hkalamov Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Az imam geroi 10 lvl ama 4ak sega vidqh 4e ima post za Gunz i sq po4nah da si q svalqm ako ne ste napravili clan sled 30 min ida ako oshte ste tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Още един човек ни трябва! Бълзо! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Az burzam ama neta mi e baven Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 4, 2006 Author Share Posted January 4, 2006 Как е паса на играта дето направихте??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 BGHunterz rulez! Честит клан! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Хахах, да, честито! Даже имаме 6 члена вече Вече всеки може да влиза, независимо от нивото! В играта /w GIGGS1 И ако му се подмажа още малко и ще ме направи advisor Както и да е. Пак честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 4, 2006 Author Share Posted January 4, 2006 В момента играем,ако искате влизайте в канала и от там после сме направили сървър.4 сървър >> Private Chanel >> BgHunterz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 v 4 survar sum oba4e nikade nevijdam BgHunterz v koi survar ste i kak vi se kazva survara?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 4, 2006 Author Share Posted January 4, 2006 v 4 survar sum oba4e nikade nevijdam BgHunterz v koi survar ste i kak vi se kazva survara?? Ние спряхме вече.Срещите ще си ги определя ме сутрин,за да може всеки да види и вечер да цъкаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 ok 10x za infoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Някой познава ли vas90 да му каже и той да дойде в клана.Защото нали ни каза 4ао миналия ден и,ако не посещава форума вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Някой познава ли vas90 да му каже и той да дойде в клана.Защото нали ни каза 4ао миналия ден и,ако не посещава форума вече. dunata го познава... пиши му ЛС, ако искаш. Днеска към 10 часа навити да се съберем в 4-ти сървър пак?Че си взех пушкало, и сега излизам и няма да мога да го тествам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Да поясня на тези които с в клана какво да правят когато влизат да играят значи влизате давате на channel цъквате на clan и се появява бутон go to my clan channel и така влизате направо в канала на клана предполагам че повечето от вас го знаят но го казвам за тези които не са наясно сега като се разбираме за среща само казваме кой сървър и колко часа всичко друго е ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Абе неска много са изнервих Играя с някви и изпразвам цял пълнител в тях, горе чак ми дава wonderful ония не умират. А те ма убиват с 3-4 патрона Как стават тия Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ами възможностите са доста може да ти лагват онези по които си стрелял не е никак приятно може пък и ти да си лагвал може и да са хакери щом те убиват от 3-4 изтрела най вероятно си играл срещу някакви дето са доста по голям левъл от теб и имат яки оръжия също така е възможно просто да си noob също като мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Мисля че е заради лага. Изписва ти че ги лучваш, а всъщност не ги. А че те убиват бързо не знам и аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Мисля че е заради лага. Изписва ти че ги лучваш, а всъщност не ги. А че те убиват бързо не знам и аз! нъц - като е заради лага и те трудно те уцелват, защото не си там дето целат аз за тва кат влезна първо поглеждам дали нямай няко с пинг 999 или повече че хич да не си хаба мунициите @t_tunchev - ша зема да влезна към 19:00 с надеждата да ми сложат и на мен cool надписче гласящо BgHunterz Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 Heller12a бях в 19:00,за да те поканя,ама нямаше никой.Бяхме с VEDi поцъкахме.Трябва да се съберем,за да ви поканя всичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 сори че избягах така Ей сега пак ще влизам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 И аз трябва да влеза , ама ся цъкам онва флифф.То че е боза си е боза ама е някво такова запленително.НЕ прилича на роуз а е почти 1 към 1 с рагнарок (който е играл и двете може да потвърди) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Пише ми cannot acses server! Аре в 6 сървър че 3,4,5 май ги затвориха П.П. Влезнах в 6. Вие къде сте в момента? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 сори, излъгах - наложи ми се да излезна, ма ся влизам да ви пукна шортите ЕДИТ: гледам че и веди и тунчев сте онлайн - правя частен кана дет ша го познаете веднага pak EDIT: ama sym optimist - 3 kanala sa dolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 И къде сте в момента? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 ми във форума - опитите ми казват "Ни мога дЪ нъмеръ сфера" вместо "дзвера е препълнен" продължава да не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 A pla6ta li se ne6to za igrata. Az dokolkoto razbrah ne se pla6ta. Ama da pitam pak.A da pitam i kade da se registriram v saita ne pi6e ni6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.