Jump to content
BulForum.com

Имам Проблем с опера 8.5

rolerboll

Recommended Posts

Зна4и проблема е следния,като влезна в някои форум и емотиконите не ми са анимирани :blink:

За6то е така и ако имате ре6ение на проблема го кажете ;)

Съответният форум не е добре настроен !

зна4и секи форум не е настроен ли ?

И .gif анимациите не ми ги пуска дори и на пц-то :angry1

Аз съм с опера 8.5 и нямам такъв проблем --> при тебе нещо не е в ред :P

Провери в preferences

май images-ите са ти забранени. Разгледеи добре менютата.

ПС. И аз съм с Опера, но сега съм в зала и немога да видя опциите. Досега след като я инсталирам няма проблеми, пробвай с реинстал

споко споко опраих го (заради ЗонеАларма ми било) :sick

знаех си че е това от самото начало,но си траех за да видя какво ще предложат хората.

Зоун аларма е много смотан фаеруал.Блокира сичко и не пита дали може или не може..да оставим настрана обърканите менюто и колко много памет изяжда. :sick

знаех си че е това от самото начало,но си траех за да видя какво ще предложат хората.

Зоун аларма е много смотан фаеруал.Блокира сичко и не пита дали може или не може..да оставим настрана обърканите менюто и колко много памет изяжда. :sick

RAM - 20 мб. Много?!

И пита за абсолютно всичко... никога не блокира трафика на някоя апликация без да попита дали да го направи... а менюто може да не е от най-подредените но е доста далече от объркващо или неразбираемо!

а дали боокмаркс могат да се изведат отгоре на лентата едно до друго(не под друго!),както при firefox?значи там става така:

туулбар фолдер се прибвижва до мястото,където искаш да са и се оставя,после той се маха

не ми казвайте да инсталирам пак лисицата,прекалено грозни кожи има:)

колкото до зоуналарм-присъединявам се към мнението,че съкс и не знам как го обявяват на доста места за един от трите най-добри :wacko:

а дали боокмаркс могат да се изведат отгоре на лентата едно до друго(не под друго!),както при firefox?значи там става така:

туулбар фолдер се прибвижва до мястото,където искаш да са и се оставя,после той се маха

не ми казвайте да инсталирам пак лисицата,прекалено грозни кожи има:)

колкото до зоуналарм-присъединявам се към мнението,че съкс и не знам как го обявяват на доста места за един от трите най-добри :wacko:

Edited:

Директно си завличаш таба в toolbara(който искаш) и си готов ;)

Edited:

Директно си завличаш таба в toolbara(който искаш) и си готов ;)

Thanks,dude! :)

Обаче нещо не става,я обесни по-подробно(за опера!)

Thanks,dude! :)

Обаче нещо не става,я обесни по-подробно(за опера!)

Ами хващаш си с левия бутон отгоре самия таб... където има хиксче за затваряне... е тая част и си го завличаш например пред всички табове... трябва курсора да ти се промени на едно пунктирче такова за вместване на икони...

Такива Bookmarks(незнам дали точно така им се вика, ама имат същата роля) може да си добавяш само в Toolbar-овете на Opera-та. Ако не ти е ясно кво е тва може да си поиграеш с менюто View->Toolbars->Customize и да видиш кой Toolbar къде е, и кои от тях искаш да имаш. Във всеки Toolbar можеш да си слагаш бутони по избор от другия таб на прозореца Appearance чрез влачене. Ако някой бутон не та кефи - десен бутон върху него -> Remove from toolbar

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...