VEDi Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Четох във форума на Ганз, че ремонта на сърварите ще се проточи повече от нормалното. Но не се казва да кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Е кфо става с тоя GUNZ.Само да не стане като с РОСЕ.Да го направят платен и след една година да излезе някфа маймунска версия.А дано по скоро го пуснат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Е кфо става с тоя GUNZ.Само да не стане като с РОСЕ.Да го направят платен и след една година да излезе някфа маймунска версия.А дано по скоро го пуснат pi4 igrata e v beta test.Tova zna4i 4e izvestno vreme e bezplatna za da moje da polu4i fenove i da se otkriqt bugovete po servera.Sled tova stava platena i tezi koito iskat da igraq si plashtat Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Не е точно така Играта ще си остане безплатна, но ще се въведът и така наречените "premium items", тоест платени услуги от рода на по-яки оръжия, дрехи и т.н. Нещо като да си булфлийт генерал. Но ще може да се играе и без да плащаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Не е точно така Играта ще си остане безплатна, но ще се въведът и така наречените "premium items", тоест платени услуги от рода на по-яки оръжия, дрехи и т.н. Нещо като да си булфлийт генерал. Но ще може да се играе и без да плащаш Абе вече започнах да откачам. Няма какво да играя. Каквато и игра да сваля или се спират сърварите или се бъгва играта. Някой има ли си представа кога ще пуснат сърварите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 O mi holy GUNZ.Кога ще пуснат сървърите.Ще откача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Не е точно така Играта ще си остане безплатна, но ще се въведът и така наречените "premium items", тоест платени услуги от рода на по-яки оръжия, дрехи и т.н. Нещо като да си булфлийт генерал. Но ще може да се играе и без да плащаш taka igrata stava oshte po-bezinteresna-nqkoi bogatash4eta si kupuvat vsi4kite "premium items" a normalnite igra4i koito dori nqmat kreditni (a povecheto i lichni) karti si ostavat s obiknovite itemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Ако нямаш умение айтъмите няма да те спасят Веднъж победих една, която беше 40 lvl - имаше картечница, златна пушка и т.н., но я победих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Абе вече започнах да откачам. Няма какво да играя. Каквато и игра да сваля или се спират сърварите или се бъгва играта. Някой има ли си представа кога ще пуснат сърварите. Играйте CS. Там винаги има сървъри... ся дали с или без хакери... Ако нямаш умение айтъмите няма да те спасят Веднъж победих една, която беше 40 lvl - имаше картечница, златна пушка и т.н., но я победих! Ти си машинка... обаче искам да се въберем абсолютно всички да ва омачкам малко. Аз вече забравих как изглеждаше тая игра... не съм я играл някъде 4-5 дена отпреди да спрат сървърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 14, 2006 Author Share Posted January 14, 2006 Ако нямаш умение айтъмите няма да те спасят Веднъж победих една, която беше 40 lvl - имаше картечница, златна пушка и т.н., но я победих! Мда,тва е верно,ако не си добър нищо няма да те спаси,а ако си си добър,вече е друго.И на мен много ми се доиграло!!!И аз 5-6 дни преди да спрат сървърите не бях играл и сега така ми се цъка Ами WriteR4e и аз исках да поцъкаме,ама единя път дойдоха 3-4-ма,а на другата среща ,където бях организирал никой не дойде.И исках да ви дам покани за клана,ама дано скоро да се видим в играта!!! П.П И да бъдете малко по-сериозни,когато пуснат сървърите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 men me otpisvaite , az se vurnah pri R.O.S.E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Аз и РОСЕ понаиграйвам ама няма с кой да играя,но като пуснат сървърите!!!!GUNZ FOREVER Кфо стана с тая игра бе?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Ale kvo stana s teq survari pone da kajat koga priblizitelno 6te gi pusnat po4va 2-ra sedmica ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Ale kvo stana s teq survari pone da kajat koga priblizitelno 6te gi pusnat po4va 2-ra sedmica ve4e Да бе.Някой знае ли нещо повече по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 To po4ti nikade na pi6e za taq igra i v saita ne pi6e ne6to nego sa go napravili malko glipavo da bqha napravili ena sekciq za novini i da pi6at tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 To po4ti nikade na pi6e za taq igra i v saita ne pi6e ne6to nego sa go napravili malko glipavo da bqha napravili ena sekciq za novini i da pi6at tam както казваше дядо ми (бог да го прости): дали му суджук, той намерил маанана че крив Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 ne e maitap moje i da e gu6nala buketa ama pone da kajat v saita Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Grrrrr Вече почвам да се изнервям а по принцип съм спокоен човек обаче тия прекаляват няма ли да пуснат сърварите най накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Utre puskat teq survari nai-nakraq (pone taka pi6e) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 И къде го пише ако не е тайна ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 V luncher-a na igrata pri 'announcement' vij sam pi6e 20Jun koeto e utre po ne6eto vreme a pri tqh e 20-tri ve4e (v korea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Да сега го прочетох между другото в началото като прочетох твоя пост и направо се побърках защото си написал 20 jun а не 20 jan от което си помислих че чак юни месец ще пуснат сърварите за щастие не е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Ouuu sorka za tva ako iskate utre da se saberem i da igraem (ako naistina pusnat survarite de ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Ураа! Крайно време беше! :smile: За съжаление утре няма да мога да игаря! ф*ск Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Баси на мене нещо ми омръзна тая игричка... много време отива с тея онлайнки. В даскало съм много закъсал и на този етап ще играя по-малко, а после ако се оправя ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.