Savage Posted October 14, 2003 Share Posted October 14, 2003 Sluchaino da ima tuk nqkoi maniak na emulatori? Strashno mnogo mi se igrae nqkoqot edno-izmernite igri sys samoletchetata, deto letish i trepesh vsichko nared!...ako nqkoi mi napravi edin kratyk spisyk ot kade i kakvo da si svalq shte sym super blagodaren... Razbira se, moje i da e stand-alone igrata, smisyl - da ne e *.rom, ami da si e normalna igra...nqmam protiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted October 14, 2003 Share Posted October 14, 2003 mi mai tea neshta gi ima vuv warez.ru, da si tursil ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savage Posted October 15, 2003 Author Share Posted October 15, 2003 eiii strashen otgovor iCE-dOGG, dumi nqmam...napravo mi svyrshi rabota kato mi kaza che gi imalo tiq neshta...i koi sa tiq neshta - romovete li ? Ti shte mi kajesh li koi rom kakyv e, ili da gi svalqm vsichkite nared a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 spoko savage za mame iam edna poredica ot takiva igri ne si spomnqm ka se kazvat vsichkite samo si spomnqm che imashe 1943 e ednata igra drugata beshe 1944 v warez.ru gi ima samoletcheto e ot vtorata svetovna voina igrata e gotina imashe i edno helikopterche mnogo gotino twin cobra mislq che se kazvashe otdavna ne sum igral na teziigrichki i sum gi pozabravil tva si spomnqm za sega ako se setq oste nqkoiq drugfa ste ti postvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.