Jump to content
BulForum.com

пловдив обгазен

lukather

Recommended Posts

А от къде се е получило това нещо ?

От "чудата" с брикетите. И от липса на по "сензационни" новини :sick

Ахахахахаха.Т'ва беше голяма глупост. :lol: :woot Помисли малко B)

А има ли някъв шанс района около английската да се обгази щото нещо не ми се ходи на даскало утре.

NightWolf тогава кой печели от това гражданите да бъдат стряскани преди празниците ?Малко извратено ми се струва някой да си прави базик със здравето на хората.

• 4 weeks later...

Абе на мен вече два дена ми се вие свят. Възможно ли е да е от завишеното садържание на серен диоксид?

То по принцип аз би трябвало да мога да дам отговор, ама не съм сигурен. Ако има хора с подобни оплаквания тея дни - да споделят.

Абе на мен вече два дена ми се вие свят. Възможно ли е да е от завишеното садържание на серен диоксид?

То по принцип аз би трябвало да мога да дам отговор, ама не съм сигурен. Ако има хора с подобни оплаквания тея дни - да споделят.

Казано чесно аз съм с астма и нямам проблеми с дишането тия дни...При теб може да е така щото си претоварен нещо или пък там в тоя квартал може да има някво повишение на серения диоксид :) Ша са опраиш :)

бе некви уникални сте,ше се спукам от смях :laughing:

като ви боли главата....взимате аспирин

като ви сърби дупето....почешете се

а не да ми търсите некви световни конспирации,целящи да ви развалят идилията

нагласяте се според нещата,които не можете да промените,а не да се вайкате в неспособността си да направите нещо друго

вложете способностите си в нещата,които можете да промените :D

п.с.я да видим сега дали ми е минало "модерското следене на това какво драскам"(забрайх му термина на това баси) и поздрави на проверяващия :lol:

Ами аз като те гледам кво пишеш май трябва пак да ти сложат!

Ти ако една сутрин се събудиш и усетиш, че не виждаш с едното око..какво?...ще го извадиш и ще го хвърлиш ли? - нагласяш се според нещата! И никъде не съм споменал, че ме боли главата! Като ме боли главата знам какво да пия! Като не можеш да помогнеш поне не дръсти темата с глупости!

Ти ако една сутрин се събудиш и усетиш, че не виждаш с едното око..какво?...ще го извадиш и ще го хвърлиш ли? - нагласяш се според нещата!

ми преди да направя каквото и да е ще пусна тема о форома :laughing: :wub:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...