Jump to content
BulForum.com

GUNZ Online

t_tunchev

Recommended Posts

Имена:

• BGWarriors
  • terminatе.bg (няма такъв сайт :))
  • Maina Hunters
  • BGClan :bgrin:
  • BulGunZ
  • FightersBG
  • Evrocom.info :punk

Напоследък нямам много време да играя, още съм 7мо ниво. Обаче напредвам :)

Edit: lvl 8 down, two to go

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Какво ще кажете за:BulgarianHunterz.Чакаме и Legop4o,защото като гледам той скоро ще стане 10лв. и го правим.BTW за 2к боунти си купих Rocket launcher и е много глупаво,много бавно презарежда и стреля,но пък,ако оцелиш някой точно(което рядко се случва)не остава жив.

В момента свалям игричката и предполагам, че ще я играя (поне като гледам скрийншотовете). Ника ми ще е Neotek...

Само съветче... по-добре BGHunters, отколкото BulgarianHunterz ;)

А някой забелязал ли е че напоследък сървърите лагват много или проблема е в мен само а и пишете в кой сървър влизате за да можем да се намираме по лесно ако има и такива които са над 21 левъл нека пишат за да си направим клан и ние

Ама нали уж 12 символа? Това е 16...

Да. Обърках се че максимумът беше 16, иначе BgHunterz е наистина по-добре. :) Може и да го украсим ето така: <BgHunterz>

А някой забелязал ли е че напоследък сървърите лагват много или проблема е в мен само а и пишете в кой сървър влизате за да можем да се намираме по лесно ако има и такива които са над 21 левъл нека пишат за да си направим клан и ние

Аз предлагам в 4 сървър че там винаги има място. Аре първо да се добавим като приятели, да се намираме по-лесно. :ph34r:

Аз играх 3-4 часа и съм 7 левел вече... тая вечер ще стана 10 най-малко ;)

n3073k ми е ника... играя в който сървър има място :)

Тоя клан колко хора събира... :bgrin: щото ако има място за мене вътре съм.

Ако някой ме види в играта да свирка да има с кой да си говоря :P

Днес като бях в Зеона видях ,че я има и реших да я пробвам и ми стана интересна.Сега я дърпам :)

само да ви кажа как да действате ако се паднат некви луди про-та дет скачат много :)

изкарайте ги на открито пространство. ако някой знае по-добра тактика да казва, аз за ся само так успявам да ги бия.

Dignah 10lv

az po4nah s 2ta pi6tova i golqma myka

sabrah pari kupih si 2uzita i lele male kak pucam

sabrah prati i za 1 avtomat to4no 10lv iska6e i toi e baq hubav

teq 2ta pistoleta dobre izglejdat ama sa mnoo slabi spored men.

само да ви кажа как да действате ако се паднат некви луди про-та дет скачат много :)

изкарайте ги на открито пространство. ако някой знае по-добра тактика да казва, аз за ся само так успявам да ги бия.

Ми аз си ги цела във въздуха... :) Ти ако не можеш метни им 2 гранатки докато презареждат и ще видиш как ще спрат да скачат. :laughing:

Dignah 10lv

И аз съм 10 вече... и аз почнах с пищовите, докарах я до 3 лвл и си делнах героя и почнах с узитата. :punk Сега си зех 2 нови, които обаче ми искат 12 лвл, и 2 меча си взех и сега пуцам с тях :)

Ей сега какво ми се случи... пуцам яко ама сме се наредили 5 човека и аз 2-ри подред... и само цепа напрeд и вдигам лвл и ме убиват в същото време.Стана Dead Angel (както ме нарече този, който ме уби :lol: ) Жалко, че не си направих скрийн.

Dignah 10lv

Пищовите са хубави да стреляш от далече, защото са по-точни от узитата. Аз сега играя със узита и пистолети и къртя мивки :punk

Купих си rocket launcher за гъзария, ама той верни се окозо слаб :wacko: :cry

П.П. Май станахме петима ;) Само че всички сървъри са пълни :cry И тр не работят

Пищовите са хубави да стреляш от далече, защото са по-точни от узитата. Аз сега играя със узита и пистолети и къртя мивки :punk

Купих си rocket launcher за гъзария, ама той верни се окозо слаб :wacko: :cry

П.П. Май станахме петима ;) Само че всички сървъри са пълни :cry И тр не работят

И аз си купик rocket launcher,голяма мъка,става само за гъзария и днеска го продадох.Незнам обаче ся ми стана някво много трудно,все се падам срещу някви 20лв,а аз съм 13 още.

Много се дразя,цепа си някакъв 20лв и почти съм го убил на един куршум е и излиза някакъв идиот от някъде и ми го убива.:angry1

П.П Ся се опитвах да създам клана-<BGHunterz>,обаче иска веднага иска да поканя четирима,дава ми да си избера,обаче не видях никой от вас.

WriteR4e Как ти се казва героя,за да те запиша горе???

май трябва да сме он-лайн и в същия сървър :blink:

П.П. Хич не мога да влезна, от многото хора! :cry

май трябва да сме он-лайн и в същия сървър :blink:

П.П. Хич не мога да влезна, от многото хора! :cry

Ахам май трябва всички да сме онлайн е един и същ съръвър.Ако искате след Новата година ще се разберем и да се съберем,поне четирима в сървъра.

Когато всичко е заето,аз си пиша паролата и цъквам на някой сървър(например 4)и чакам,и веднага като се освободи място цъквам Enter и почти винаги влизам.

right click с меча и докато са на земята ги пълниш с олово :punk

right click с меча и докато са на земята ги пълниш с олово :punk

Ако някой ви удари с right click на меча,докато сте във въздуха,скочете веднъж и няма да паднете на земята.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...