Jump to content
BulForum.com

пловдив обгазен

lukather

Recommended Posts

Аве хора се успокойте малко.То тогава и аз съм обгазен кат съм в центъра ама ко да се прави ;) В тоя студ бабите дето живеят около мен кат напълнят старите печки с въглища и найлони и други такива боклуци ко няма да сме обгазени :) :lol: То всяка година е така ,че няма нищо страшно ;)

Az sum do "Sveta Petka"-nadqvam se,4e nqma da e ne6to seriozno :blink:

Комшия някъв си... Аз съм на Хан Аспарух :)

Мен пък ми се обадиха по телефона и ми казаха... Разрових се по новините и още нищо не пишеше... Казаха ми още към 16:30.

Хах,а аз си мислех че някой се е шегувал с директорката ни днес :wacko: макар че вонеше много гадно в даскало днес...ама пък ни държаха цял ден заключени,точно ама абсолюно точно като в затвор.... училището се превърна в затвор!

А относно това,похвално на тв медиите че съобщават всичко!

Аз уча на центъра и на сичкото отгоре играх мач а то нетрябвало да се излиза а-у :) чак последния час към 17:30 ни казаха да си ходим

"От РИОС препоръчват живеещите в центъра да затварят прозорците на домовете си" Е кой нормален ще си отвори прозорците насред зима? :D

Серен диоксид си има постоянно. Не ви ли се е случвало да ви дере гърлото и да си мислите, че ще се разболявате, а на другия ден нищо да ви няма - е те това е от серния диоксид, когато поизпуснат повечко.

Сега ако успеем някак си да го накараме да реагира с вода ще се получи сярна киселинаааа :) не е ли яко!?

А тия,дето живеят в Стамболийски, питате ли ги тях, а?Оплакват ми се, моля ти се?!!!То като тръгне сволочта по Главната, полята обилно с к'ви ли не парфюми, дезорири, зелева чорба, дюнери, пици, цици,пот, миризма на мъже и немити крака, става по-лошо от Иприт(Белгия, ПСВ - начало на химическите войни).Те ми се оплакват от малко вредни емисий във въздуха.Ходете на планина, като не ви се диша замърсен въздух.Или поне палете по-малко печките и сложете АГУ на колите си.

То и аз съм в центъра и ми казоха някъде към 4 часа, че има обгазяване. Ама то винаги си е имало. Все пак сме индустриален град.

А тия,дето живеят в Стамболийски, питате ли ги тях, а?Оплакват ми се, моля ти се?!!!То като тръгне сволочта по Главната, полята обилно с к'ви ли не парфюми, дезорири, зелева чорба, дюнери, пици, цици,пот, миризма на мъже и немити крака, става по-лошо от Иприт(Белгия, ПСВ - начало на химическите войни).Те ми се оплакват от малко вредни емисий във въздуха.Ходете на планина, като не ви се диша замърсен въздух.Или поне палете по-малко печките и сложете АГУ на колите си.

Напълно прав си :punk И аз съм на това мнение, обаче онея хора незнам как живеят в Стамболийски :sick

Все кото пътувам към пазарджик винаги мирише много гадно :wacko:

Сега ако успеем някак си да го накараме да реагира с вода ще се получи сярна киселинаааа :) не е ли яко!?

Ъъъ... и като валя тая нощ, значи е бил киселинен дъжд, така ли? Аз се чудих защо косата ми изглеждаше така странно след това :lol:

някой знае ли откъде може да се купят маски такива като на японските полицаи!

Погледни в някой магазин за Работно облекло, там ще намериш всякакви маски! ;)

ПП. Ебати пак влезнах в новините, човек вече не може да пръдне спокойно! Май ще откажа фасула на баба! :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...