Jump to content
BulForum.com

GUNZ Online

t_tunchev

Recommended Posts

Четох във форума на Ганз, че ремонта на сърварите ще се проточи повече от нормалното. Но не се казва да кога :(

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Е кфо става с тоя GUNZ.Само да не стане като с РОСЕ.Да го направят платен и след една година да излезе някфа маймунска версия.А дано по скоро го пуснат

Е кфо става с тоя GUNZ.Само да не стане като с РОСЕ.Да го направят платен и след една година да излезе някфа маймунска версия.А дано по скоро го пуснат

pi4 igrata e v beta test.Tova zna4i 4e izvestno vreme e bezplatna za da moje da polu4i fenove i da se otkriqt bugovete po servera.Sled tova stava platena i tezi koito iskat da igraq si plashtat ;)

Не е точно така ;) Играта ще си остане безплатна, но ще се въведът и така наречените "premium items", тоест платени услуги от рода на по-яки оръжия, дрехи и т.н. Нещо като да си булфлийт генерал. :D Но ще може да се играе и без да плащаш :music

Не е точно така ;) Играта ще си остане безплатна, но ще се въведът и така наречените "premium items", тоест платени услуги от рода на по-яки оръжия, дрехи и т.н. Нещо като да си булфлийт генерал. :D Но ще може да се играе и без да плащаш :music

Абе вече започнах да откачам. Няма какво да играя. Каквато и игра да сваля или се спират сърварите или се бъгва играта. Някой има ли си представа кога ще пуснат сърварите. :angry:

taka igrata stava oshte po-bezinteresna-nqkoi bogatash4eta si kupuvat vsi4kite "premium items" a normalnite igra4i koito dori nqmat kreditni (a povecheto i lichni) karti si ostavat s obiknovite itemi

Ако нямаш умение айтъмите няма да те спасят :D Веднъж победих една, която беше 40 lvl - имаше картечница, златна пушка и т.н., но я победих!

Абе вече започнах да откачам. Няма какво да играя. Каквато и игра да сваля или се спират сърварите или се бъгва играта. Някой има ли си представа кога ще пуснат сърварите. :angry:

Играйте CS. Там винаги има сървъри... ся дали с или без хакери... :bgrin:

Ако нямаш умение айтъмите няма да те спасят :D Веднъж победих една, която беше 40 lvl - имаше картечница, златна пушка и т.н., но я победих!

Ти си машинка... обаче искам да се въберем абсолютно всички да ва омачкам малко. :P Аз вече забравих как изглеждаше тая игра... не съм я играл някъде 4-5 дена отпреди да спрат сървърите.

Мда,тва е верно,ако не си добър нищо няма да те спаси,а ако си си добър,вече е друго.И на мен много ми се доиграло!!!И аз 5-6 дни преди да спрат сървърите не бях играл и сега така ми се цъка :sayjin Ами WriteR4e и аз исках да поцъкаме,ама единя път дойдоха 3-4-ма,а на другата среща ,където бях организирал никой не дойде.И исках да ви дам покани за клана,ама дано скоро да се видим в играта!!!

П.П И да бъдете малко по-сериозни,когато пуснат сървърите! :P

To po4ti nikade na pi6e za taq igra i v saita ne pi6e ne6to nego sa go napravili malko glipavo da bqha napravili ena sekciq za novini i da pi6at tam :angry: :angry:

както казваше дядо ми (бог да го прости):

дали му суджук, той намерил маанана че крив

Да сега го прочетох между другото в началото като прочетох твоя пост и направо се побърках :wir защото си написал 20 jun а не 20 jan от което си помислих че чак юни месец ще пуснат сърварите :woot за щастие не е така

Ураа! :D :D :D :D Крайно време беше! :angry1 :smile: За съжаление утре няма да мога да игаря! :( :cry :cry ф*ск

Баси на мене нещо ми омръзна тая игричка... много време отива с тея онлайнки. В даскало съм много закъсал и на този етап ще играя по-малко, а после ако се оправя ще видим.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...