Shizle Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Проглемът ми е слиднят,днес си преинсталирах windol$-a и сега internet explorer-a пражи магарии.Опитам се да отвориа softwear.co.jp(ако не е така кажете ми щото не сам сигурен.А и другото е ,че като жлезна в serials.ws намеря си програмата ,на която ми трябва cd key и щракана върху него за да го видя се появява още 1 прозорец като този дето се появява когато искасх да закачиш фаил.След това интернет експлорера бъгва и се появява съобщение ,че има грешка и windows трябва да затвори саита или ми се включва nod 32 и ми дава цхе е засекло че има вирус.Сканирах с нея и нищо не излезна .Как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Като за начало можеш да си свалиш сястна антивирусна. Например Symantec AntiVitus CE 10. и имаш грешка в сайта. http://www.software.co.jp:8085 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shizle Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Symentac antivirus да неби да е нортана дето като искасх да си преинсталираш windol$-aне ти дава а?Не мерси предпочитам нод 32.А между другото аз сам баркал адреса за програмите.Танкс.Ама сега експлорера не ми дава да влезна в mp3.com.hk.Aбе по точно появява ми се началната страница и като натисна бърху "ENTER"(не бутона на keyboord-a а в стараницата)и ми се явява съобщение "Page can not be displayed''.Що става така Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Нали си даваш сметка, че проблема който описваш не е хардуерен, нито в електроника някаква? И че форума е разделен на разни подфоруми не случайно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shizle Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 А какъв е? кажими като знаеш та да не те занимавам повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Оффф, свали си firefox и забрави за тъпия гаден бавен смотан IE! Ето ти и сайт - http://www.mozilla.com/firefox/ А сериалс.вс е толкова бъкан с вируси, че не е истина... Касперски ми улови 5 троянеца наведнъж последния път като влезох в него (преди година , оттогава съм го забравил отвсякъде. А проблемът, който описваш във втория си пост не е от браузера, преди малко и на мен така ми ставаше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 A taka sloshi si Mozila vyv IE ima mnogo dupki i prez nego wlizat mnogo spyrware i wirusi i shpionski softuer-4erveniqt lisi4ok e reshenieto nqma da imash nikakvi proglemi...osven trqbwa otdelno da swalqsh nqkoi plugini i raoti ama kato cqlo Mozila-ta e 1000000000 po byrzaaaaaaaaa ot IE-to i po stabilnaaa M$ RuLzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Аз ти препоръ4вам Opera!По сигурна е от mozilla firefox (според мен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 По сигурна е (...) и е по сигурна Така де, а фактът, че една част от страниците (естествено винаги тези, които ти трябват най-много) няма да ти се отварят не заслужава внимание... Както и да е, мисля, че темата се изчерпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Firefox rulez бъгна ми се ИЕ и от няколко дена съм с Мозилата и съм много доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.