GUI Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Търсих, търсих, но не открих дублираща се тема. Та въпросът ми е дали сте срещали някъде да се продават prints или календари на Луис Ройо? За Пловдив става дума. Фен съм и търся! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Търсих, търсих, но не открих дублираща се тема. Та въпросът ми е дали сте срещали някъде да се продават prints или календари на Луис Ройо? За Пловдив става дума, но бих платил и доставка от София да речем. Фен съм и търся! Книжарница Хеликон, срещу халите, втори етаж веднага след стълбите вляво, най-горния ред (отдолу има оригинални издания на Тери Пратчет, ще го намериш!). Толкова съм ги гледал тези неща, че вече ме помнят Не са календари, а книжки с картинки... А4 само. Но винаги можеш да я увеличиш в някой копирен център, даже с прилично качество ще излезе! Има и текст, коментари и мисли на самия Ройо, на немски обаче. Мисля че по 15 лева бяха, но не съм сигурен. Айде, купувай и да знаеш, че ти завиждам Дано само не съм ти ги покрил с отпечатъци от пръсти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Ей сега се връщам от Хеликона. Там маистина имаше: Evolution Dreams Malefic Women Но за съжаление бяха 30-ина лева. Иначе бяха супер качество, просто Legop4o , май и ти си фен, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Хехе, сега попаднах на темата отново Фен е силно казано, но харесвам творбите му и понякога ги използвам за рендери във фотошоп. Всъщност мисля, че най-добрият му сборник е Millenium, който, за съжаление, съм виждал само в интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 И аз чакам III Millenium в България!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Май само двамата ще си пишем Ето какво направи един човек от форума на youngdesigner, седя ми около седмица на десктопа: (автор: The Nightmare) А ето и извора, който е на Ройо и е от Милениум Едит: намерих и ремикса на моя приятел VooDoo FreaK: http://www.youngdesigner.info/mkportal/mod...album/a_139.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 разгледах още неща на тоя пич и наистина са страхотни Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 1, 2006 Author Share Posted May 1, 2006 И все пак остава въпросът ми, продават ли се в Пловдив? (пропускаме Хеликона) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.