CyberHill Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Bahti typacite nqkoi prawi pari ot tova a nie se trovim ebati dyrshavata... Welcome in Bulgaria and have a nice day Tova e polojenieto v skapanata durjava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 А от къде се е получило това нещо ? От "чудата" с брикетите. И от липса на по "сензационни" новини Ахахахахаха.Т'ва беше голяма глупост. Помисли малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Сега по новините на БТВ казаха , че днес Пловдив пак е бил обгазен ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 А има ли някъв шанс района около английската да се обгази щото нещо не ми се ходи на даскало утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 На един пич от моя клас баща му бачка в КЦМ-то и казва , че няма такива работи като изпускане на газове или квото и там е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 А има ли някъв шанс района около английската да се обгази щото нещо не ми се ходи на даскало утре. Вземи се стегни малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 NightWolf тогава кой печели от това гражданите да бъдат стряскани преди празниците ?Малко извратено ми се струва някой да си прави базик със здравето на хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Абе на мен вече два дена ми се вие свят. Възможно ли е да е от завишеното садържание на серен диоксид? То по принцип аз би трябвало да мога да дам отговор, ама не съм сигурен. Ако има хора с подобни оплаквания тея дни - да споделят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Абе на мен вече два дена ми се вие свят. Възможно ли е да е от завишеното садържание на серен диоксид? То по принцип аз би трябвало да мога да дам отговор, ама не съм сигурен. Ако има хора с подобни оплаквания тея дни - да споделят. Казано чесно аз съм с астма и нямам проблеми с дишането тия дни...При теб може да е така щото си претоварен нещо или пък там в тоя квартал може да има някво повишение на серения диоксид Ша са опраиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 бе некви уникални сте,ше се спукам от смях като ви боли главата....взимате аспирин като ви сърби дупето....почешете се а не да ми търсите некви световни конспирации,целящи да ви развалят идилията нагласяте се според нещата,които не можете да промените,а не да се вайкате в неспособността си да направите нещо друго вложете способностите си в нещата,които можете да промените п.с.я да видим сега дали ми е минало "модерското следене на това какво драскам"(забрайх му термина на това баси) и поздрави на проверяващия Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Ами аз като те гледам кво пишеш май трябва пак да ти сложат! Ти ако една сутрин се събудиш и усетиш, че не виждаш с едното око..какво?...ще го извадиш и ще го хвърлиш ли? - нагласяш се според нещата! И никъде не съм споменал, че ме боли главата! Като ме боли главата знам какво да пия! Като не можеш да помогнеш поне не дръсти темата с глупости! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Ти ако една сутрин се събудиш и усетиш, че не виждаш с едното око..какво?...ще го извадиш и ще го хвърлиш ли? - нагласяш се според нещата! ми преди да направя каквото и да е ще пусна тема о форома Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.