Jump to content
BulForum.com

KoJlegHu KaPTuHKu...

Recommended Posts

Така наближава Коледа и мислех кво да си сложа на деска...И си викам даи да е с коледна атмосвера да е по весело :)Обаче намерих само 2 лоулпеипара за деска които ми харесаха...Реших да ги споделя с вас и да си разменяме идеи за деска..Да предлагаме ;) Тва е парвия!!! Ето го и втория ;)...Нека да е весело по празницете ;)

Ето няколко и от мене за аниме феновете. :)

.:1:.

.:2:.

.:3:.

.:4:.

Teddy-King,за кво се правиш на умен?Не е това целта на темата,умнико!Просто момчетата искат да се слагат пейпъри,които са подбрани по някъв начин,демек някой ги е харесал,за да ги постне.Бахти майна,за кво вечно някой се прави на гениален като дава линк към google. :sick:

Бахти майна закво все някой като тебе дрънка без да мисли. Ако се напънеш да погледнеш повечето картинки от изображения в Гугъл са с размера на тапети за десктопа ти. Човека ви дава линк към хубави и качествени картинки, а ти бързаш да дрънкаш и да критикуваш.

• 2 weeks later...
Така наближава Коледа и мислех кво да си сложа на деска...И си викам даи да е с коледна атмосвера да е по весело :)Обаче намерих само 2 лоулпеипара за деска които ми харесаха...Реших да ги споделя с вас и да си разменяме идеи за деска..Да предлагаме ;) Тва е парвия!!! Ето го и втория ;)...Нека да е весело по празницете ;)

хмз не мога да ги отвора

Тази последната наистина бие всички до момента ;) Веднага я залепих на деска ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...