dunata Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Значи днес взех mp3 player на братовчед ми, но като тръгвам да инсталирам Driver-ите и неще не става. Всичко е ок, рестартирам компютъра и после не знам какво да направя. Някой да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 За какъв Player става въпрос? Тези Drivers под Win 98\XP ли ги инсталираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 За какъв Player става въпрос?Тези Drivers под Win 98\XP ли ги инсталираш? Някъв NEO, ония от офертата на Мтел. На XP ги инсталирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 На моя мп3 плейер само го свързвам с usb-to и ми са появява един дял в май компютър и от там си слагам и си ги трия, виж може и при теб да е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Някъв NEO, ония от офертата на Мтел. На XP ги инсталирам Няма нужда да ги инсталираш под XP! При свързване Win XP го разпознава , като преносим диск и просто го отваряш и редактираш съдържанието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 На моя мп3 плейер само го свързвам с usb-to и ми са появява един дял в май компютър и от там си слагам и си ги трия, виж може и при теб да е така Няма нужда да ги инсталираш под XP!При свързване Win XP го разпознава , като преносим диск и просто го отваряш и редактираш съдържанието! Т'ва добре, ама при мен нищо подобно. Никакъв My Computer , т.е. той си го има, ама в него няма нов раздел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.