Jump to content
BulForum.com

За комиксите

snatch

Recommended Posts

SinCity се появи за сваляне в трекера на linkos. :) Свалям го в момента. Благодаря за инфото, че ще има SinCity и на панаира на книгата - ще намина да го видя и да си го подаря евентуално.

то в този магазин, който го откриха се продават повече играчки на костенурките нинджа, отколкото другите работи, но казаха, че след време ще докарат нови плакати и комикси, защо сега избора не е особено голям

snach,следиш ли Q-TEH?

а ето и малко fun oт мен:

1

2

за поръчки:

тук

...на мен чак не ми се вярваше, че така добре ще потръгнат нещата на Artline, но за щастие е факт

...а хората са мн готини и си заслужават всичката поддръжка от която биха имали нужда

SinCity се появи за сваляне в трекера на linkos. :) Свалям го в момента. Благодаря за инфото, че ще има SinCity и на панаира на книгата - ще намина да го видя и да си го подаря евентуално.

Бях качил всички SinCity комикси някъде из ftp-тата на warez-а едно време. Нещо немога да ги намеря сега. Иначе беше в Pictures/The.Comic.Rack. Имаше и бая други комикси. А иначе ov3rm4n ако се интересуваш повечко от комикси(пък и който и да е), погледни Z-Cult

Още едно време бях предложил да се направи отделна директория в warez-а спецялно за комикси, но никой не ме чу...времето ми идва! :D

• 2 weeks later...
snach,следиш ли Q-TEH?

QTEH фалира.Така и не излезна 3-ти брой.В интерес на истината историите бяха толкова скучни и зле замислени че просто накрая се отказваш да четеш и гледаш картинките.В неизлезналия 3-ти брой на издателите им хрумнало,че главната история QTEH е прекалено тъпа и я махнали.Тя не,че небеше,но тя все пак даваше името на комикса.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...