rolerboll Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Зна4и проблема е следния,като влезна в някои форум и емотиконите не ми са анимирани За6то е така и ако имате ре6ение на проблема го кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Зна4и проблема е следния,като влезна в някои форум и емотиконите не ми са анимирани За6то е така и ако имате ре6ение на проблема го кажете Съответният форум не е добре настроен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 зна4и секи форум не е настроен ли ? И .gif анимациите не ми ги пуска дори и на пц-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 зна4и секи форум не е настроен ли ?И .gif анимациите не ми ги пуска дори и на пц-то Аз съм с опера 8.5 и нямам такъв проблем --> при тебе нещо не е в ред Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 не знам дали това е, но виж в настройките: tools > preferances > advanced > GIF animation (трябва да е пуснато) случва се Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 ми кат гледам е пуснато ама пак ни6то не е анимирано Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel66 Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 ми кат гледам е пуснато ама пак ни6то не е анимирано А имаш ли JAVA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Провери в preferences май images-ите са ти забранени. Разгледеи добре менютата. ПС. И аз съм с Опера, но сега съм в зала и немога да видя опциите. Досега след като я инсталирам няма проблеми, пробвай с реинстал Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted December 23, 2005 Author Share Posted December 23, 2005 споко споко опраих го (заради ЗонеАларма ми било) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 споко споко опраих го (заради ЗонеАларма ми било) знаех си че е това от самото начало,но си траех за да видя какво ще предложат хората. Зоун аларма е много смотан фаеруал.Блокира сичко и не пита дали може или не може..да оставим настрана обърканите менюто и колко много памет изяжда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 знаех си че е това от самото начало,но си траех за да видя какво ще предложат хората.Зоун аларма е много смотан фаеруал.Блокира сичко и не пита дали може или не може..да оставим настрана обърканите менюто и колко много памет изяжда. RAM - 20 мб. Много?! И пита за абсолютно всичко... никога не блокира трафика на някоя апликация без да попита дали да го направи... а менюто може да не е от най-подредените но е доста далече от объркващо или неразбираемо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Iskam da pitam v Operata ima li neshto takova kato favorites Shtoto za 1-put rabotq s neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Iskam da pitam v Operata ima li neshto takova kato favorites Shtoto za 1-put rabotq s neq Да, само дето се казват Bookmarks Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Zone ALARM Изяжда вси4ки ресурси....Тя пита оба4е пак си блокирва..... от ли4ен опит е знам !!!!!!!!!! няма кво да спорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 а дали боокмаркс могат да се изведат отгоре на лентата едно до друго(не под друго!),както при firefox?значи там става така: туулбар фолдер се прибвижва до мястото,където искаш да са и се оставя,после той се маха не ми казвайте да инсталирам пак лисицата,прекалено грозни кожи има колкото до зоуналарм-присъединявам се към мнението,че съкс и не знам как го обявяват на доста места за един от трите най-добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 а дали боокмаркс могат да се изведат отгоре на лентата едно до друго(не под друго!),както при firefox?значи там става така:туулбар фолдер се прибвижва до мястото,където искаш да са и се оставя,после той се маха не ми казвайте да инсталирам пак лисицата,прекалено грозни кожи има колкото до зоуналарм-присъединявам се към мнението,че съкс и не знам как го обявяват на доста места за един от трите най-добри Edited: Директно си завличаш таба в toolbara(който искаш) и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Edited:Директно си завличаш таба в toolbara(който искаш) и си готов Thanks,dude! Обаче нещо не става,я обесни по-подробно(за опера!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Thanks,dude! Обаче нещо не става,я обесни по-подробно(за опера!) Ами хващаш си с левия бутон отгоре самия таб... където има хиксче за затваряне... е тая част и си го завличаш например пред всички табове... трябва курсора да ти се промени на едно пунктирче такова за вместване на икони... Такива Bookmarks(незнам дали точно така им се вика, ама имат същата роля) може да си добавяш само в Toolbar-овете на Opera-та. Ако не ти е ясно кво е тва може да си поиграеш с менюто View->Toolbars->Customize и да видиш кой Toolbar къде е, и кои от тях искаш да имаш. Във всеки Toolbar можеш да си слагаш бутони по избор от другия таб на прозореца Appearance чрез влачене. Ако някой бутон не та кефи - десен бутон върху него -> Remove from toolbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.