bigico Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 еми не тва си е друг сървар.Играта е около 150мб даже ако не се лъжа е 145мб сваля се за 30-40мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 еми не тва си е друг сървар.Играта е около 150мб даже ако не се лъжа е 145мб сваля се за 30-40мин Да, ако не беше толкова бъгав нета. Аз тегля вече час и 40 минути и съм на 80%. Поне ще продължа от 15 левъл, няма да си играя да вдигам пак. СТАРИТЕ АКАУНТИ НЕ СЕДЯТ!!! ПОНЕ МОЯ ГО НЯМА! Тая игра не мога да я пусна... отваря ми сайта на играта и ме кара да се регистрирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rene Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 ____________________________####__________ ___________________________######_________ ___________________________######_________ ____________________________####__________ _____________________________##___________ ___________________________######_________ __________________________#######_________ __####__________________#########_________ _######________________###_######_________ _######_______________###__######_________ __####_______________###___######_________ _____##################___######_________ _____###################<3######_________ ______#################___######_________ _______###_______#####_____######_________ ______###_______#####______######_________ _____###_______#####_______######_________ #######_________##########_##############_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Да, ако не беше толкова бъгав нета. Аз тегля вече час и 40 минути и съм на 80%. Поне ще продължа от 15 левъл, няма да си играя да вдигам пак. СТАРИТЕ АКАУНТИ НЕ СЕДЯТ!!! ПОНЕ МОЯ ГО НЯМА! Тая игра не мога да я пусна... отваря ми сайта на играта и ме кара да се регистрирам. Значи като те пусне в сайта , цъкаш Play Live , логваш се и пак те препраща в началната страница , тогава пак натискаш Play Live и вече те пуска в играта. Rene noob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Аз не че ми е скапан нета ама на 80% си спира и нищо не тегла вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Ако беше казал по-рано щях да ти го кача. Някой друг играе ли, щото аз вече минах десети левъл и може да правим съюз... Днеска толкова ми връзваше, че направо не си повярвах. Пет души един след друг взимам няколко пъти. Ето тука 2 карти подред рулирам: Shot 1 Shot 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 да ви питам тая игра може ли да се играе още... свалям клиента от тук, пускам я и почва да ъпдейтва...обаче не може да се свърже със сървъра ли, какво ли и си стои на 0 b/s...и нищо не става... четох, че са я спирали, после пускали...сега последно как е положението---? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 KwoStaaTuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Familiar Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 http://www.ijji.com/ Yorikkk,тука е хавата.Всичко е обяснено,но ако имаш въпроси питай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 някой играе ли още... вкарайте ме в клана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 хора искам и аз да играя с вас ако може значи играта съм я играл и преди обаче сега едно момче ми я беше направил и сега незнам как да я неправя знам само че трябва да си сложа най новата версия моля ви помогнете ( пишете ми ПМ или на скайп:devil2232 ) 10x предварително да ви питам тая игра може ли да се играе още...свалям клиента от тук, пускам я и почва да ъпдейтва...обаче не може да се свърже със сървъра ли, какво ли и си стои на 0 b/s...и нищо не става... ..... едит: последния път когато се опитах да си я направя и на мен ми се получи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 хора искам и аз да играя с вас ако може значи играта съм я играл и преди обаче сега едно момче ми я беше направил и сега незнам как да я неправя знам само че трябва да си сложа най новата версия моля ви помогнете ( пишете ми ПМ или на скайп:devil2232 ) 10x предварително сваляш това... пускаш инсталацията... инстала сваля и инсталира последната версия... регваш се тук... играеш... и да се похваля... тези дни само такива резултати правя... (dezdigado съм) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 ъм това ми седи включено да се тегли от 2-3 часа и все стой на 0 и изобщо не сваля ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.