Jump to content
BulForum.com

GUNZ Online

t_tunchev

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Хахах, да, честито! Даже имаме 6 члена вече :) Вече всеки може да влиза, независимо от нивото! В играта /w GIGGS1 ;) И ако му се подмажа още малко и ще ме направи advisor :laughing: Както и да е. Пак честито!

v 4 survar sum oba4e nikade nevijdam BgHunterz :blink:

v koi survar ste i kak vi se kazva survara??

Ние спряхме вече.Срещите ще си ги определя ме сутрин,за да може всеки да види и вечер да цъкаме.

Някой познава ли vas90 да му каже и той да дойде в клана.Защото нали ни каза 4ао миналия ден и,ако не посещава форума вече.

dunata го познава... пиши му ЛС, ако искаш.

Днеска към 10 часа навити да се съберем в 4-ти сървър пак?Че си взех пушкало, и сега излизам и няма да мога да го тествам. :)

Да поясня на тези които с в клана какво да правят когато влизат да играят значи влизате давате на channel цъквате на clan и се появява бутон go to my clan channel и така влизате направо в канала на клана предполагам че повечето от вас го знаят но го казвам за тези които не са наясно

сега като се разбираме за среща само казваме кой сървър и колко часа всичко друго е ясно

Абе неска много са изнервих :angry1 Играя с някви и изпразвам цял пълнител в тях, горе чак ми дава wonderful ония не умират. А те ма убиват с 3-4 патрона :blink: Как стават тия :confused

Ами възможностите са доста може да ти лагват онези по които си стрелял не е никак приятно може пък и ти да си лагвал може и да са хакери щом те убиват от 3-4 изтрела най вероятно си играл срещу някакви дето са доста по голям левъл от теб и имат яки оръжия също така е възможно просто да си noob също като мен :D

Мисля че е заради лага. Изписва ти че ги лучваш, а всъщност не ги. А че те убиват бързо не знам и аз! ;)

Мисля че е заради лага. Изписва ти че ги лучваш, а всъщност не ги. А че те убиват бързо не знам и аз! ;)

нъц - като е заради лага и те трудно те уцелват, защото не си там дето целат :P

аз за тва кат влезна първо поглеждам дали нямай няко с пинг 999 или повече че хич да не си хаба мунициите :)

@t_tunchev - ша зема да влезна към 19:00 с надеждата да ми сложат и на мен cool надписче гласящо BgHunterz :beer:

И аз трябва да влеза , ама ся цъкам онва флифф.То че е боза си е боза ама е някво такова запленително.НЕ прилича на роуз а е почти 1 към 1 с рагнарок (който е играл и двете може да потвърди)

Пише ми cannot acses server! :cry :blink:

Аре в 6 сървър че 3,4,5 май ги затвориха

П.П. Влезнах в 6. Вие къде сте в момента?

сори, излъгах - наложи ми се да излезна, ма ся влизам да ви пукна шортите :P

ЕДИТ: гледам че и веди и тунчев сте онлайн - правя частен кана дет ша го познаете веднага :)

pak EDIT: ama sym optimist - 3 kanala sa dolu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...