Jump to content
BulForum.com

Творби на Luis Royo

GUI

Recommended Posts

Търсих, търсих, но не открих дублираща се тема.

Та въпросът ми е дали сте срещали някъде да се продават prints или календари на Луис Ройо? За Пловдив става дума.

Фен съм и търся!

Търсих, търсих, но не открих дублираща се тема.

Та въпросът ми е дали сте срещали някъде да се продават prints или календари на Луис Ройо? За Пловдив става дума, но бих платил и доставка от София да речем.

Фен съм и търся!

Книжарница Хеликон, срещу халите, втори етаж веднага след стълбите вляво, най-горния ред (отдолу има оригинални издания на Тери Пратчет, ще го намериш!). Толкова съм ги гледал тези неща, че вече ме помнят :) Не са календари, а книжки с картинки... А4 само. Но винаги можеш да я увеличиш в някой копирен център, даже с прилично качество ще излезе! Има и текст, коментари и мисли на самия Ройо, на немски обаче. Мисля че по 15 лева бяха, но не съм сигурен. Айде, купувай и да знаеш, че ти завиждам :) Дано само не съм ти ги покрил с отпечатъци от пръсти...

Ей сега се връщам от Хеликона. Там маистина имаше:

Evolution

Dreams

Malefic

Women

Но за съжаление бяха 30-ина лева.

Иначе бяха супер качество, просто :read: :rolleyes: :woot

Legop4o , май и ти си фен, а?

• 3 months later...

Хехе, сега попаднах на темата отново :) Фен е силно казано, но харесвам творбите му и понякога ги използвам за рендери във фотошоп. Всъщност мисля, че най-добрият му сборник е Millenium, който, за съжаление, съм виждал само в интернет.

Май само двамата ще си пишем :) Ето какво направи един човек от форума на youngdesigner, седя ми около седмица на десктопа:

abstractcopy8pj.th.png

(автор: The Nightmare)

А ето и извора, който е на Ройо и е от Милениум :)

Едит: намерих и ремикса на моя приятел VooDoo FreaK: http://www.youngdesigner.info/mkportal/mod...album/a_139.jpg

• 1 month later...

И все пак остава въпросът ми, продават ли се в Пловдив? :) (пропускаме Хеликона)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...