Legop4o Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Имена: BGWarriors terminatе.bg (няма такъв сайт Maina Hunters BGClan BulGunZ FightersBG Evrocom.info Напоследък нямам много време да играя, още съм 7мо ниво. Обаче напредвам Edit: lvl 8 down, two to go Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Аз съм 4 левел героя ми е Ves0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 29, 2005 Author Share Posted December 29, 2005 Какво ще кажете за:BulgarianHunterz.Чакаме и Legop4o,защото като гледам той скоро ще стане 10лв. и го правим.BTW за 2к боунти си купих Rocket launcher и е много глупаво,много бавно презарежда и стреля,но пък,ако оцелиш някой точно(което рядко се случва)не остава жив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 аз съм 10ти lvl вече,само казвате къде е збирката и идвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 В момента свалям игричката и предполагам, че ще я играя (поне като гледам скрийншотовете). Ника ми ще е Neotek... Само съветче... по-добре BGHunters, отколкото BulgarianHunterz Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 И аз съм съгласен за BulgarianHunterz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 И аз съм съгласен за BulgarianHunterz Ама нали уж 12 символа? Това е 16... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 А някой забелязал ли е че напоследък сървърите лагват много или проблема е в мен само а и пишете в кой сървър влизате за да можем да се намираме по лесно ако има и такива които са над 21 левъл нека пишат за да си направим клан и ние Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Ама нали уж 12 символа? Това е 16... Да. Обърках се че максимумът беше 16, иначе BgHunterz е наистина по-добре. Може и да го украсим ето така: <BgHunterz> А някой забелязал ли е че напоследък сървърите лагват много или проблема е в мен само а и пишете в кой сървър влизате за да можем да се намираме по лесно ако има и такива които са над 21 левъл нека пишат за да си направим клан и ние Аз предлагам в 4 сървър че там винаги има място. Аре първо да се добавим като приятели, да се намираме по-лесно. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Аз играх 3-4 часа и съм 7 левел вече... тая вечер ще стана 10 най-малко n3073k ми е ника... играя в който сървър има място Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 acc: SPEED-FIEND_bg SPEED-FIEND mi e imeto na geroq i az ako moje da idvam za clana 5lv sam i prodaljdavam da butam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Вече съм 6 левел Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Тоя клан колко хора събира... щото ако има място за мене вътре съм. Ако някой ме види в играта да свирка да има с кой да си говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Днес като бях в Зеона видях ,че я има и реших да я пробвам и ми стана интересна.Сега я дърпам Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 DanchoThug 8 level Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Meg4o 7lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 само да ви кажа как да действате ако се паднат некви луди про-та дет скачат много изкарайте ги на открито пространство. ако някой знае по-добра тактика да казва, аз за ся само так успявам да ги бия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Dignah 10lv az po4nah s 2ta pi6tova i golqma myka sabrah pari kupih si 2uzita i lele male kak pucam sabrah prati i za 1 avtomat to4no 10lv iska6e i toi e baq hubav teq 2ta pistoleta dobre izglejdat ama sa mnoo slabi spored men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 само да ви кажа как да действате ако се паднат некви луди про-та дет скачат много изкарайте ги на открито пространство. ако някой знае по-добра тактика да казва, аз за ся само так успявам да ги бия. Ми аз си ги цела във въздуха... Ти ако не можеш метни им 2 гранатки докато презареждат и ще видиш как ще спрат да скачат. Dignah 10lvaz po4nah s 2ta pi6tova i golqma myka sabrah pari kupih si 2uzita i lele male kak pucam sabrah prati i za 1 avtomat to4no 10lv iska6e i toi e baq hubav teq 2ta pistoleta dobre izglejdat ama sa mnoo slabi spored men. И аз съм 10 вече... и аз почнах с пищовите, докарах я до 3 лвл и си делнах героя и почнах с узитата. Сега си зех 2 нови, които обаче ми искат 12 лвл, и 2 меча си взех и сега пуцам с тях Ей сега какво ми се случи... пуцам яко ама сме се наредили 5 човека и аз 2-ри подред... и само цепа напрeд и вдигам лвл и ме убиват в същото време.Стана Dead Angel (както ме нарече този, който ме уби ) Жалко, че не си направих скрийн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Dignah 10lvaz po4nah s 2ta pi6tova i golqma myka sabrah pari kupih si 2uzita i lele male kak pucam sabrah prati i za 1 avtomat to4no 10lv iska6e i toi e baq hubav teq 2ta pistoleta dobre izglejdat ama sa mnoo slabi spored men. Пищовите са хубави да стреляш от далече, защото са по-точни от узитата. Аз сега играя със узита и пистолети и къртя мивки Купих си rocket launcher за гъзария, ама той верни се окозо слаб П.П. Май станахме петима Само че всички сървъри са пълни И тр не работят Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 31, 2005 Author Share Posted December 31, 2005 Пищовите са хубави да стреляш от далече, защото са по-точни от узитата. Аз сега играя със узита и пистолети и къртя мивки Купих си rocket launcher за гъзария, ама той верни се окозо слаб П.П. Май станахме петима Само че всички сървъри са пълни И тр не работят И аз си купик rocket launcher,голяма мъка,става само за гъзария и днеска го продадох.Незнам обаче ся ми стана някво много трудно,все се падам срещу някви 20лв,а аз съм 13 още. Много се дразя,цепа си някакъв 20лв и почти съм го убил на един куршум е и излиза някакъв идиот от някъде и ми го убива. П.П Ся се опитвах да създам клана-<BGHunterz>,обаче иска веднага иска да поканя четирима,дава ми да си избера,обаче не видях никой от вас. WriteR4e Как ти се казва героя,за да те запиша горе??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 май трябва да сме он-лайн и в същия сървър П.П. Хич не мога да влезна, от многото хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 31, 2005 Author Share Posted December 31, 2005 май трябва да сме он-лайн и в същия сървър П.П. Хич не мога да влезна, от многото хора! Ахам май трябва всички да сме онлайн е един и същ съръвър.Ако искате след Новата година ще се разберем и да се съберем,поне четирима в сървъра. Когато всичко е заето,аз си пиша паролата и цъквам на някой сървър(например 4)и чакам,и веднага като се освободи място цъквам Enter и почти винаги влизам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 само да ви кажа как да действате ако се паднат некви луди про-та дет скачат много изкарайте ги на открито пространство. ако някой знае по-добра тактика да казва, аз за ся само так успявам да ги бия. right click с меча и докато са на земята ги пълниш с олово Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 31, 2005 Author Share Posted December 31, 2005 right click с меча и докато са на земята ги пълниш с олово Ако някой ви удари с right click на меча,докато сте във въздуха,скочете веднъж и няма да паднете на земята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.