Deyan Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Здравейте!Чакам скоро мобилен телефон 3G LG U8330 от EU! Та въпроса ми е дали се unlock-ват тези апарати вече и къде? Ако някой знае нещо по въпроса моля да сподели! Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 a siguren li si 4e izob6to gi zaklu4vat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 a siguren li si 4e izob6to gi zaklu4vat Телефона е кодиран към Wind Италия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Ми поразходи се до Руски и питай там има сигурно някой дето е запознат с това. Дано да не е при този ГСМ както при 6630 щото мисля че още няма някой който ги unlock-ва тези ГСМ-и, един беше написал че в София търсят от 100-120лв за да пуснат ГСМ-а в Сърбия Белград и след 3-4 седмици ще го unlock-нат. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 а вместо по руски можеш да отидеш до капана там е човека който разкодира телефоните на магазините по руски. намира се малко преди входа на тунела от страната на руски се завива на дясно към капана но преди да се влезе в капана в дясно до изхода от подлеза е магазина. А ако той не успее ще го прати другаде но 99% успеваемост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 25, 2005 Author Share Posted December 25, 2005 а вместо по руски можеш да отидеш до капана там е човека който разкодира телефоните на магазините по руски.намира се малко преди входа на тунела от страната на руски се завива на дясно към капана но преди да се влезе в капана в дясно до изхода от подлеза е магазина. А ако той не успее ще го прати другаде но 99% успеваемост. Извинявай,че те занимавам,но можеш ли да ми дадеш някакви по-точни координати или телефонче?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.