Jump to content
BulForum.com

Проглем с internet explorer-a

Shizle

Recommended Posts

Проглемът ми е слиднят,днес си преинсталирах windol$-a и сега internet explorer-a пражи магарии.Опитам се да отвориа softwear.co.jp(ако не е така кажете ми щото не сам сигурен.А и другото е ,че като жлезна в serials.ws намеря си програмата ,на която ми трябва cd key и щракана върху него за да го видя се появява още 1 прозорец като този дето се появява когато искасх да закачиш фаил.След това интернет експлорера бъгва и се появява съобщение ,че има грешка и windows трябва да затвори саита или ми се включва nod 32 и ми дава цхе е засекло че има вирус.Сканирах с нея и нищо не излезна .Как да го оправя?

Symentac antivirus да неби да е нортана дето като искасх да си преинсталираш windol$-aне ти дава а?Не мерси предпочитам нод 32.А между другото аз сам баркал адреса за програмите.Танкс.Ама сега експлорера не ми дава да влезна в mp3.com.hk.Aбе по точно появява ми се началната страница и като натисна бърху "ENTER"(не бутона на keyboord-a а в стараницата)и ми се явява съобщение "Page can not be displayed''.Що става така

Нали си даваш сметка, че проблема който описваш не е хардуерен, нито в електроника някаква? И че форума е разделен на разни подфоруми не случайно?

Оффф, свали си firefox и забрави за тъпия гаден бавен смотан IE! Ето ти и сайт - http://www.mozilla.com/firefox/ :) А сериалс.вс е толкова бъкан с вируси, че не е истина... Касперски ми улови 5 троянеца наведнъж последния път като влезох в него (преди година :)), оттогава съм го забравил отвсякъде. А проблемът, който описваш във втория си пост не е от браузера, преди малко и на мен така ми ставаше...

A taka sloshi si Mozila vyv IE ima mnogo dupki i prez nego wlizat mnogo spyrware i wirusi i shpionski softuer-4erveniqt lisi4ok e reshenieto ;) nqma da imash nikakvi proglemi...osven trqbwa otdelno da swalqsh nqkoi plugini i raoti ama kato cqlo Mozila-ta e 1000000000 po byrzaaaaaaaaa ot IE-to ;) i po stabilnaaa

M$ RuLzzz

По сигурна е (...) и е по сигурна

:woot Така де, а фактът, че една част от страниците (естествено винаги тези, които ти трябват най-много) няма да ти се отварят не заслужава внимание... Както и да е, мисля, че темата се изчерпа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...