Jump to content
BulForum.com

GUNZ Online

t_tunchev

Recommended Posts

Днес(0?.01) се събираме в 4-ти сървър Private Channel BgHunterz в 22:00ч,за да поканя другите в клана.Гледайте повечето да дойдете,за да можем и да поцъкаме.

Днеска,докато се ровех из нета попаднах на една нова онлайн игра-GUNZ Online.Свалих я и я пробвах.Графиката не е от-най добрите(няма нищо общо с графиката na Lineage),ръбеста е,ама като се увеличи резолюцията по става,но като цяло е зарибителна.В началото си правиш герой от първи лв. и му избираш оръжия-пистолети,автомати и меч и т.н... и почва голямото мазало.И пак като другите ММО-та дигаш ехп. и левели.GUNZ OnlineТова е официалният адрес на играта.От тук сваляте клиента,който е около 150МБ. ъпдейтва се бързо,правите си акаунт и почва те. :)

Дотук имаме:

BGHunterz

VEDi -> Vedi-sama 19 lvl BGHunterz

redmadman -> redmadman 37 lvl BGHunterz

Raging Fire -> unclef--ka

t_tunchev -> GIGGS1 14 lvl BGHunterz

JeyDee -> codename83

N_Igma -> N_Igma 20 lvl

Legop4o -> Notsil 10 lvl BGHunterz

BurnRus -> Bgpriest 16 lvl BGHunterz

Heller12a -> CowGirla 10+ lvl

VeSo -> Ves0 6 lvl

SPEED-FIEND -> SPEED-FIEND 10 lvl

[Thug-Life]2Pac -> DanchoThug 8 lvl

vas90 -> Meg4o 10 lvl

WriteR4e -> n3073k 14 lvl BGHunterz

Tomahawx -> BooKing 7 lvl

TheCrow -> TheRedCrow 5 lvl BGHunterz

bigico -> bigico

stefan_t_st -> DrZlobil

Вече създадохме клана BGHunterz се казва.Тук ще си определяме срещи да цъкаме заедно и да вкарам другите в клана.

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Изглежда интересно, свалям я в момента. Ще се съберем ли 5 души да направим клан? :punk

Хахах, поредната безмозъчна тупалка... ама е весела, вече съм 3то ниво (първата си игра завърших на първо място... явно имам таланта :D)

Всъщност (за 2ри път едит) е супер весела играта :)

Имам проблем. Изтеглих клиента от официалният сайт и след автоматичния ъпдейт играта започва да зарежда нормално, но след това изкача съобщение за фатална грешка и ме питадали желая да си пратя PC конфигурацията на производителя.

Някой да има подобен проблем ? ИУграта ми изглежда яка ама защо неще да тръгне

:angry1

Играта си я качих днеска и имам същия проблем. Като опитам да я пусна няколко пъти става :bgrin:

Обикновенно е на третия път.

П.П. Героя вече ми е 7 lvl :punk :tongue

Имам проблем. Изтеглих клиента от официалният сайт и след автоматичния ъпдейт играта започва да зарежда нормално, но след това изкача съобщение за фатална грешка и ме питадали желая да си пратя PC конфигурацията на производителя.

Някой да има подобен проблем ? ИУграта ми изглежда яка ама защо неще да тръгне

:angry1

И мен така или в началото или след като ми зареди,изхвърля ме от играта и ме пита дали искам да ме конектне до Батъл арена(или нещо такова беше),но горе-долу след 1-2 рестартвания на играта става и тръгва.Пробвай.

Да питам нещо гледам другите играчи правят някви скокове като НЕО от матрицата на страни,на пред или на зад,та как се правят тея скокове.

П.П и моят вече е 7лв.

Да питам нещо гледам другите играчи правят някви скокове като НЕО от матрицата на страни,на пред или на зад,та как се правят тея скокове.

Натискаш 2 пъти бързо съответната посока. Моят е 3 :D

Аре верно да направим клан! Като гледам имаме хора :lol:

П.П. Защо не винаги успявам да хвърля противника със меча, когато натисна десния бутон :cry

Хора тая игра е много глупава(лично мнение) .Играх я един ден и видях супер много хакери,които правят играта безмислена. Иначе като замисъл не е много лоша.

Да напоследък се навъртат много хакери и става доста гадно но след последния ъпдеит който беше преди 1-2 дни мисля че ще намалеят

бтв до сега не съм срещал нито 1 българин в играта няма да е зле да направим клан

Аре верно да направим клан! Като гледам имаме хора :lol:

П.П. Защо не винаги успявам да хвърля противника със меча, когато натисна десния бутон :cry

Да айде да направим един клан уарез или евроком или незнам,ще го измислим.Някой път става,тва с меча,но не винаги.

П.П тва е супер тъпо да се играе с хак.Много се дразня от такива.

Taz igra ot baq vreme q igrah, ama izleze edin hack i seki oligofren moje da ti iztrie charachter-ite. Az si izgubi 18-ti lvl-a i sq ne igraq :angry1

абе НОЖА рулез, меча е тъп :pirate BatHami lvl9 и SlivaKriva lvl6 :D

иначе наблюдавайте пинга на играчите и ако има някой с над 350 въобще не си хабете мунициите по него

Айде след 1-2 седмици да направим един БГ клан.Raging Fire играта става за безплатна,малко да пуцаш,ама не мисля че си струва да я купуваш.То даже незнам дали ще я пускат да се продава,според ме ще си остане безплатна,освен ако не направят някви огромни промени(като графиката и звук и т.н)

искате ли ако си направим клан да си направим и форум?

Стига бе, форум :) Тва не е истинско ММОRPG, по-скоро нещо като мултиплейър на enter the matrix :laughing: Днес се стегнах и направих от 3ти до 6ти левел за 3 часа :) Сега си обличам героинята в синьо :wub:

Аз съм вече десети lvl :punk Други има ли по десети или нагоре.

Ами аз съм над 10ти левъл всъщност съм 37-ми и май няма да мога да играя с вас щото губя експириънс когато играя срещу някой с левъл по малък от 20

Май си има точна опция. ;) Нищо специално.

По-точно:

Enter the name of the clan and then select four promoters out of the list of the players on the channel then press "Confirm" to immediately create a clan. 1000 BP of the clan master will be deducted right after a clan is generated.

Once a clan is formed, the clan master can make a general clan member a "clan operator." Both the clan operator and clan master can make invitation to the clan but the clan master is the only one who has authority to close a clan.

To close a clan, enter "/clan close <your_clan_name>"on the chatting window. Please refer to the "chatting commands" section in the guide for the chatting commands with regards to clans.

custom made crosshair:

aimed:

crosshair_pick.png

unaimed:

crosshair.png

съветвам ви да си направите нещо подобно- много е ценно, аз поне си вдигнах точноста с ~20% ;)

btw: lvl 3 :)

mehehe.GIF

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...