giocco Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Ха пак съм аз, някой може ли да ми каже след като IP, computer name, и мрежата е направена в смисъл името на мрежата е направено, не мога да влеза в комpпютър от дадената мрежа, ако някой си има идея и знае какво трябва да направя ще му бъда много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 А под "Не мога да влезна" трябва да се разбира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Еми съобщението е ще нямам права за достъп до мрежата да се обърна към мрежовият администратор като се има предвид че това е юзър който е админ на компютърът изглежда странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Toй шернал ли е изобщо нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Toй шернал ли е изобщо нещо? Да има шернати файлове но още когато цъкаш върху иконата на компютърът ти казва че нямаш право на достъп няма включен Фаеруол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 трябва да бъде създаен юзър с твоето име на неговия комп и при теб неговия Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 14, 2005 Author Share Posted December 14, 2005 трябва да бъде създаен юзър с твоето име на неговия комп и при теб неговия Еми юзъръти са едни и същи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Пробвай да напраиш конекция отново на компа дето не можеш да влезнеш от Control Panel/Network Connections/Set Up A Home Or Small Office Network Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 1.махаш/спираш всякви огнени стени (визирам конкретно уиндоуския, щото май е включен) 2.имаше 2-3 сървиса, които са важни точно за тази операция, но сега не мога да видя кои(помисли какво си спирал) 3.гест акаунта позволен ли е?има ли парола? П.П.Абе сега ми дойде на ум - виде да не бачкате с administrator акаунта?Ако е така, веднага да си направите по един нов с права. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Service-ите който трябва да са пуснати са: Server - на компютъра на който са share-овете.. Workstation - на компютъра от който ще влизаш в тези share-ове. Както по горе казаха.. трябва да има потребител с едно и също име, както и еднаква парола. Ако пак не стане, най добре използвай google.com мисля че има доста работи по темата (ама кой да ги чете.. разбира се че е по лесно някой друг да го прочете вместо теб ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 1.махаш/спираш всякви огнени стени (визирам конкретно уиндоуския, щото май е включен)2.имаше 2-3 сървиса, които са важни точно за тази операция, но сега не мога да видя кои(помисли какво си спирал) 3.гест акаунта позволен ли е?има ли парола? П.П.Абе сега ми дойде на ум - виде да не бачкате с administrator акаунта?Ако е така, веднага да си направите по един нов с права. Значи това е администраторски юзър като на всички останали компютри абсолутно същият доколкото знам не трябва да има забрани за точно този юзър, има парола на администраторският юзър 123 е не мога да направя нов защотото няма да ми работи програмата за контрол на компютрите трябва да е точно този юзър с точно тази парола което според мене е голяма простотия ама ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.