lukather Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Оле то и аз горе долу съм близо до центъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Az sum do "Sveta Petka"-nadqvam se,4e nqma da e ne6to seriozno Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted December 14, 2005 Author Share Posted December 14, 2005 към 6 като излезнах и ми горчеше в устата може и от това да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 В аптеките май продават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 А от къде се е получило това нещо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Аве хора се успокойте малко.То тогава и аз съм обгазен кат съм в центъра ама ко да се прави В тоя студ бабите дето живеят около мен кат напълнят старите печки с въглища и найлони и други такива боклуци ко няма да сме обгазени То всяка година е така ,че няма нищо страшно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 А от къде се е получило това нещо ? От "чудата" с брикетите. И от липса на по "сензационни" новини Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Oleee fu*k аз живея до центара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 neska ne karahme chasove shtoto daskaloto beshe obgazeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Az sum do "Sveta Petka"-nadqvam se,4e nqma da e ne6to seriozno Комшия някъв си... Аз съм на Хан Аспарух Мен пък ми се обадиха по телефона и ми казаха... Разрових се по новините и още нищо не пишеше... Казаха ми още към 16:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 То и аз съм на центъра.Шса мре е тва е майна ... дойде апокалипсиса с газове ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Хах,а аз си мислех че някой се е шегувал с директорката ни днес макар че вонеше много гадно в даскало днес...ама пък ни държаха цял ден заключени,точно ама абсолюно точно като в затвор.... училището се превърна в затвор! А относно това,похвално на тв медиите че съобщават всичко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Аз уча на центъра и на сичкото отгоре играх мач а то нетрябвало да се излиза а-у чак последния час към 17:30 ни казаха да си ходим Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 "От РИОС препоръчват живеещите в центъра да затварят прозорците на домовете си" Е кой нормален ще си отвори прозорците насред зима? Серен диоксид си има постоянно. Не ви ли се е случвало да ви дере гърлото и да си мислите, че ще се разболявате, а на другия ден нищо да ви няма - е те това е от серния диоксид, когато поизпуснат повечко. Сега ако успеем някак си да го накараме да реагира с вода ще се получи сярна киселинаааа не е ли яко!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 забележете коментарите под статията . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 А тия,дето живеят в Стамболийски, питате ли ги тях, а?Оплакват ми се, моля ти се?!!!То като тръгне сволочта по Главната, полята обилно с к'ви ли не парфюми, дезорири, зелева чорба, дюнери, пици, цици,пот, миризма на мъже и немити крака, става по-лошо от Иприт(Белгия, ПСВ - начало на химическите войни).Те ми се оплакват от малко вредни емисий във въздуха.Ходете на планина, като не ви се диша замърсен въздух.Или поне палете по-малко печките и сложете АГУ на колите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 То и аз съм в центъра и ми казоха някъде към 4 часа, че има обгазяване. Ама то винаги си е имало. Все пак сме индустриален град. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 А тия,дето живеят в Стамболийски, питате ли ги тях, а?Оплакват ми се, моля ти се?!!!То като тръгне сволочта по Главната, полята обилно с к'ви ли не парфюми, дезорири, зелева чорба, дюнери, пици, цици,пот, миризма на мъже и немити крака, става по-лошо от Иприт(Белгия, ПСВ - начало на химическите войни).Те ми се оплакват от малко вредни емисий във въздуха.Ходете на планина, като не ви се диша замърсен въздух.Или поне палете по-малко печките и сложете АГУ на колите си. Напълно прав си И аз съм на това мнение, обаче онея хора незнам как живеят в Стамболийски Все кото пътувам към пазарджик винаги мирише много гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Сега ако успеем някак си да го накараме да реагира с вода ще се получи сярна киселинаааа не е ли яко!? Ъъъ... и като валя тая нощ, значи е бил киселинен дъжд, така ли? Аз се чудих защо косата ми изглеждаше така странно след това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 nqma sa plashite we maina az sam si obgazen po rojdenie!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Ot kude po to4no idva tva obgazqvane ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 някой знае ли откъде може да се купят маски такива като на японските полицаи! Погледни в някой магазин за Работно облекло, там ще намериш всякакви маски! ПП. Ебати пак влезнах в новините, човек вече не може да пръдне спокойно! Май ще откажа фасула на баба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Малее и аз се чудех защо 2дни ме болеше главата като за световно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Bahti typacite nqkoi prawi pari ot tova a nie se trovim ebati dyrshavata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.