Jump to content
BulForum.com

Проблем с Уиндоус ХР хоум едишън

giocco

Recommended Posts

Ха пак съм аз, някой може ли да ми каже след като IP, computer name, и мрежата е направена в смисъл името на мрежата е направено, не мога да влеза в комpпютър от дадената мрежа, ако някой си има идея и знае какво трябва да направя ще му бъда много благодарен

Еми съобщението е ще нямам права за достъп до мрежата да се обърна към мрежовият администратор като се има предвид че това е юзър който е админ на компютърът изглежда странно

Toй шернал ли е изобщо нещо? ;)

Да има шернати файлове но още когато цъкаш върху иконата на компютърът ти казва че нямаш право на достъп няма включен Фаеруол

1.махаш/спираш всякви огнени стени (визирам конкретно уиндоуския, щото май е включен)

2.имаше 2-3 сървиса, които са важни точно за тази операция, но сега не мога да видя кои(помисли какво си спирал)

3.гест акаунта позволен ли е?има ли парола?

П.П.Абе сега ми дойде на ум - виде да не бачкате с administrator акаунта?Ако е така, веднага да си направите по един нов с права.

Service-ите който трябва да са пуснати са:

Server - на компютъра на който са share-овете..

Workstation - на компютъра от който ще влизаш в тези share-ове.

Както по горе казаха.. трябва да има потребител с едно и също име, както и еднаква парола.

Ако пак не стане, най добре използвай google.com мисля че има доста работи по темата (ама кой да ги чете.. разбира се че е по лесно някой друг да го прочете вместо теб :angry: )

1.махаш/спираш всякви огнени стени (визирам конкретно уиндоуския, щото май е включен)

2.имаше 2-3 сървиса, които са важни точно за тази операция, но сега не мога да видя кои(помисли какво си спирал)

3.гест акаунта позволен ли е?има ли парола?

П.П.Абе сега ми дойде на ум - виде да не бачкате с administrator акаунта?Ако е така, веднага да си направите по един нов с права.

Значи това е администраторски юзър като на всички останали компютри абсолутно същият доколкото знам не трябва да има забрани за точно този юзър, има парола на администраторският юзър 123 е не мога да направя нов защотото няма да ми работи програмата за контрол на компютрите трябва да е точно този юзър с точно тази парола което според мене е голяма простотия ама ...

pravo.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...