-а по подразбиране да не е вградената памет ами да е картата, обаче тази програмка не работи много добре, държи се странно и не ми харесва лично на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 да ама мога да пращам файлове 50мб. ,а вградената памет на телефона е 10мб. Май няма нищо общо с нея. То компа си ги праща дирекно на картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 да ама мога да пращам файлове 50мб. ,а вградената памет на телефона е 10мб. Май няма нищо общо с нея. То компа си ги праща дирекно на картата. Купи си четец за карти и скагай директно това което искаш на картата. Какво ще се занимаваш със "синиязъб" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 e набутах са да дам 30лв. за "синиязъб" и сеа и 20 за карт четец ли . Пък и секи път тряя да махам батерията за да вада картата, Няма ли някакъв софт за да махна това ограничение от телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 nz s kav tel si ama zme si data cabel tva e istinata az sam s takav (mini usb e moq ) i prehvarlq 80mb edin film zaa nqma i 1 min cable rulzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 nz s kav tel si ama zme si data cabel tva e istinata az sam s takav (mini usb e moq ) i prehvarlq 80mb edin film zaa nqma i 1 min cable rulzzzz Аха!Чиста работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 kaji si telefona i bluetooth-a 6toto i ot dvete zavisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 18, 2005 Author Share Posted December 18, 2005 kaji si telefona i bluetooth-a6toto i ot dvete zavisi Телефона е Нокиа 6670 , а блутота е Gigabyte . Ама аз зех та си купих кабел и проблемите ми свършиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.