Jump to content
BulForum.com

GUNZ Online

t_tunchev

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

asd недей да се включваш в тегленето още изчакай аз да го изтегля защото той има малък ъплоуд а веднъж стана ли сиидър всичко ще е ок щото съм на гига бит и имам добра локална скорост

Хич не може да се качи!! :confused :cry :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Става ли някой да го качи някъде ама не на торент! :pirate

Да ма не мин ми качава с 65 Bit/sec! От време на време и скоростта пада на 0!

Vedi има го на нашия торент тракър

10x man! Вече го качвам с големи обороти.

Хора ,аз имам проблем.Свалих си ъпдейт-а,почна да се инсталира и на 14% спира и не иска да продължи???

Не го качвай от там! Трий всичко и го качи от тракера на евроком! http://bt.evrocom.net/ Става за около час и по-малко. След това дори няма нужда от инсталиране! :lol:

Много съжалявам, ама тая вечер нямах възможност да играя! :cry Иначе тая вечер в 21:00 елате в 3-и сървър. От там горе има едно бутонче channels. Избирате Private channels. Ако аз или t_tunchev, или някой друг е там, ще направи private Channel на име BGHunterz.

Не го качвай от там! Трий всичко и го качи от тракера на евроком! http://bt.evrocom.net/ Става за около час и по-малко. След това дори няма нужда от инсталиране! :lol:

Много съжалявам, ама тая вечер нямах възможност да играя! :cry Иначе тая вечер в 21:00 елате в 3-и сървър. От там горе има едно бутонче channels. Избирате Private channels. Ако аз или t_tunchev, или някой друг е там, ще направи private Channel на име BGHunterz.

Ок аз съм навит за неска от 9

Ехоо. Идвайте вече! 3-сървър. BGHunterz.

НОВО: Като си отворя Gunz Launcher ми пише:check your internet connection! Някой има ли подобен проблем! А иначе интернет си имам!

• 11 months later...

Хей играта отново работи ако на някои още му се играе може да си е свали от gunz.ijji.com безплатно е.

Айде сабираите се пак.

Понеже тая игра я играх преди повече от година и след като спряха сървърите спрях и аз да играя, искам да попитам има ли някъв шанс регистрацията да ми седи или трябва да почвам отначало? И колко беше голяма играта, че забравих?

Хей играта отново работи ако на някои още му се играе може да си е свали от gunz.ijji.com безплатно е.

Айде сабираите се пак.

Мхмм и аз наскоро видях,че отново бачка и мисля скоро да поцъкам...

WriteR4e регистрацията би трябвало да ти седи,иначе играта беше към 600 мб.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...